Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumali Ceber (CXVI BC)

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

senko said:

ha bir de düzenli aralıklarla çomar ve geri kalan %50 dememiz gerekiyor.
unutmayalım bunları da.

Sen niye bu kadar alindin yav?

Alinmadim hocam, birbirine paralel gitmeyen zevkler, dusunceler goruldugunde hemen bir ad hominem, sacma sapan cikarimlar basliyor karşıdaki kisinin yorumu uzerinden.

Hadi bu film musveddesi ekstrem bir nokta da, genelde de durum boyle. Duzgun tartisamiyoruz.

Ha bu niye canini sikio, isin gucun yok mu dersen orda haklisin sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Genel durum icin bisey diyemem de, benim bu konuda soyledigim sey sana yonelik degildi o yuzden sordum.

Gozlemledigim kadariyla recep ivedik gibi bu tarz filmlerden hoslanip para verip gidenlerin kulturel altyapisi, sosyoekonomik durumlari cok bariz belli.

Bence bu recep ivedik, dombra gibi seylerin kiyaslamasiyla lotr, harry potter kiyaslamalari ayni degil. Sen harry potter seviyorsun diye belki dalga gecerim ama comar demem sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Önyargi degil ki, yaptigim gozlem bu. Recep ivedik filmlerini begenenler genellikle arkadaslariyla el sakalari yapmaktan hoslanan, bes kisilik erkek grubu olarak sinemaya giden, karsi cinsle iletisim kurma sikintisi yasayan, gecekonduda ya da dusuk gelirli semtlerde oturan, kendini gelistirmemis, kitap okumayan, akp secmeni insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cameron'un hikayesini Pochahontas'tan görsel tasarımı World of Warcraft'tan çalıp çırptığı Avatar'ını sırf 3d diye iki efekte kanıp güzel fimden sayanların çoğunlukta olduğu bir forum burası, Recep İvedik'i Woody Allen'a tercih eden ya da Cumali Ceber savunan çıkmasına da çok şaşırmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Genel durum icin bisey diyemem de, benim bu konuda soyledigim sey sana yonelik degildi o yuzden sordum.

Gozlemledigim kadariyla recep ivedik gibi bu tarz filmlerden hoslanip para verip gidenlerin kulturel altyapisi, sosyoekonomik durumlari cok bariz belli.

Bence bu recep ivedik, dombra gibi seylerin kiyaslamasiyla lotr, harry potter kiyaslamalari ayni degil. Sen harry potter seviyorsun diye belki dalga gecerim ama comar demem sdfs

ne alaka bellli ?

gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum.

ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum

bu filmle recep kıyaslanamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Valeron said:

ne alaka bellli ?

gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum.

ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum

bu filmle recep kıyaslanamaz.

kendini nasil dusundugunle olsaydi o isler sdfs

Senin nasıl düşündüğünle oluyosa benim nasıll düşündüğümle hayli hayli olur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...