Voys Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 marksman said: Geçen sene ilk arabamı aldım ve bir gün sonra uzun yola çıktık, muhabbet ede ede gidelim uykumuz gelmesin diyorduk baktım 4-5 saat sonra herkes uyumus. Otoban boş yol düz 120 ile gidiyoruz. Git git ben de dalmışım gözümü bir açtım sol şeritten bariyerlere doğru tatlı tatlı kayiyoruz, hafif dokundum direksiyona şerite girdik, Noluyo diye uyandilar, gözlerim dehşet içinde sakince bişey yok yatın dedim yattılar, gözümü kırpmadan eve vardık. ben bunu rock'n coke sonrası anadolu yakasına dönerken yaşadım ama göz kırpmama gibi bir şey yoktu baya trafik falan 50 kere uyuya kalıp nasıl olduysa bariyere 3cm kala uyanıp frene bastım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 İzmir-Aydın otobanından sonrasını sevmiyorum ben. Benim de ilk uzun yolum İstanbul-Bodrum olmuştu (: Sonra 3-5 kez daha yaptım. Artık çekilir yolmuş gibi gelmiyor bana. Bodrum'a geldiğinde Torba kavşağından hemen önce (barınağın orada) polis kontrol noktası var. Tek şeride düşüyorsun orada. Muhtemelen yarın orası felç olacak. Bodrum'a ulaştığında da muhtemelen sağa sola giderken park problemi yaşayacaksın fazlaca... 2 yıldır burada yaşıyorum. Bayram günleri zerg oynadığım zamanları hatırlatıyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 e cine yolundan git ayni sey nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Aydın Güneyden çık işte Çine den geç, Mehmet Zengin'de dur köfte ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Bodrumun amk size bisi olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Hayatimda hic bodruma gitmedim ben. Egede milyon tane guzellik varken insanlarin bodrumda balik gibi istiflenmis sekilde takilmalarini da anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 gitmediysen nerden biliyon insanların balık gibi istiflendiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Fistan arkadaşımız münazarada çok gezen bilir tarafını savunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Ben de 500 sene oncesinde yasamiyoruz, internet var, sosyal medya var argumanini savunuyorum yapacak bir sey yok. Benim ve kardesimin tum arkadaslari Bodrum'da su an. Gitmis kadar olduk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 bodrum haziran ve eylül'de tam kıvamında oluyor. temmuz-agustos kalabalık ama balık istifi anca merkez'de ya da gümbet barlar sokağında falan oluyor. o da normal göt kadar yerler buralar. daha nezih yerler mevcut zevke göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 dün gümüşlüğün yarısı boştu yabancı turist yok zaten sıfır bugün 3 4 saatlik trafik var diyolar bodrumun girişinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Pay Day Arkadaslar az evvel bandirmaya indik bodruma dogru yola cikiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 12 saat icinde guncelleme yapmazsam bilin ki basima birsey gelmistir. Hakkinizi helal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Yağına suyuna bakaydın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Baktik onlarda bir sikinti yok suan icin ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Lopeth said: dün gümüşlüğün yarısı boştu yabancı turist yok zaten sıfır A ve A+ savastan beri yok zaten. 2013 takribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yol sonunu geceye denk getirme. gece çık hava kararmadan orda ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Lord_Argos said: 12 saat icinde guncelleme yapmazsam bilin ki basima birsey gelmistir. Hakkinizi helal edin. aga burda 50 kişi yapma bu işi diye bin tane laf anlattı, madem sallamayacaksın ne diye yorum ve tavsiye istiyorsun asdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yap bişey olmaz diyenlere güvendi bunda anlamayacak ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 ibret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Lord_Argos said: Baktik onlarda bir sikinti yok suan icin ban Araba surerken mesaj yazmamak lazim, yarim kaliyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Araba mavi renk mi? 5886 sonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 naptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 cacodemon said: Araba mavi renk mi? 5886 sonu? Evet abi nerde gordun 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Arkadaslar sag saglim vardik, sahsen babam bile varabilecegime inanmiyordu pek fazla, gps ile gittigimiz icin cok dolastik sacma sapan yerlere girdik ciktik nihayet tek molali ve tek redbull ile 11 saatlik uzun yol macerami tamamlamis bulunuyorum. Yardimci olan arkadaslara tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar