mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 hahaha ona benim gücümde yetmez dostum ya. olurda houston çıkarsa bi şekilde bu akşamki maçtan ozmn belki bi şansı olur lebron'un ama gsw'ye karşı imkansız. he bu arada okadar dediklerimin tersi çıktı falanda onlar playoff sırasındaki anlık tahminlerimdi. playoff başlamadan önce yaptığım bracket'ta portland - pelicans serisi dışında hepsi doğru gidiyorum. eğer houston elerse hatta onuda bilmiş olucam :D son üstten timestamp'i görebilirsiniz :D https://i.imgyukle.com/2018/05/28/nWI1H.png final serisinde skor tahmini yapamıyordum sitede bug vardı o yüzden 4 0 çıktı. cavs kazanır demiş olmak için 4 0 o şekilde.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 abi ne kingi su herifi kobe ile bile karsilastirmayin. maca gelirsek bostob 35-23 iken asiri sekilde kacirmaya basladi. ard arda deli(6 tane filan) gibi sut kscirdilar zaten onlar girse mac kopucakti ama kepaze otesi sut attilar ya. ulan balli herif yine cikti, yine efsane dendi. oladipoyu eledi efsane oldu, rookileri eledi efsane oldu sene basindan beri su herifin giydigi en cirkin ayakkabilar en cok oyu oluyor, millet tam fanatik amk. durant, ozellie pj tucker sene basindan beri baya guzel ayakkabilar giydi. http://www.espn.co.uk/nba/story/_/id/23619089/which-nba-player-had-best-kicks-conference-finals-playoffs
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 yazıyı okumadım ama orada oyuncuya özel ayakkabılardan bahsediyolar sanırım. pj tucker'ın giydiklerinin hepsi retro koleksiyoncu sneakerları
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Emre333 said: abi ne kingi su herifi kobe ile bile karsilastirmayin. maca gelirsek bostob 35-23 iken asiri sekilde kacirmaya basladi. ard arda deli(6 tane filan) gibi sut kscirdilar zaten onlar girse mac kopucakti ama kepaze otesi sut attilar ya. ulan balli herif yine cikti, yine efsane dendi. oladipoyu eledi efsane oldu, rookileri eledi efsane oldu sene basindan beri su herifin giydigi en cirkin ayakkabilar en cok oyu oluyor, millet tam fanatik amk. durant, ozellie pj tucker sene basindan beri baya guzel ayakkabilar giydi. http://www.espn.co.uk/nba/story/_/id/23619089/which-nba-player-had-best-kicks-conference-finals-playoffs Kıyaslamayalım diyoruz da bu adamı kaç farklı kadro ile izledik. Bu kadroyu bile finale taşıdı adam. Draft sırası önce Portland alsaydı Jordan'ı mesela, Carr ile eddie jordan ile ne yapardı, pippensız falan ayni efsane olur muydu ben emin değilim. Neyse haddinden fazla uzadı bu muhabbet.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 beyler lbj'in bu sene elediği takımlar vasat indiana, toronto (!) ve 2 allstar'ı sakat olan boston. abartmayalım lütfen yani. lbj ne kadar büyük bir oyuncu ise en az onun kadarda şanslı bir oyuncu.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 bir oyuncu hakkinda negatif pozitif, hater lover olusturuyorsa iyi mertebesinin ustundedir zaten. bu adam olmasa neyi kimi izliycez de tek basina takimi tasidi vs diyecegiz.. degerini bilelim bence. mj kobe bu.. ara ara geliyorlar.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Ajv62p_uhlo&feature=youtu.be&t=241 46. dakika adam su dakikaya kadar full oyunda bu nedir. herifin omzundan tutuyor 110kg en az bir nba oyuncusu. yok boyle bir dna. dakika 4.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 ahuah biri omuzlardan cekiyo, digeri goaltendingliyo, gene de giriyo top.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 mokoko said: yazıyı okumadım ama orada oyuncuya özel ayakkabılardan bahsediyolar sanırım. pj tucker'ın giydiklerinin hepsi retro koleksiyoncu sneakerları adam çok güzel seçti ama tüm sene buna da bir ödül versinler fgsdfsd şaka maka ayakkabılarda da jordan ve kobe serisi çok hoşuma gitmiştir yıllardır. kdX de baya iyiymiş.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 dostum o bahsettiğin serilerin içinde yüzlerce farklı tasarım ayakkabı var :D https://www.kicksonfire.com/air-jordans/ ayrıca tucker'ın olayında asıl inanılmaz olan normalde tucker'ın giydiği serileri insanlar bırak ayaklarına geçirmeyi, etiketlerini bile sökmüyorlar ama tucker direk basketbol oynuyo bunlarla :D aralarında 20k dolarlık falanda var giydiklerinden
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 mokoko said: beyler lbj'in bu sene elediği takımlar vasat indiana, toronto (!) ve 2 allstar'ı sakat olan boston. abartmayalım lütfen yani. lbj ne kadar büyük bir oyuncu ise en az onun kadarda şanslı bir oyuncu. toronto'nun nesi var ya. kapı gibi takımdı psikolojik olarak dağıldı adamlar.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 kendi oynadigi takimin oyuncularini denkleme almak da gerekiyor devamli karsi kotuydu, caylakti, sakatti vs derken. ligin ortasinda gelmis toplama bir ekip. mental bag bile yok aralarinda. gsw de ornegin gozun kapali topu atiyorsun bir yere cunku biliyorsun o adam orada, mental olarak ezberlemissin hissediyorsun vs. basarisini kucultmeye calismanin manasini anlamiyorum...
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 başarısının ne olduğu finallerde çıkacak ortaya.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Adam sana ne yapti yahu :) benim icin adami efsaneler arasina koyacak su olayi hepimiz canli izledik... 2016 finalleri led all players on both teams in points, rebounds, assists, steals and blocks in series bu nasil bir manyakliktir. gsw ye karsi, en cok mac kazanarak gelmisler birde, her iki takim sporculari arasinda.. daha ne yapsin iyi bir basketbolcu olarak.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 abi şanslıyız canlı izlediğimiz için adam GOAT cidden zevk alacagınza bok atmayın =)
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 aynen.. bu arada Jeff Van Gundy: Getting this Cavs team to Finals is LeBron's greatest achievement.. demis. .
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Bir noktada katilmakla beraber bir noktada da rakip yok abi karsida.. Hani adam gibi dusunelim. Bana Dogu'dan halihazir Lebron disinda 2 tane superstar sayin. Superstar adayi degil ama, su an halihazirda takimlarini tasiyacak superstar. Hatta 1 tane sayin bak. Irving vardi sakat.. Indiana ligin bana kalirsa mucize yapan ama vasat bir takimiydi, zar zor gecildi. Oladipo yildizlasti. Toronto Dogunun lideri tek mac alamadi. 2 tane star oyuncusu dedigin adamin tavaninin ne oldugu ortaya cikti - Lebron kadar kendilerinin de sucu var. Konferans lideri gidip 4-0 yeniliyorsa burada rakibe bakmam takima bakarim kusura bakmayin. Philly belki 10 seneyi domine edecek ama su an inanilmaz toylar. Ben Simmons rookie wall'a vurdu. Embiid daha hala duzgun tercih yapamiyor. Boston. Mucize koc, mucize takim. Takimi tasiyan 20 yasindaki rookie abi. Tamam Cavs inanilmaz kotu ama bir tane su takim final oynar diyebilecegin bir rakip yok. En yakini Toronto'ydu iste. Adamlar kafa olarak bitikmis. NBA'de Kaan Kural deyimiyle star ve superstar ayrimi var. Dogu'da bir tane superstar yok rakip olarak. Hani inanilmaz zayif kabul edelim. 2002 New Jersey Nets bile takim olarak cok daha iyi oyle diyim.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 olayin guzel yani seninde yazinda genelde lebron vs diger takimlar. cavs diyen yok bu da baska bir konu. cunku ortada cavs adinda bir sey yok, herkes lebron vs dogu, simdi final. adam bu derece kotu bir takimla cirpiniyor. ben lebronu; cuma cikip 46 dakika, pazar 48 dakika oynayip 47. dakika son macta, koydugum videodaki gibi, sirtinda adam ile sayi yapacak atletizm ve disiplini icin seviyorum.. zor is. cidden zor is. bu senenin istatistiginde yanlis anlamadiysam tum maclara cikmis durumda. tum maclar. 33 yasinda, 100mac, son iki mac 46-48 dakika, cabaliyor cirpiniyor okuz, bu sezon tum nba basketbolculari arasinda en yakin onun kadar oynamis kisi sanirim 14 mac daha az oynamis. dakika bazinda ucurum daha da korkunc. herneyse 46 yasindayim jordanida kobeyide, bunuda ve digerlerinide izleme firsatim oldu, top tier bir nba basketbolcusu bu kadar basit.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Lebron inanilmaz bir atlet zaten. Tartismaya gerek bile yok. Yasla beraber olgunlastikca adamin oyun gorusu filan da inanilmaz artti. Jordan'dan cok daha iyi oldugu konular da var. Ama Jordan oynarken su anki sosyal medya olsaydi acaba durum nasil olurdu merak da etmiyor degilim. Su an Lebron osursa istatistigi cikariliyor hani belki ondan baymaya basladi biraz. Yoksa kimse buyuklugunu tartismiyor.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 jordan oynamiyor artik abi ya ne karsilastirmasi bu anlamis degilim zaten. anca gecenlerde gordum o mantikli geldi, nba basketbolunu en cok etkilemis oyuncular. jordan bir lebron ikiydi falan. ki mantikli jordan ile nba ve basketbol daha cok kisiye ulasti. atletiklik, havada oynanan basketbol, estetik vs. olympiyatlara ilk kez prolarin katilisi dream teamler vs vs. simdiyse avrupadan kacip nba yi sevmeme sebep olan suta dayali basketbolu gsw sayesinde nba ye soktular, bundandir sevmemem adamlari, olmasin bu adamlar sampiyon. herkes sut da sut. :( ha nedir basketbolun bir gercegi tabii 3 sayi ve sut :)
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DeQIoN2UwAAbwyH.jpg
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 aslında şuta dayalı oyunla, "şutör süperstar" 'la falan problemim yok da gsw beni bayıyor hani işin temelini aldıkları 7 seconds or less phoenix de aynıydı, spurs birkaç sene önce şampiyon olurken şuta dayalıydı, veya işte şimdi houston da öyle ama işte phoenix şiir gibi paslaşırdı, spurs bir hücum seti oynardı aklını alırdı milletin falan gsw'ninki curry gelsin ortasahayı geçince sallasın, klay gelsin 3e1 fastbreakde 3lük atsın, durant postupdan dışarı çıksın 3lük atsın https://www.youtube.com/watch?v=p5nEW0ON4KM
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 o kadar kolay değil gsw'nin oyununu anlatmak ama rakibi bitirme konusunda şansa buldukları şutlarda harbi etki büyük. ama işte o şansı da deli gibi çalışarak elde ediyorlar. curry bal proclayıp o şutları denemiyor, belki günde 1000 tane şut çekiyordur abartısız. ne bileyim çizginin o kadar arkasından belki günde 250 tane deniyordur falan filan. Kobe'nin mesela klasik çalışma şekli vardı. adam gece 4'te kalkıp 75 dakika sadece şut çalışıp tekrar yatıyormuş. Ardından 11'de günlük antremanına gidip orada da çalışıp bir de herkesten çok sonra çıkıp ekstra çalışmaya devam ediyormuş. Adam o sayede o yaşında her şeye rağmen halen saf skorerdi. Curry'nin de çok farkı yok, Klay'ın ve Durant'inde keza. Çalışmadan kendi şansını da yaratamazsın ya. Bu adamlarda o var sevmesek de asdfasd
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 NBA oyunculari gercekten ciddi calisiyorlar ya. Cogu hatta bence geldikleri noktanin farkindalar. Yani futbolcu gibi yokluktan gelseler de bunun bilincindeler. Tabii lig genelini bilemeyiz ama ortalama basketbol oyuncusunun sabah aksam calistigina eminim. Curry belki 5 yasindan beri ucluk calisiyor. Benim rastgele tanistigim Amerikali eleman anlatmisti lise maclarinda Curry'nin okuluna yakin bir okuldaymis. Ucluklerini gormen lazimdi demisti. 14-15 yasinda max. Jordan'in calisma etigine diyecek birsey yok heralde. Bitmeyen hirs, bitmeyen azim. Keza dendigi gibi Kobe. Lebron da sacma sapan rutinler uyguluyor okudugum kadariyla, degisik uyku metodlari, oksijen tupleri dfsfs. Adamlar cok kazaniyor ama cidden hakkini veriyor. Bir de kaliteli calisiyorlar yani ozel ascilar, ozel egitmenler. Norm yani Amerikada bu kultur var kucuklukten beri. Jordan'in Breakfast clublari meshurmus zamaninda. 10-15 sene once boyunca hergun 4-5'te kalkip saatlerce calisiyorsun. Ben mesela Super Lig'de kac oyuncunun gece 4-5'te kalkip calistigini merak ediyorum belki 3-5 tane vardir ama eminim bugun agirlik calismasi var desen yarisi istemeye istemeye gidiyordur antrenmana bile birak ekstrasini. Ha niye TSL'den ornek verdim alakasi yok tabi de spor isi kultur biraz.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Deli rekabet var bir de, lebronun bile aciklamalari var birgun az calissam beni gecicek adamlar var nba de diye.
Öne çıkan mesajlar