Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Bayramda arkadaşlarla araba ile İstanbul-Bodrum yapalım diye kararlaştırdık. Yalnız daha önce hiç uzun yola çıkmadım. Tavsiyeleriniz neler. Birde radar noktaları varmı bildiğiniz? Gerçi arkadaşlarım trafik kurallarına uygun gidersek başımıza birşey gelmeyeceğini düşünüyor ama ben biraz karamsarım bu konuda: [list] [*]Aktif olarak araba kullanmıyorum. İlk uzun yol deneyimim olacak. [*]Araba dedemin, Diatsu Cuore. [*]Arabada benden başka kullanmayı bilen yok, tüm yol bende. [*]Yolculuğun son 4-5 saati (İzmir-Bodrum arası) gece kullanacağım. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Evet kurallara uygun giderseniz radar noktalarında başınıza bir şey gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 araba sollayacam diye kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 otobüs şoförleri bile yanındakiyle değişip gidiyor o yolu. sen düzenli araba kullanmamışsın, uzun yol kullanmamışsın, yanındakiler de kullanmayacak bi de gece gidecem falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 2 saatte 1, 15 dk arabayı benzinliğe kenara falan çek. Kahve bulursan kahve iç devam et. Uzun süre sürersen sıkıntıdan ister istemez uyku bastırıyor. En azından bende öyle. Kenara çek diyorsak içinde oturma aracın, gez dolan bir yandan da kasların açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 özelliklle bozuk yollarda kamyonlara ve otobüslere çok yanaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Uzun yolculukta radardan cok uyanik kalmak dert. Hele hele bu sicakta. Gece daha bi fena. Yer yer hic isik yok o yolda, karsidan tek tuk araba geliyor ve ayni rutin devam edince demigod da olsan beyin kapatiyo kendini bi yerden sonra ayni bos yolu ayni cizgileri izleyince. O yuzden yanindakileri uyutma, uykun gelince ya baskasina ver ya da cek kenara power nap yap 15dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Redbull falan iç yorulmaya bşalayınca, bi de susamayı beklemeden su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 bandırma vapuruyla gelin yenikapı civarındaysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Aynen öyle yapacağız serüven bandırmadan sonra başlayacak. Ama ben şu bodrumun virajlarını gece otobüs sollamaya çalışırken hayal edince bir garip oluyorum. :horace: Bu arada redbull ve nescafe xpress stokladım. Başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 son yapılan yolla beraber aslında zor bi yol değil. ama araba baya patates, bide bayramda çok trafik olucak. İdoyla gidebildğin kadar git, bandırma seferine yer bulabiliosan hemen al, ızdıraptan kurtul. şimdi, alacakaranlıkta uyku bastırır, sürüşün en zor olduğu anlar bu anlar. o saatlerde dinlenmeyle geçirirsen çok güzel. Bide güneş karşıdan çok pis gelir o saatlerde, o yüzden dinlenmene bak. benzinliklerde satılan kahveler ve burn felan işe yarıyor. Uyku bastırdığını hissettiğin an dinlenmen gerek çünkü yolda uyuma öyle yavaş gelen bişey değil, bi anda blackout oluyorsun. Trafik kurallarını ve radarı dert etme abi bu arabayla, 110 görüyormuki bu? Akhisarda bi şehir içinde 50 60 yapman lazım orda radar olur, onun dışında full 110. Zaten trafik olacak. İzmirden sonra aydın çine rotası var muğlaa uğramak istersen, ama diğer yol yani izmir söke bodrum yolu daha kısa. Didim sapağını geçtikten sonra bafa gölüyle beraber virajlı ama duble bir yol başlar. Eskiden çok kaza olurdu orda heh, bir sürü 34 plaka görücen zaten. Bide sabah çıksana? niye geceye kalıyosun? Önce bursaya geliceksin zırt diye, artık virajlı kısım kalmamış sanırım yalovadan sonraki, otobanla orhangaziye geliyormuşsun direk. Bu güzel. Bursa balıkesir arası dümdüz zaten, yolda kesin radar var ama hız limiti 110, baktın ki yol çok müsait hıza, hah orda radar var. Balıkesirin bölgesine girince benzinlik zor bulacaksın. Balıkesire girdiğin yerdeki duble yolda hız limiti 110 değil, daha düşük ve 100% radar var. Orda lokal benzinlikler olacak onlara gir, çünkü TAAAAAAAAAAAAA akhisara kadar falan benzinlik yok abi. akhisar rampa demek, o rampayı çıkıp inicen bi, mola vermek istersen dağda güzel yerler var reçel falan alırsınız meyve suyu içersiniz(şekere dikkat tabi) manisa bayırında radar olur, manisada mutlaka otobana gir, girme diyen varsada gir çünkü içersi ışık ışık. (bursadada gir otobana) izmirden sonra sökeye kadar otoban zaten sökede radar var sökeye gelmeden bi köy var orda saçma bir trafik oluyor(bayramlarda) çok tatsız. böyle yani overall. Bandırmaya inersen idoyla çok rahat edersin. Lord_Argos said: Bayramda arkadaşlarla araba ile İstanbul-Bodrum yapalım diye kararlaştırdık. Yalnız daha önce hiç uzun yola çıkmadım. Tavsiyeleriniz neler. Birde radar noktaları varmı bildiğiniz? Gerçi arkadaşlarım trafik kurallarına uygun gidersek başımıza birşey gelmeyeceğini düşünüyor ama ben biraz karamsarım bu konuda: [list] [*]Aktif olarak araba kullanmıyorum. İlk uzun yol deneyimim olacak. [*]Araba dedemin, Diatsu Cuore. [*]Arabada benden başka kullanmayı bilen yok, tüm yol bende. [*]Yolculuğun son 4-5 saati (İzmir-Bodrum arası) gece kullanacağım. [/list] EDIT ZATEN IDOYA BINIOMUSSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 güvercinlik çok zevkli özellikle geceleri şu aralar çok fazla trafik var, bodrumun dışında bile içerisi zaten dur kalk trafiği direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 abi liselileri mi tasiyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Suark süper yazmışsın tebrik ederim :)-D Önerilerinizi tek tek dikkate alacağım arkadaşlar, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Hepsi 30 yaşında insanlar ama araba kullanmayı sevmedikleri için ihale bana kalıyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Arkadaslarin seni skio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 dedenin arabası çok şekermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 iyi cesaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Şaka maka iyi cesaret cuoreyle ama. Bende de vardı bir ara şehirler arası yaparken yanımdan tır geçse rüzgarından şerit değiştiriyordu araba kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 la töbe töbe hepiniz mi değişiksiniz istanbul-izmir şura la bide ciddi ciddi tavsiye veriyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ödemiş'in trafik cezası meşhur, yemeden gelmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 arabadaki testosteronla self-driving yaparsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 dedesi ibizada dj galiba cuore nedir abi insan hic mi yasamayi sevmez ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 istanbul bodrum yapacaksanız benim onerim road trip şeklinde yapın bozcada ayvalık çeşme bodrum felan dura dura bide uzun yolda problem uyanık kalmak sıkılmamak dikkati kaybetmemek yoksa zor bişi yok dumduz yol basıyosun gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 bayramda zaten dura dura gidecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar