neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Redeagle said: Ülkenin bütün politikaları, ekonomisi, dıș ilișkileri, ahlakı, adalet kavramı ve geleceği batmıșken film sektörünün yüzmesini beklememek lazım. +1 ulke ne ki ana akim sinemasi ne olsun. tek tuk bireysel cabalarla arada iyi seyler cikiyor, onlar da vizyonda patliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 neutrino said: senko said: ha bir de düzenli aralıklarla çomar ve geri kalan %50 dememiz gerekiyor. unutmayalım bunları da. Sen niye bu kadar alindin yav? Alinmadim hocam, birbirine paralel gitmeyen zevkler, dusunceler goruldugunde hemen bir ad hominem, sacma sapan cikarimlar basliyor karşıdaki kisinin yorumu uzerinden. Hadi bu film musveddesi ekstrem bir nokta da, genelde de durum boyle. Duzgun tartisamiyoruz. Ha bu niye canini sikio, isin gucun yok mu dersen orda haklisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Genel durum icin bisey diyemem de, benim bu konuda soyledigim sey sana yonelik degildi o yuzden sordum. Gozlemledigim kadariyla recep ivedik gibi bu tarz filmlerden hoslanip para verip gidenlerin kulturel altyapisi, sosyoekonomik durumlari cok bariz belli. Bence bu recep ivedik, dombra gibi seylerin kiyaslamasiyla lotr, harry potter kiyaslamalari ayni degil. Sen harry potter seviyorsun diye belki dalga gecerim ama comar demem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Önyargılarınızdan kurtulun abi. Komedi dehası Woody Allen filmlerine tercih ederim ben Recep İvedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Önyargi degil ki, yaptigim gozlem bu. Recep ivedik filmlerini begenenler genellikle arkadaslariyla el sakalari yapmaktan hoslanan, bes kisilik erkek grubu olarak sinemaya giden, karsi cinsle iletisim kurma sikintisi yasayan, gecekonduda ya da dusuk gelirli semtlerde oturan, kendini gelistirmemis, kitap okumayan, akp secmeni insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Sorieno said: Önyargılarınızdan kurtulun abi. Komedi dehası Woody Allen filmlerine tercih ederim ben Recep İvedikleri. bir sorun olabilir sende o zaman, bir baktır bence. Allen filmleri beğenmek zorunda dğeilsin tabii ki de, neden bir insan herhangi bir şey recep e tercih eder ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Sorieno said: Önyargılarınızdan kurtulun abi. Komedi dehası Woody Allen filmlerine tercih ederim ben Recep İvedikleri. AHAHADASDFADSFAZXVN32134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 http://imgim.com/12745638_1541412842823630_4929485704713754875_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ehl i beyt güldürdü göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Son imaj tüm filmden falan iyi ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Sorieno said: Önyargılarınızdan kurtulun abi. Komedi dehası Woody Allen filmlerine tercih ederim ben Recep İvedikleri. Recep ivedik cok guzel bir seri hepsi olmasa da, ki monty python'lari izlemis adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 recep ivedik serisi lotr'dan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Godfather diz cokup tovbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Cameron'un hikayesini Pochahontas'tan görsel tasarımı World of Warcraft'tan çalıp çırptığı Avatar'ını sırf 3d diye iki efekte kanıp güzel fimden sayanların çoğunlukta olduğu bir forum burası, Recep İvedik'i Woody Allen'a tercih eden ya da Cumali Ceber savunan çıkmasına da çok şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Avatar ne sacma filmdi hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 YARGILAMIŞ http://img05.deviantart.net/acd3/i/2015/095/d/d/judge_grump__dredd_by_zbrush_hero-d8oikk7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 neutrino said: Genel durum icin bisey diyemem de, benim bu konuda soyledigim sey sana yonelik degildi o yuzden sordum. Gozlemledigim kadariyla recep ivedik gibi bu tarz filmlerden hoslanip para verip gidenlerin kulturel altyapisi, sosyoekonomik durumlari cok bariz belli. Bence bu recep ivedik, dombra gibi seylerin kiyaslamasiyla lotr, harry potter kiyaslamalari ayni degil. Sen harry potter seviyorsun diye belki dalga gecerim ama comar demem sdfs ne alaka bellli ? gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum. ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum bu filmle recep kıyaslanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Cumali 24. sıradan listeye girmiş, Türk Sineması gerçekten zirvede, ama tersten... http://www.imdb.com/chart/bottom Cumali bu listede de 1. olmuş. Başarıya doymuyor resmen, gururLAN! http://www.imdb.com/search/title?groups=bottom_250&lists=!watchlist&sort=user_rating,asc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 imza oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Deleri birlesik yazarak ironik mizah yapmis Valeron herkez anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Valeron said: ne alaka bellli ? gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum. ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum bu filmle recep kıyaslanamaz. kendini nasil dusundugunle olsaydi o isler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 neutrino said: Valeron said: ne alaka bellli ? gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum. ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum bu filmle recep kıyaslanamaz. kendini nasil dusundugunle olsaydi o isler sdfs Senin nasıl düşündüğünle oluyosa benim nasıll düşündüğümle hayli hayli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Vicissitude said: imza oldu mu olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 sardalya said: Deleri birlesik yazarak ironik mizah yapmis Valeron herkez anlamaz yo ironi yapmadım arada kaçmış,de'nin bitişik veya ayrı yazılması kültürün kriteri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 iyi dil bilgisi kültürün en temel göstergelerinden aslında ama kültür geniş bir kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar