Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben de alayım bari lan faydamız olsun bişeye ashgfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 abi alacaksaniz yapalim cizgiroman dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Boyle estetik, guzel olcaksa aliris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 aaa ben yenı gorudm bunu hemen gıdıp alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Bugün aldım. Henüz okuyamadım ama en azından baskı kalitesi çok iyi, o açıdan bu fiyatı vermeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 dogadanpc said: burayı okuduktan 10 dk sonra şuna denk geldim. tebrik ederim. http://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/odullu-fantastik-cizgi-roman-uc-golge-bizlerle/ Sağol, ben de o yazıyı beğendim, kendiliğinden yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 yekeyeke said: FRPNET'e de söyliyim mi daha çok duyulur belki? Valla söyleyebileceğiniz her yere söyleyin bana göre, çünkü tanıtım imkanım kısıtlı. Kitap eklerine ulaştım bir şekilde. Onun dışında inceleme yapan site vs. tanıdık varsa, oralar da faydalı olur. İlk defa çizgi roman alanlara inşallah çizgi roman virüsü bulaşmıştır :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 İkinci yayınımı da bastım, bu hafta dağıtıma çıkıyor. http://www.dr.com.tr/Kitap/Cahiller/Cizgi-Roman/urunno=0001724100001 Çizgi roman ve şarap üzerine keyifli bir kitap. Bir çizerle cins bir şarap üreticisi 1 yıl beraber takılıyor. Biri diğerinin bağlarında çalışıyor, öbürü de çizgi roman dünyasıyla tanışıyor. Vedat Milor'a ulaştım, o da sağolsun beğenip güzel bir önsöz yazdı. Çizgi roman veya şarap seviyorsanız tavsiye ederim. Onun dışında da mesleğine tutkulu iki adamın hikayesi, benim zaten çok beğendiğim bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Arkadaslar bunlarin PDF'lerini hangi siteden indirebiliriz? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 :) ben internetten indirilen korsana o kadar karşı değilim, parası olmayan korsan okur, parası olursa alır diye düşünüyorum. Okumayı seven adam kitap sahibi de olmak ister çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Ikisini de aldim, gayet guzel gozukuyor konulari. Belki esimi de bahaneyle bu ise baslatabilirim diye dusunuyorum bu kitaplarla :) Cizgiroman dukkanindan aldik bu arada hatta uc golge tukendi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Sağol, okuyunca da beğenirsiniz inşallah. Tükendiği dükkan neresi? Paralel evren mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ben ilkini okudum, tam fransız işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 tebrikler. böyle yetenekleri patileri gördükçe kaderime isyan ediyorum. tek bir yeteneğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 eldar said: Sağol, okuyunca da beğenirsiniz inşallah. Tükendiği dükkan neresi? Paralel evren mi? Büyülü dükkan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 totemic said: tebrikler. böyle yetenekleri patileri gördükçe kaderime isyan ediyorum. tek bir yeteneğim yok. Yetenek bende değil, ben yayıncıyım sadece :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ha o zaman biraz moralim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Üç gölge 35 tl dedi, %20 indirim yapıyor arkabahçe ama yine 28 veremedim :( Cahiller 45, 36ya düşüyor. Vedat Milor önsöz yazmış, rep. Param olunca alacağım ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 zaidral said: Üç gölge 35 tl dedi, %20 indirim yapıyor arkabahçe ama yine 28 veremedim :( Cahiller 45, 36ya düşüyor. Vedat Milor önsöz yazmış, rep. Param olunca alacağım ikisini de. İlgini çektiyse al yahu :). Kitap fiyatları biraz göze batabiliyor Türkiye'de okuyucu alışkanları yüzünden. Bu arada geçen ay bir çocuk çizgi romanı çıkardım, onu yazmayı unutmuşum. 7-12 yaş varsa etrafınızda tavsiye ederim, harbi komik bir kitap. Şurada tanıtımı vardı: https://www.instagram.com/p/Be-0d5-np7J/?hl=en&taken-by=tirtilkids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Eldar öm kutun dolu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 olm öyle bi yazıyon ki kitabı mı sen yazdın, çeviri mi senin, yayınevi mi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 nereden satın alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Çizgi roman dükkanlarından, dr idefix, kitapyurdu gibi sitelerden, rafta kalırsa dr'lardan, robinson crusoe, beyoğlu mephisto, pandora'lardan, kırmızıkedi'den, ankara imge, dost, izmir'de yakın ve kabuk adam'dan alabilirsiniz. Ben çevirmen ve yayıncıyım :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 xunn said: Eldar öm kutun dolu abi. adam headhunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Mortis said: xunn said: Eldar öm kutun dolu abi. adam headhunter Hala adam bulamadım yeterince işe alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar