ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Aynen pipet zaten diş için boktan olan o sıvıların tehlikelerini minimize ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 fresia said: http://www.vedatmilor.com/wp-content/uploads/2014/07/1404172800-b170db9cdd83b67e04301cea2307f7db.jpg fetöcü çıktılar,kapandı, kalite hep aynıydı neresi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Tabi 5. sınıf plastikten extra ne zarar getiriyor bilinmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 BabacumMostors said: ... ha bir de komik bir örnek, 2009'un temmuzu, kadının biri girdi otele "burada neden 5 yıldızlı tesis yok? ne biçim yer burası?" diye girdi bir şey diyemedik baktık çyle sonra kadın "gazetede okudumda gelim çok övdüler ama habuzlu tesis neden yok?" yine bir şey diyemedik keza abla bozcaadayı gazetede okumuş gaza gelip atlamış arabaya... bozcaadaya gidip de havuzlu tesis aramak ayrı bir efsaneymiş, yukarıda maddelere ayırdığım tiplere iyi bir örnek, tesis varsa havuz olması dogması. sonuç ne oluyor? bu tipler fazla olunca bozcaada gibi bir yere havuzlu tesis yapmayan iş yapamaz hala geliyor, sonra güzelim deniz orada dururken millet havuza gidiyor ve bu yüzden havuzlu tesis pisliklerini denize akıtıyor ondan sonra milor gibi biri çıkıp neden böyle diye yazı yazıyor bu denklemde nedeni basit, müşteri daima haklıdır ama bu "havuzcu" tipi döve döve denize dökerek terbiye etmek lazım çünkü iş bu boyutta artık müşteri-firma ilişkisinin sınırlarını geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Adamın yazısı çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Yazıya katılıyorum ama şey hariç Küçük kağıt peçeteler > Hayvan gibi bir boka yaramayan keten peçete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 abi pecete olsun da bazi yerler getirmiyor bir de istemeden. lan hamburger yiyecez elimiz yuzumuz baticak belli ki getir 2-3 tane iste. zaten hamburgere vermisim 40tl daha neyin pesindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 quixef said: Yazıya katılıyorum ama şey hariç Küçük kağıt peçeteler > Hayvan gibi bir boka yaramayan keten peçete keten peçete getiren yerde zaten kağıt peçeteye gerek duymuyorsun, yada çatal bışak kullanma konusunda biraz daha çözen göstermek gerekiyor ayrıca keten peçeteyle de elini ağzını sileibliyorsun o yüzden "ipek" değil "keten" peçete veriliyor tabii şunu da belirtmek gerekiyor ki fazla yağlı yemek sunan ilketmelerde keten peçete olmaz keza bu müesseseler fazla yağlı yemek sunmaz. kaldı ki "gurme" yemekler çok yağlı olmaz hani kebap yemeyi severim de kebapçıdan keten peçete beklemek kebapçıya ayıp amk, o ayrı çtekisi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu inanilmaz derail etmissiniz de, Turkiye'de yavas yemek kulturu yok zaten. O yuzden fine-dining'den bahsedilmesi bile basli basina komik. Fine-dining'e en yakin sey tostla ayrani es zamanli bitirmek memlekette. Ote yandan Vedat Milor her zamanki gibi hakli, ulkede en cok ve dusunmeden pra harcayan kitle yeni "insaat" zenginleri oldugu icin mekan kaliteleri de Ali Agaoglu tier ne yazikki. Yapacak, dusunecek pek bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Esh neden babacığının sana oyun oyna diye kurduğu otelle paticik.com adlı internet sitesinde hava atıyorsun? Şaka lan şaka, ailenin parası varsa ve paylaşmak istiyorsa kullanacaksın tabi kime ne. Ama sen yine de böyle artistlik yapma itici duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 deadwoll said: Konuyu inanilmaz derail etmissiniz de, Turkiye'de yavas yemek kulturu yok zaten. O yuzden fine-dining'den bahsedilmesi bile basli basina komik. Fine-dining'e en yakin sey tostla ayrani es zamanli bitirmek memlekette. Ote yandan Vedat Milor her zamanki gibi hakli, ulkede en cok ve dusunmeden pra harcayan kitle yeni "insaat" zenginleri oldugu icin mekan kaliteleri de Ali Agaoglu tier ne yazikki. Yapacak, dusunecek pek bir sey yok. Rakı balık var daha ne fine dining olacak? İlla fransız şarabı mı içmek lazım fine dining için? Çeşit çeşit mezesi var, ara çayı var, balığı var tatlısı var kahvesi var. Daha ne????!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi raki balik var da, onu da beceremiyor halkimiz cogu zaman. Balikla once karnini doyurmanin pesinde oluyor millet. Bir de fine-dining denen sey daha bir atmosferik iste muziginden masa duzenine, servisine, garsonuna kadar. Bizim kulturumuze ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Raki aslinda aperatiftir , yemekle yenmez desem burada bile hir cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Tabi bence de öyle, rakının ufak peynir, söğüş, birkaç çeşit meze ile içileni en hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Aslinda adam soyleyememis ama sarap icme kulturu olmayan memleketlerde fine dining de olmaz. Sarabin ortaya cikisi anadolu, 356 cesit uzumun 312si sarap yapilabiliyor ama gel gor ki islamdan sonra komple silinip atilan kultur. Raki da turk degil zaten komple balkan ve dogu avrupa, bizde tutmus olmasi ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bir kere bir garsonla tartışmıştım çok komikti. Adama diyorum şundan alayım, abi ben ayarlıcam sana diyor gidip başka şey getiriyor. Kuzu şiş alayım diyorum, pirzola getiriyor falan. En sonunda isyan ettim adama, abi rica etsem ne istiyorsam onu getirir misin artık ? Deyince küstü, başka garson yolladı. Tam bir fine dining garsonu ama değil mi :) İnsiyatif alıyor adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bu arada sevilen in mi kutman in mi ne vedat milor serisi cikmisti bi ara. Aman aman , fiyata gore o kadar osuruktu ki o saraplar 2 sene sonra kaldirdilar piyasadan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Cem yilmaz garsonu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 "Abi bana birakiyo musun?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Yanlış biliyorsun şarabı silip atan islam değil, yeni cumhuriyet. Şarap ustalarının hepsi ecnebiydi, gittiler türkler çöktü tesislere bir bok beceremedi bir çoğu. En azından ege bölgesinde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Cehape sildi sarabi!!11!+!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Cehapeyle alakası yok, azınlıklar gidince know how da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi sarap fabrikada degil burjuva ve derebeyi satolarinda uretilen bir konsept esasen. Hani biz o noktayi atliyor oldugumuz gibi islamda alkol yasak abi. Merdivenalti ermeni uretimini geciyorum ama su an bildigimiz butun firmalar cumhuriyet donemi sarapcilari. Avrupaya bakiyosun 1500den kalma baglar bahceler. Lan bizden geldi size uzum demeye yuzun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi 7 sayfa olmuş burdan heralde taharet musluğuna derail bekliyorum hazır avrupa falanda denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Kaldi ki kimin lafiydi "mezeyi ermeniden, eti kurtten, hamuru turkte yiyeceksin" gbi bisi vardi. Bi ara kurtulusta bi ermeni mezeci vardi ben kucukken giderdik. Cocuk halimle o mezelerin tadi hala damagimdadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar