BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 mokoko said: derozan'da lowry'de kaldıramadılar hiç bi şekilde orada gelen psikolojik baskıyı. öğrenilmiş çeresizlik gibi adamların durumu ztn. https://i.imgyukle.com/2018/05/08/VfTX6.png Şu tablo bile olayı açıklıyor. FG olarak hiç fena değiller, %50'ye yakın ama herifler şut kullanmaya korkuyor. Ana skorerlerin maç başına toplam 26 top kullanıyorsa zaten şansın yok
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 torontonun olayı direk psikolojik, ilk 3 maçı çok pis kaybettiler, adamlarda yıkım oldu. zaten 4. periyotlarda sıcıp sıvadıkları için oldu biraz da
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Garip bir sekilde ilk 3 maci filan ilk yarinin son 3-4 dakikasinda verdiler bana gore. Nedense inanilmaz koptular orada, ilk maci da ucundan kaybedince (son 16 sutun 15'ini filan kacirdilar 1-2 tane atsalar zaten bitmisti mac), eski psikoloji geri geldi. Bu kadar kotu olamazlar yoksa, Kevin Love filan costu birak Lebronu.. Savunma filan tamamen bitikti Raptors'da atsalar bile hep yediler, hep yediler. Ilk maci kazanmis olsalardi cok farkli bir seri izleyecektik de iste olmadi. Boston cok daha kati savunmayla zorlayacaktir Lebronu da iste onlarda da maci alip goturecek adam yok bir yerde. Bati 4-0 gule oynaya sampiyon olur, hatta Pelicans bile 4-0'la gecer bu doguyu.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 abi simmonsun son top tercihi ::o bu bebenin şut atmaması daha çok abuse edilir böyle. lebron yine beleşten cıktı finallere, abi rezalet ya bu doğu.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 beleşten mi çıktı? adam 12 tane embesili taşıyor tek başına ne yapsın daha sakjdfhdsa http://www.facebook.com/theScore/videos/10166363195087037/
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Lebron'un boş play-off'u pek yok da bu sene şu ana kadar en ezici post-season maçlarını oynuyor. Harbi çok enteresan adam, yaşlandıkça üstüne de koyuyor, Kaan Kural mı ne demişti, öyle bir herif düşünün ki bazı rekorların hem en genç hem de en yaşlı sahibi olsun
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 isaiah thomasli boston serisi mesela heyecan verixi ve baya zorluydu di mi 😂 gecen senenin finallerinden hatirlariz
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 boston - cleveland maçı başladı 22.30'da haberi olmayan varsa
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Dogu ile Bati arasinda benim gordugum en buyuk ucurum su son 2-3 senedir olan ucurum. Lebron inanilmaz oynasana da bos belese cikiyor cunku rakip filan yok ortada. Cleveland baya dandik bir takim aslinda Dogu'dan 3 tane superstar adam sayamazsin mesela Lebron'un disinda. Yok yani. Iyi olanlar ya cok genc ve deneyimsiz Embiid Simmons Tatum Giannis gibi, ya da tavani belli olanlar DeRozan, Lowry, Oladipo gibi. Irving zaten sakat. Boston'un tek farki hocasi tabii ki. Toronto'nun savunmasi rezaletti, Boston'un savunmasi 10 kat daha iyi olacaktir, Lebron'un coook zorlanacagini dusunuyorum. Indiana 5. maci filan tek basina aldi ama bu seride tek basina alamaz kolay kolay.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 canım yanıyor, kralın bu adamları buraya taşıyıp final göstermesi cidden... 11 çöp, ekstrası yok. love dahil öyle bir çöp ki bu adamlar için ekstradan efor sarf etmeye değmezmiş kral... belki yine tokatlar tek başına boston'ı yine devre dışı bırakır da değmez. şu adamların gördüğü her bir tur insanlığa karşı ayıp. yapma kral...
