zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 dreagloth said: dead cells aldım bugün, çogzel Bu oyun harika ötesi bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 deadcells baya iyi diyorlar da indirimi yoktu resmen %10 mu neydi. sonraya bıraktım ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 totemic said: senko said: Acik ara steamin en kotu sale i idi. Gittikce de kotulescek gibi duruyor. ya da biz büyüdük ve kirlendi dünya. witcher 3 gelene kadar rpg oyunları hakkında da böyle diyorduk, oynadık öyle olmadığını gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 5haz. diyorddu 12 ye kadar sürecek sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ben de aldiktan sonra daha buyuk indirime girerler diye kasten son gune birakayim demistim, isten eve gelene kdar bitmis indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Hyperdevotion Noire Megadimension Neptunia VII I am Setsuna Domina Motorsport Manager Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition Fairy Fencer F Advent Dark Force The Walking Dead: Michonne Death Skid Marks Vagrant Hearts Ori and the Blind Forest: Definitive Edition Empire TV Tycoon Hand Of Fate Xenonauts Bunlarda benim aldıklarım :) 150-160 tuttu sanırım, en pahalısı setsuna 35,40 TL idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 burdada olsun, en alltaki msg. eger sale esnasinda yada mayis 17den itibaren herhangi bir Paradox urunu aldiyaniz: https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/pricing-change-rollback-information-thread-latest-news-here.1031635/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 base game'lerden birini veya dlc'lerden ikisini secebiliyorsunuz. said: The games on offer will be: Stellaris Hearts of Iron IV Crusader Kings 2 Europa Universalis IV Magicka 2 Tyranny OR, if you prefer, TWO from the list of the following DLC: HoI IV: Death or Dishonor EU IV: Third Rome CK II: Monks and Mystics Stellaris: Utopia Tyranny: Tales from the Tiers ben normandy almistim, stellaris: utopia ve HoI: Death or Dishonor istedim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ben eu dlc almıştım steamden, steamden mi yazağcaız nasıl oalcak. ok tamam hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sabonis said: bu arada ben de son dakikada 70 tl'lik alışveriş yaptım, baktım oynamıyorum refundlarım 14. günde ahsdfuahs. Shadowrun Returns 2,40 TL Life Goes On 6,30 TL Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut 4,80 TL J.U.L.I.A.: Among the Stars 7,75 TL Cloudbuilt 7,75 TL The Witness + Braid Braid 4,80 TL The Witness 23,60 TL SteamWorld Heist 8,16 TL Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition 7,75 TL HER STORY 3,63 TL @seru witness iyi çıkmazsa iki elim yakanda olacak :P tek tek bakıyorum şimdi oyunlara refundlayayım mı falan diye de julia'yı sevmedim refundladım. 1 saat içinde refund ettiler lan ilginç. sale sonrası baya yığıılma vardır, beklerim en az birkaç gün diyordum. bu arada life goes on puzzle sevenler için çok şirin bi oyunmuş. beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bombilo said: base game'lerden birini veya dlc'lerden ikisini secebiliyorsunuz. said: The games on offer will be: Stellaris Hearts of Iron IV Crusader Kings 2 Europa Universalis IV Magicka 2 Tyranny OR, if you prefer, TWO from the list of the following DLC: HoI IV: Death or Dishonor EU IV: Third Rome CK II: Monks and Mystics Stellaris: Utopia Tyranny: Tales from the Tiers ben normandy almistim, stellaris: utopia ve HoI: Death or Dishonor istedim bakalim. ya ben euIV almıştım sonra refundladım keşke kalsaymış stellaris alırdım bir de yanına. aasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Direk Tyranny i vermesi iyiymiş :) neyse fiyatlar yine 99 dan 65 e düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 steam arada aciyorum cok sukur. her actigimda da bana "sifreni girsene" diyor remember me dememe ragmen. ben de ezbere sifre bilmedigimden kapatiyorum. cuzdanimi boyle korudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sabonis said: julia'yı sevmedim refundladım. 1 saat içinde refund ettiler lan ilginç. sale sonrası baya yığıılma vardır, beklerim en az birkaç gün diyordum Toplam 2 saatten az gameplay, alalı 14 günden az olmuş gibi gayet her şey uygun olan durumda manuel onaylandığını sanmıyorum, otomatik işliyordur. O süre geçmişse de talepte bulunabiliyorsun bir süre, onları inceliyorlardır. For Honor preorder etmiştim mesela, preorder gibi değil sanki oyun çıkmış gibi açmışlar satışı, 3 aydır bendeymiş gibi görünüyordu. Talepte durumu açıkladım, refund ettiler ama onda beklemiştim refund 2 gün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 elinde Scouts / Minigolf (steam yaz indirim kartı) kartı olan var mı steam hesaba bu kart için şimdi 10 lira atmayım.. elinde olan varsa bana yollaya bilir mi bunlardan bir tanesini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ustteki o paradox seysinde ticket icin confirmation email geldiginden emin olun, hemen geliyor zaten, gelmediyse gitmemistir yogunluktan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bombilo said: base game'lerden birini veya dlc'lerden ikisini secebiliyorsunuz. said: The games on offer will be: Stellaris Hearts of Iron IV Crusader Kings 2 Europa Universalis IV Magicka 2 Tyranny OR, if you prefer, TWO from the list of the following DLC: HoI IV: Death or Dishonor EU IV: Third Rome CK II: Monks and Mystics Stellaris: Utopia Tyranny: Tales from the Tiers ben normandy almistim, stellaris: utopia ve HoI: Death or Dishonor istedim bakalim. iki oyun alanlar iki oyun seçebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sık sorulan sorularda tek sefer yaziyordu galiba bi kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Laptop'un ekranini her indirdigimde su programin desync olmasina uyuz oluyorum ya hep bastan baslatmak zorunda kaliyorum bu nedir arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ekrani kapatinca uyku moduna giriyodur laptop. ayarlardan iptal et ekrani kapatinca hicbirsey yapmasin. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Valve banned over 40,000 Steam users after the Summer Sale, the biggest ban wave in Steam’s history Şu da burada dursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 hahahaha 2. hey it's me your brother olmuş http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/019/269/ur_brother.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar