Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Vicissitude said: @bliksem adamın zevkini yargılayın tamam eğlenceli olabilir bu bir yere kadar ama fetöcü, haysiyetsiz, kırışdarcı ilan edecek kadar ileri gitmeyin plx. hayır abi ne alaka ya ? zevkimi yargılamak da kimsenin haddine değil. seviyorum ona ne kime ne yani ? herkes haddini bilsin arkadaş,forum da yazmak konuşmak laf yapmak kolay geliyor tabi, gerçekte de pistte görmek isteriz sizin gibileri. çomaristanmış küfür edicem de banlanacağıma değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Şimdi filmler zevk işidir deniliyor da espri aslında zevk işi değildir. Sığ şeylere gülmek bir zevk meselesi değildir. Mesela bi resim beğenirsin çok basit bişeydir ama beğenirsin, o zevktir. Polisiye seversin aksiyon seversin onlarda zevktir. Ama sığ, derinliği olmayan, düşüncesizce yapılmış şeylere benim zevkim bu demek yanlış. Zira zevk öyle bir şey değil. O zevk değil ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Valeron said: Vicissitude said: @bliksem adamın zevkini yargılayın tamam eğlenceli olabilir bu bir yere kadar ama fetöcü, haysiyetsiz, kırışdarcı ilan edecek kadar ileri gitmeyin plx. hayır abi ne alaka ya ? zevkimi yargılamak da kimsenin haddine değil. seviyorum ona ne kime ne yani ? herkes haddini bilsin arkadaş,forum da yazmak konuşmak laf yapmak kolay geliyor tabi, gerçekte de pistte görmek isteriz sizin gibileri. çomaristanmış küfür edicem de banlanacağıma değmez. Bak bak laflara bak. Gercekte napcaksin sincap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Uuu atarlı bi genç daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 neutrino said: Valeron said: Vicissitude said: @bliksem adamın zevkini yargılayın tamam eğlenceli olabilir bu bir yere kadar ama fetöcü, haysiyetsiz, kırışdarcı ilan edecek kadar ileri gitmeyin plx. hayır abi ne alaka ya ? zevkimi yargılamak da kimsenin haddine değil. seviyorum ona ne kime ne yani ? herkes haddini bilsin arkadaş,forum da yazmak konuşmak laf yapmak kolay geliyor tabi, gerçekte de pistte görmek isteriz sizin gibileri. çomaristanmış küfür edicem de banlanacağıma değmez. Bak bak laflara bak. Gercekte napcaksin sincap. gerçekte karşılaşınca konuşuruz kültürümüzle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Akhlaur said: Uuu atarlı bi genç daha. kusura bakmayın atarlanmak için haklı sebeplerim var yaşım 28 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Niche forumdan, cikisa gel seviyesine gelinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Comarlarin tipik ozelligi zaten tehdit etmek, kavgaya cagirmak, cikista goruselimcilik. Yazik ya su foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 neutrino said: Comarlarin tipik ozelligi zaten tehdit etmek, kavgaya cagirmak, cikista goruselimcilik. Yazik ya su foruma. neyse vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Ne güzel nice daha çok yaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Akhlaur said: Ne güzel nice daha çok yaşlara. hep beraber inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Abi alıntılama lütfen rica ediyorum. O kadar da önemi bişey konuşmuoyruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Valeron said: ?l herkes haddini bilsin arkadaş,forum da yazmak konuşmak laf yapmak kolay geliyor tabi, gerçekte de pistte görmek isteriz sizin gibileri. such kültür much medeniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Valeron said: Vicissitude said: @bliksem adamın zevkini yargılayın tamam eğlenceli olabilir bu bir yere kadar ama fetöcü, haysiyetsiz, kırışdarcı ilan edecek kadar ileri gitmeyin plx. hayır abi ne alaka ya ? zevkimi yargılamak da kimsenin haddine değil. seviyorum ona ne kime ne yani ? herkes haddini bilsin arkadaş,forum da yazmak konuşmak laf yapmak kolay geliyor tabi, gerçekte de pistte görmek isteriz sizin gibileri. çomaristanmış küfür edicem de banlanacağıma değmez. ben zevk yargılama olayında serbestlikten yanayım ama bunun üslubu