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bir de doğuda süperstar sıkıntısı yok da süper takım sıkıntısı var. halen eski tip takım yapıları, şampiyonluğa emin adımlarla yürüyebilecek iki takım vardı sezon başında bile onlarda zaten finalde karşı karşıya geldi. he birinde süperstarı ve en önemli parçası gitti diğerinde de malum işte bir üstteki post...
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Superstar'dan kastim o kritik durumlarda maci tek basina alacak adam. Bati'da tonla var bu adamlardan, her takimda 2'ser tane var nerdeyse. Dogu'da bu yok abi. Aksine super takim var, o da Boston iste. Cunku hoca inanilmaz. Dogu'nun en buyuk superstari Kyrie Irving iste ikinci bir adam yok. Bu noktada Embiid, Simmons, Giannis, hatta Tatum filan bu adamlar superstar olacaklar zaten ama su an bunlardan herhangi birinin cikip Lebron'a karsi giden maci cevirmesi filan cok zor. Yani dogunun lideri Raptors, DeRozan ve Lowry'nin tavanlari belli. Mental etki cok buyuktu tekrarlamayalim o seriyi ama bu ikisi seni playoff'ta full tasiyamaz ki tasiyamadi. Ya Indiana'ya bakiyorsun 7 maca zorladi Cleveland'i, Lebron tek basina aldi. Lebron yerine X bir superstar dahi olsa o seri Indiana'nindi. Birak GSW, Houston'u, iddaa ediyorum Pelicans bile alir Cleveland-Boston galibini.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Masticore said: Boston fena eziyor kapadım Aynen bende. Cavs feci kotuydu.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Tek adamla bir yere kadar ya. Takımda Kyrie irving varken alternatif oluyordu kilit açmada.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 çevresi güçlenince de king oynamıyor, napçaz?
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 full highlight izleyim dedim de sadece boston ataklarini koymuslar 😂. abi buyuk basari ya bu herif. 2-0 olursa biter seri
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 full highlightların içinde sadece belli bi takımın hucumlarının olduğu videolarda var. başlığa dikkat edin izlerken benim de başıma geldi bi kere sadfasdasf
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Emre333 said: full highlight izleyim dedim de sadece boston ataklarini koymuslar 😂. abi buyuk basari ya bu herif. 2-0 olursa biter seriAbi yuh, 2 sene once 3-1'den gelip 4-3 final kazandı bu adamlar. Kral bitti demeden bitmez o yüzden ama gerçekten yanında taşıdığı çöplerin toplanması lazım bir sonraki maçta.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 indianayi bogdanovic satti bu arada. tek mac oynadi sadece sonra rezaletti herif. biraz daha duzgun 3 luk atsa bitmisti seri zaten
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 bojan o serinin tamamında lbj savunmaya çalıştı. hucumda sıfır olması çok normal.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 ki bence bütün sezon lbj'ye karşı bu kadar başarılı olan adam sayısı da bir elin parmağını geçmez. herif yapabileceğinin en iyisini yaptı hep. cavs bu arada halen avantajlı ya, bir maç falan genelde zaten kralın rakibi tartma maçı oluyor. şimdi analiz ederler ona göre çıkarlarsa sıkıntı kalmaz da işte bu kadar sert savunmaya devam ederse boston harbi işleri zor. gerçi savunma hep böyle olacak bu zaten bekleniyordu da hücumda da çok ekstraydı dün boston cidden. aşırı kolay üçlük falan buldular kaç kere. toparlanır cavs ya ama kim çıkarsa çıksın 7. maça gidecek gibi bu seri bence.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 cavs cember alti cok yumusakti dun. eline topu alan daliyor iceri ve potada aninda. 1 e 1 gene ayniydi savunma hak getire..
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 mokoko said: bojan o serinin tamamında lbj savunmaya çalıştı. hucumda sıfır olması çok normal. keske calismasaymis adam 40+ oynadi her mac.
Öne çıkan mesajlar