eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Evet, böyle bir işe giriştim. Fransızca bir çizgi romanı, Türkçe olarak bastım. Adı "Üç Gölge"; duygusal, yarı fantastik bir macera. Siyah-beyaz, çizimleri bayağı iyi, ödüllü bir çizgi roman zaten. Tüm çizgi roman dükkanlarında ve kitap satan başlıca internet sitelerinde bulabilirsiniz. D&R da bayram öncesi aldı ama sitesi dışında dükkanlara henüz koymadı görebildiğim kadarıyla. Gören olursa Goodreads linki: https://www.goodreads.com/book/show/35427304-g-lge?from_search=true Bu da facebook sayfam: https://www.facebook.com/Baobab-Yay%C4%B1nlar%C4%B1-275576582909732/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ooo hayırlı olsun, çeviri de mi senin yoksa sadece basım ve yayın tarafı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Çeviri de benim. Dağıtım ve grafik uygulama hariç her şeyi ben yapıyorum diyebilirim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 aa kutlarim..negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 DnR a gelince alalim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 tebrix. çok niş bi olay çizgiroman ya, tutar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 süper! raflara gelince söyle de alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 congratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 alabileceğimiz bir yer varsa alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Alamam ama bedavaya yollarsan okurum arkadaşlara ballandırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 d&r internetten satıyor: http://www.dr.com.tr/Kitap/Uc-Golge/Cizgi-Roman/urunno=0001708518001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 vay çok iyi. hll spor. alıcam ilk yolum düştüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Ya nereden alabiliriz diyenler için bence öncelikli olarak çizgi roman dükkanlarından alın. Dükkanlar her zaman çizgi roman yayıncıları için önemli. İstanbul'da Arkabahçe, Paralelevren, Gon, Büyülü Dükkan, Gerekli Şeyler, Özer Sahaf ve Boris Comics & Records; İzmir'de Arkabahçe ve Uçanada; Ankara'da Devr-i alem sahaf ve Arkabahçe; Eskişehir'de Zahiri ve Bursa'da Çizman benim bildiğim dükkanlar. Şimdi yazarken farkettim Zahiri ve Uçanada'ya gidip gitmediğini kontrol edeceğim yarın. Onun dışında idefix, d&r, pandora, kitapyurdu vs. hemen tüm internet sitelerinde bulabilirsiniz. D&R dediğim gibi bence dükkana koyacak kadar ürün aldı, ama henüz koymadı dükkanlara. Araya bayram girdiği için olabilir, başka sebebi de olabilir. Onu da takip edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Soranlar vardı, çoğu D&R'da raflarda var, İstanbul merkez için konuşuyorum. Olmayanlarda da sevkiyat falan diye gecikmiştir, bugün-yarın gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Aldim ben gerekliseyler de en onde duruyordu :) Daha okumaya firsat olmadi da resimleri guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Yeni gördüm konuyu tebrikler, ilk fırsatta alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 isminide yazsaydinya buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 :D evet çizimleri iyi adamın. Hikaye duygusal biraz. İnşallah açar seni, ama her türlü çok rahat okunuyor. Çocuğu olanlar özellikle beğeniyor, gözlemlerime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Kitabın ismini falan özellikle yazmadım, endekslenmesin diye aramalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 burayı okuduktan 10 dk sonra şuna denk geldim. tebrik ederim. http://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/odullu-fantastik-cizgi-roman-uc-golge-bizlerle/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 FRPNET'e de söyliyim mi daha çok duyulur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben aldım bunu. hatta hayatımda ilk kez çizgi roman aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Flassh said: ben aldım bunu. hatta hayatımda ilk kez çizgi roman aldım ahaha ben de :) buna vesile olan eldar'a tesekkurler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar