kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 indirim var da yeniledim bikez sayfayi indirimler gitti az once :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 senko said: millet bi hevesini alsın da girerirz 2-3 saat sonra olm sen kalabalık yapmasana zaten bişi almayacan fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 EU4 dlc leri %50 yemiş sadece la bileydim 1 hafta önceki indirimden alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 daha indirimleri girmemisler bile hepsini lel az beklemek gerek, wishlisti refreshledikce degisiyor fiyatlar daha yeni. tw warhammer dlcleri %33 olcak demis ama girilmemis henuz fiyatlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Lan bitecek sanki oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Sakin olun lan hayyvan herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Norak said: daha indirimleri girmemisler bile hepsini lel az beklemek gerek, wishlisti refreshledikce degisiyor fiyatlar daha yeni. tw warhammer dlcleri %33 olcak demis ama girilmemis henuz fiyatlar sdf tw warhammer'ın kendisi girmedi bir türlü indirime adam gibi. Umarım girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 humbleda 12 dolara dusmustu bikac ay once ana oyun, ben ordan aldimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Norak said: humbleda 12 dolara dusmustu bikac ay once ana oyun, ben ordan aldimdi. 60tl ye düştü. alınır mı tw warhammer 2 mi beklenir eylüle kadar? :) (iyice cimrileştim sdfsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Eternal said: Sakin olun lan hayyvan herifler imza yaptım lan bunu ama gözükmüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sipeyskeyk said: Oh işten eve geldim, yarın da çaktın izni. Oturdum balkonda bir sigaramı içtim. Şimdi amansızca gaming, çarşambaya kadar da tatil. Akşam da şuna bir girip birkaç bir şey çakarım. İyi ya.. Feci özendim, yarın iş var ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sktir et gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paticik'te öyle dediler gelemiyorum derim o halde sabahtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Gitme ya ne olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 day1 - https://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/6iux6b/steam_summer_sale_2017_day_1/ son 2-3 senedir oldugu gibi yine elle tutulur birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bu darksoul'lara ne oldu ya... 20-30 liraydı aral ipnesimi girdi yine olaya. Indirimle bile daha pahalı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Job Simulator indirime girmiş, sanaldan çalışırım olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Masticore said: bu darksoul'lara ne oldu ya... 20-30 liraydı aral ipnesimi girdi yine olaya. Indirimle bile daha pahalı olmuş ds 3'e %60 indirim gelmiş, 70 liraya mı ne geliyor. iyi bence dolar kurunu da düşünürsek. go'ladım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 her gün yeni indirimler mi gelecek anlamadım wishlistimin yarısında hiç indirim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 yok hepsi sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Ben daha 1-2'yi oynamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 1 i yükledim geçen de baktım pat küt ölüom ee sikerler dedim sildim. bana göre değilmiş. bayonetta diye bişi buldum onu oynuom paso, keyifli bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Steam baya yüklü hiçbir şey alamıyorum, biraz trafik azalınca şunları alacağım gibi: Battlefield gothic armada Motorsport manager The dwarves Big Pharma Medieval engineersı da düşünüyorum, gerçi çok yeni, değer mi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bundle ve pack fiyatlarinda 2 kere kontrol edin ozellikle icinde zaten sahip oldugunuz bisi varsa, bazen tek tek almak daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar