Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.2k'ya 1060'lı Laptop Acer Helios 300

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam.

Alacağımdan değil de laptop arayan vardır falan diye haber edeyim dedim. Acer, Helios 300 diye bi laptop çıkardı, 15 inç 1060 var içinde ama fiyatı 1050ti'lı laptoplarla aynı. Amazon'da 1050 dolar şu an, Türkiye'ye de vergiyle gönderiyor 1200 dolar oluyor 4.2k'ya alabiliyorsunuz. Bu fiyatlarda laptop falan arayan varsa 6-7k hiç vermesin Türkiye'de:

https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C
Mesaj tarihi:
calimero said:

1 kg olur da amatör eğlendirir. soğutmayı nasıl yapacaklar abi?

Ben de msi'n ghost prosu var 1.9 kg mi ne tam hatırlayamadım ama ince oyun laptopı. Soğutma tek başına zor illa external bi soğutucu gerekiyor. Hatta ona rağmen iyi ısınıyor. Doğrusu cpuda max 90, gpuda da 85 dereceleri gördüm oyun/machine learning kodları çalıştırarak. Isıdan ziyade en büyük sorunu fan sesi. İnanılmaz kafa ütülüyor hem cpu hem gpu fanı çalışınca. Bi de external soğutucu fanı ekledin mi ev helikopter pisti oluyo adeta.
Ha bilgisayardan tatmin ediyor mu? Heralde harcadığım en iyi 1600 dolar olabilir(2016 şubatta almıştım)
Mesaj tarihi:
Phoenixlin said:

calimero said:

1 kg olur da amatör eğlendirir. soğutmayı nasıl yapacaklar abi?

Ben de msi'n ghost prosu var 1.9 kg mi ne tam hatırlayamadım ama ince oyun laptopı. Soğutma tek başına zor illa external bi soğutucu gerekiyor. Hatta ona rağmen iyi ısınıyor. Doğrusu cpuda max 90, gpuda da 85 dereceleri gördüm oyun/machine learning kodları çalıştırarak. Isıdan ziyade en büyük sorunu fan sesi. İnanılmaz kafa ütülüyor hem cpu hem gpu fanı çalışınca. Bi de external soğutucu fanı ekledin mi ev helikopter pisti oluyo adeta.
Ha bilgisayardan tatmin ediyor mu? Heralde harcadığım en iyi 1600 dolar olabilir(2016 şubatta almıştım)

abi işte ben orada biraz ağır olsun sessiz ve serin olsun taraftarıyım. ha elbet yine ısınacak laptop bu ama yani, ateştopu da taşımayayım kucağımda. ses zaten ayrı dert.
Mesaj tarihi:
bu da 2.3 kiloymuş abi işte. ha görüntüsü güzel şimdi tabi ama çok çok hafif değil geleneksel laptoplara göre. ilk linkte verilen 2.7 kg mesela.

tabi bir adım, gittikçe hafifleşecek, ama dediğim gibi gaming laptop alacaksan 3 kg olmasını kabulleneceksin bence, yani ben kabullenirim. incelikle bence ısınma-fan sesi, ayrıca batarya'dan ödün veriyoruz bence. bunların hepsi laptop için önemli konular. e bi de 300 gram hafif olacak diye gelen muhtemelen hayvani maliyet var.
Mesaj tarihi:
Ben aldım gaming laptop 4 küsur kilo

Gaming laptopta niye hafiflik aranıyor ki hocu, gaming laptop iş gereği seyahat eden falan adam için - koy otele vs. dursun akşam gel takıl şehir içinde gezerken takılırken falan tablet telefon neyine yetmiyo hiç Starbucks ta dur iki WoW atayım demedim yani şahsen
Mesaj tarihi:
Starbucksta wow oynayan sonsuz bakirlikle lanetlenir zaten sdkg.

Ben sahsen gaming laptop'a karsi degilim de, ne bileyim is performansini azaltir diye dusunuyorum eger ayni zamanda workstation olarak kullanmayi dusunenlerde. Evde calisamiyorum ben sirf pc'de oyun var diye. Aklim gidiyor sjfk.
Mesaj tarihi:
senko said:

Ml icin ben aws tadindaki yerlere yonelicem sanirim ya.
Okulda hayvan gibi ml labi da varmis gerci de kendi pet projelerime kullandirmazlar muhtemelen.

kesin gidiyon mu
  • Yeni Oluştur...