falan önemli. şimdi ortam gerilmişken bunu savunmak sana karşı olan hakaretkar üslubu desteklemek gibi olur. o yüzden bunu yapmak istemiyorum tabii yalnız zevklerin tartışmaya açık olmasının bizi boş bir konformizmden uzak tuttuğu düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 neyse ben daha fazla uzatmıyorum konuyu isteyen istediğini de düşünebilir hakkımda pek umrumda da değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Valeron said: neutrino said: Comarlarin tipik ozelligi zaten tehdit etmek, kavgaya cagirmak, cikista goruselimcilik. Yazik ya su foruma. neyse vazgeçtim Niye sildin kardes, bak seviyesizligini herkes gorsun; yazdigi ilk mesaj Alinti neutrino Comarlarin tipik ozelligi zaten tehdit etmek, kavgaya cagirmak, cikista goruselimcilik. Yazik ya su foruma. anan çomar sokakta görsen kuyruğunu götüne sokup kaçarsın yavşak Sasirtmiyorsunuz malesef, pisliginiz kokusmuslugunuz hic sasirtmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 neutrino said: Valeron said: neutrino said: Comarlarin tipik ozelligi zaten tehdit etmek, kavgaya cagirmak, cikista goruselimcilik. Yazik ya su foruma. neyse vazgeçtim Niye sildin kardes, bak seviyesizligini herkes gorsun; yazdigi ilk mesaj Alinti neutrino Comarlarin tipik ozelligi zaten tehdit etmek, kavgaya cagirmak, cikista goruselimcilik. Yazik ya su foruma. anan çomar sokakta görsen kuyruğunu götüne sokup kaçarsın yavşak Sasirtmiyorsunuz malesef, pisliginiz kokusmuslugunuz hic sasirtmiyor. sen çomar derken seviye süper, ben sövünce mi seviyesizlik ? senin için banlanmama değmez diye sildim çekindiğim için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 acil goldbären'i çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Comarlarin yaptigini yap, milleti kavgaya cagir, ustune bi de kufret sonra auuv. Sikayet ettim umarim banlanirsin da paticik daha guzel bi yer haline gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 çomar denmiş oysaki çommaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 neutrino said: Comarlarin yaptigini yap, milleti kavgaya cagir, ustune bi de kufret sonra auuv. Sikayet ettim umarim banlanirsin da paticik daha guzel bi yer haline gelir. kimseyi kavgaya çağırmadım. densiz densiz konuşan birisine aynı şeyleri yüzüme söyleyebilecek cesareti olması gerektiğini hatırlattım. küfürü de gayet hakkettin kusuruma bakma. sen kimsin bana çomar diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Bence beraber bi kahve içsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 kahve candır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 kumpir yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Valeron said: neutrino said: Comarlarin yaptigini yap, milleti kavgaya cagir, ustune bi de kufret sonra auuv. Sikayet ettim umarim banlanirsin da paticik daha guzel bi yer haline gelir. kimseyi kavgaya çağırmadım. densiz densiz konuşan birisine aynı şeyleri yüzüme söyleyebilecek cesareti olması gerektiğini hatırlattım. küfürü de gayet hakkettin kusuruma bakma. sen kimsin bana çomar diyosun ? Birincisi ben sana dogrudan comar demedim. Comarlarin nasil insanlari kavgaya cagirmaya, cikista goruselim demeye merakli olduklarini soyledim. Bunun uzerine ustune alinip agzindan salyalar sacarak kufur etmen de ne kalibrede birisi oldugunu herkese gosterdi zaten. Su soyledigin; "herkes haddini bilsin arkadaş,forum da yazmak konuşmak laf yapmak kolay geliyor tabi, gerçekte de pistte görmek isteriz sizin gibileri." Direkt olarak birisini tehdit etmek iste. Bu kadar kolay alinip kufur etmen de burdaki insanlarin tespitlerinin ne kadar dogru oldugunu gosteriyor. Onceden de dedigim gibi lafla ben cok kulturluyum demekle olmuyor bu isler malesef. Tanimadigin insanlara kufur etmen, recep ivedik seviyor olman, kendini bisey zannedip insanlari "yuzyuze" gorusmeye cagirman hep kimin hakli oldugunu gosteren seyler. Yonetim de umarim gorur bunlari da gidersin surdan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar