Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Emre333 said:

mokoko said:

bojan o serinin tamamında lbj savunmaya çalıştı. hucumda sıfır olması çok normal.

keske calismasaymis adam 40+ oynadi her mac.

karşısında 40+ oynamadığı bir savunmacı söylesene bana. o seri 7. maça gittiyse bojan iyi savunma yapmış demektir. lbj'i durdurabilecek bir savunma yok zaten kimsede, hele birde 7 maçlık seride.
Mesaj tarihi:
valla gsw bu seriyi gayet 4 0 alabilir biraz götlerini kasarlarsa. ilk maç bence onu gösterdi. harden'ın bu kadar iyi şut attığı bir maçı gsw bu kadar rahat kazanmamalıydı. 3. çeyreğe kadar kafa kafaya gitti maç skor olarak ama farkı bi anda açtı gsw klasik olarak ve houston asla cevap veremedi. houston'ın maç kazanabilmesi için cp ve harden'ın ikisinin birden 35er falan atması lazım. yoksa çok zor. en iyi ihtimalle 4 1 gsw alır seriyi.
Mesaj tarihi:
ya yine bu maçta öyle bi anda 20 sayı olmadı fark ama bi ara 85 80 öndeydi gsw fark 5e inmişti. tam o ara dedim heralde maçın sonu yanıcak böyle giderse diye. ordan sora gsw farkı 10 ile 7 arasında tuttu hiç zorlanmadan. yoksa 15 20de falan hiç dolaşmadı heralde fark. çok rahattılar ya. herkes sağlıklı olunca acayip bişiye dönüştüler. bu sene pek konuşulmadılar normal sezonda hem sakatlıklardan hemde sürekli önplanda oldukları için insanlar sıkıldığından dolayı. şimdi resmen mekanın sahibi geldi şeklinde şeyediyolar.
Mesaj tarihi:
boston 2 0 yaptı. tarihlerinde 2 0 öne geçtikleri playoff serilerinde boston 37-0 gibi bir orana sahip. bakalım finalde 3 1 geriden gelen lbj bu seriyide kırabilecek mi :D

maçın özetini izliyim bi en iyisi

draft lottery vardı birde dün

https://i.imgur.com/KWqMj8Z.jpg

phoenix tarihinde ilk kez 1. seçicek. koç olarak kokoskov'u alınca herkes doncic'i seçicekler demeye başladı ama bence yine uzuna gidip ayton'ı seçicekler. draft olayında işin içinde bir uzun varsa mutlaka ona gidiyor takımlar. asıl üzücü olan eğer phoenix doncic'i seçmezse kings mutlaka alır doncic'i, bu seferde doncic çöplüğün içinde kalmış olur.
Mesaj tarihi:
Kokoskov bildiği adamı alır ya Slovenya milli takımından, bence Ayton'ın uzun olmasından kaynaklı lobisi yukarıda ama Doncic'in 1st olduğunu düşünüyorum. Benim bu draftta asıl adamım Mohamed Bamba
Mesaj tarihi:
önümüzdeki tabeeth örneğinden sora bamba gibi adamlara aşırı ön yargı var :D bakalım kim götüne güvenip alacak bamba'yı. gerçi daha draft workoutları var. bi sürü şey çıkacak ordan. piyasasını arttıran düşürenler falan.
Mesaj tarihi:
bu draftta ekmek çok da doncic tam muamma ya.

ben suns direktörü falan olsam kime giderim diye düşünüyorum da işte arada kalıyorum. doncic'in bu yaşında yeteneğini, özelliklerini geçtim tecrübesi bile zaten onu 1st yapıyor direkt ama işte ayton'ın davis'e yakın çıkma ihtimali bile franchise kadarı değiştirebilecek tipten olabilir.

Yani aklıma sonra geldi, acaba Booker hariç kısaları uzunlara takaslayıp vs. Doncic'i çekebilirler mi dedim. Olabilir yani hem free pazarı iyi uzunlarda bu sezon hem de sözleşmesi bitmeye yakın sorunlularda var bol bol.

Ayton çünkü cidden ekstrem bi yetenek vs. çıkmazsa elde kalanlarla yine maksimum 30 galibiyet falan anca görürler gibime geliyor.

Payton
Booker
Josh Jackson
No Name Ezik
Ayton

cidden kötü ya ksajdfhsda
Mesaj tarihi:
Houston durantin 40 sayı gecesinden sağ çıktı, bir ışık göründü sanki.

CP3 reis en sonunda sakat olmadan playoffları görünce bandwagonu devirmeye yemin etmiş.

Bir de tucker 3 & D'nin tanımı gibi herifmiş de, lebron olunca işlememiş resmen. Torontoya yazık lan.
Mesaj tarihi:
Curry heralde sakatlıktan çıktı diye çok fazla yüklenmiyor. Genelde durant sırtlıyor iki maçtır. Eğer böyle no-show devam ederse .. yok ya adamlar warriors her türlü alabilirler yine :D
Mesaj tarihi:
Danny ainge de ıskaladı ıskaladı sonra turnayı gözünden vurdu, hem tatum hem brown.

Tatum yerine fultzu 1 numaradan hiç takaslamadan alsalardı herşey farklı olmaz mıydı. Gusül aldıktan sonra seçmek lazım draftı vay arkadaş.
Mesaj tarihi:
rotasyonu düzgün yapmış galiba bu sefer, dakikalar ve katkılar eşit gözüküyor. böyle olursa zaten cavs'ı yenemezler lebron oynadığı sürecede işte bu çöplerin gelecek maç bunu yapıp yapamayacağı bile meçhul...

cedi ve larry'nin rotasyona ciddi dönmesi maçı getirmiş galiba, dur şu full highlight izleyeyim birazdan. ben maçı komple unuttum es geçtim geç yatmama rağmen ya...
  • Yeni Oluştur...