BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Sene kaç hatırlamıyorum Iverson'ın doğuyu baya geriden getirip kazandırdığı maçtan sonraki en maç gibi maçtı bu all-star. King aldı maçı. Durant ile sevinmeleri falan güzel kareydi Curry'nin takımda da en çok Lillard kastı. Jimmy Butler da hangover olduğu için oynamamış ashdsahd
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 jimmy güvendiğimiz dağlara kar yağdı cimi
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 abi allstar arasında sözde doktorlar kawhiya iyileşti oynayabilir diye onay vermiş ama kendisi oynamayı reddetmiş(miş) nba mecraları çılgın atıyor, san antanioda skandal 10 senede 1 tane olur ama oldu mu pek olur ehueh popovich sene boyu ser verip sır vermezken 2 gün önce "bu sezon dönerse şaşırırım ve onsuz oynamaya alışmalıyız zaten" diye hiç kendi tarzı olmayan bir açıklama yapınca millet kariyer tehdit eden sakatlık komplikasyonu olabilirden girmiş takas ve lavar amcadan çıkmış
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 tam olarak öyle değil diyorlar gerçi de olay skandala dönüştü evet. sas doktorları ağrıların olur ama bu seviyede oynayabilirsin artık, belirli sürelerde oynadıkça nüksetmez ve zamanla iyileşir demişler. kawhi maça çıktıktan sonra işte o gün sıkıntı yok ama ertesi gün aşırı ağrı çekiyormuş. doktorlar vs. normal demişler hatta olur, ilaç tedavisi devam edecek vs. diye de önceden uyarmışlar ama kawhi kendini korumak için oynamıyormuş. en son işte sas doktroları %100 iyileştin artık demişler. ama o güvenmemiş onlara ve birkaç farklı ünlü doktora gözükmüş. söylentiye göre onlarda oynayabilirsin demişler ama kawhi sahaya çıkmak istemiyormuş. oyuncu bazlı bi sıkıntı var ama sas, kawhi'yi koruyacağına oyuncuya sıkma kararı almış gibi işte sürekli haber postalıyor, zorluyor vs. oyuncuyu. bağlar bayağı kopmuş diyorlardı geçen twitterda işte. takas ihtimali bile olabilirmiş yazın son söylentilere göre.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 https://www.instagram.com/p/BfmxluUhdwd/ bu piçin artık ceza falan alması gerekiyor ya, pg'ye de yapmıştı bu sezon. kawhi'nin sakatlanmasına bunun yaptığı sebep olmuştu zaten. sansür yok, bütün nba'in gördüğü en orospu çocuğu karakterlerden biri bu ya şunları gördükçe daha da nefret ediyorum. gsw resmen ligin bütün yavşaklarını, karaktersizlerini bir araya getirerek müthiş ahenk yakaladı harbi. sekmiyor tek oyuncusunda bile. bi klay mazlum.
Slint Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 https://streamable.com/v6fqa Ayrıca Green harici pis oyuncu başka kim var?
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 zaza igrenc bi adam kabul de, young'ın ayagı dizinin arkasından cekmemis mi?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 düşmeden bariz bakıyo nereye düşsem diye ya, sonra da özellikle ayaklarının üzerini seçiyo gibi
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 jimmy de sakatlandı, menisküs gg zaza anasıyla oynar artık playoffları https://i.pinimg.com/originals/6c/94/cf/6c94cf7abb094779b1d4a765889113d7.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 dreagloth said: düşmeden bariz bakıyo nereye düşsem diye ya, sonra da özellikle ayaklarının üzerini seçiyo gibi this, bir de o takılmayı bahane olarak kullanıyor işte. bariz şekilde kontrollü düşüş o. bunu sürekli yapıyor zaten millet çıldırıyor reddit'te twitter'da falan artık zaza bunları yapınca falan. hani adam kawhi'den 1 sezon çaldı. şurada wes'i de götürebilirdi. pg'yi de götürüyordu geçen sefer....
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Slint said: https://streamable.com/v6fqa Ayrıca Green harici pis oyuncu başka kim var? bildigin yatmış adam
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 kawhi'nin şu andaki sakatlığı ile zaza'nın yaptığı şerefsizliğin alakası yok. biri bilekti şu andaki sakatlık quad.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ha ben o devam ediyor sanıyordum, o zamandan beri aralıksız sakat olduğu için.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 yarım saate maç varmış cedi'ye bakayım diyorum. var mı bunların linki neyim.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 aynen. belki oynamaz diyordum. vay iyi başaldı.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 link aramayın sağda solda artık, reddit'te hayvan gibi stream sayfaları var. reddit nba stream diye google'da bile arasanız gelir asdfdsa
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 black history mount ne abi ahahaha tarihteki önemli zenciler geçidi yaptılar. bu ne saçma şey lan asdfg yanlış mı gördüm ki
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 subat, black history month olarak kutlaniyor.
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 abd'de artık beyazlara karşı ırkçılık var. trollemiyorum.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 oha gün değil ay mı yani? zenci ayı. beyazların var mı böyle bir şeyi?
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Her yer zenci lan ahahah O değil sas baya iyi başladı
Öne çıkan mesajlar