Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig 17/18

valequenta

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

hakemin suratına küfür etmekle 30 metre öteden küfür etmek arasında epey fark var eğer bunun tespitine kalkışılırsa zaten sevk edilmeyen futbolcu kalmaz. önemli olan hakemin duyup-görmesi.

Hakemin suratina küfür edildi kirmizi bile almadi sari gördü.

Hakemin arkasindan edildi 6 mac yedi.

Onemli olan gorup duymasi ?

Biri cikti ozur aciklamaai yapti 6 mac yedi.
Digeri cikti bunlar olan seyler macta dedi gecistirildi..

TFF başkanı cezadan sonra cikip dedi ki kufur sahadan silincek ekstra onem falan filan zirvaladi. Hani ?
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin basiretsizliği gösterseymiş kırmızıyı ama emre falan kollanan hükümetin adamları bunlar. küfür etmeyen adama da küfür etti diye kırmızı kart gösterilen bir lig bu.

hakemin arkasından dediğin de evet arkasından koşa koşa peşinden takip etmekle 30 metre öteden küfür etmek arasında fark var. saha içinde herkes durmadan küfür ediyor hakem duymuyorsa bunun önüne geçemezsin. kaldı ki küfür her dilden oluyor, mesut adama türkçe ana avrat küfür ediyor mesela nasıl takibini yapacaksın bunun kamera başına her dili bilen adamları geçirip ayıklayacak mısın yada sadece türkçe-ingilizce mi küfür sayılacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da o kural zaten bu "basiretsizlikler" icin cıktı. Yoksa metenin duymadıgına da inanıyor musun? Hakem cıkartmadıgında bariz olan bu tip pozisyonlarda(yok halkın vicdanını zedeleyciymis falan filan iste) ceza verilebilmesi icin kural cıkartıldı. Emre'ye 6 degil ama 3-4 mac ceza cıkmalıydı. Ama muslera kalesinde soylendi, bilmemkim arkasını donup giderken soylendi diye alakasız olaylara besiktas taraftarı okadar cok tatava yaptı ve herkesi kendinden uzaklastırdı ki simdi emre'nin olayı icin kimse onların yanına gecmiyor. O yuzden de buyuk bir infial olmadıgı icin de TFF de gonlunce olayı gecistiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hep aynı tiplere ceza verilmiyor yanlız,

sürekli emre ve volkan.

Töre .ck off der 2 maç ceza alır, 1 maç sonra Emre 50 kere söyler .ck off küfür değil ki ne var der almaz.

Fernandes oda kapısı tekmeler sportmenliğe aykırı hareket denir 2 maç ceza verilir, volkan camı çerçeveyi indirir bir halt olmaz.

Ondan bundan ceza verip dururlar bu 2 sine gelince asla, zaten bunların dışında göstere göstere yapan olmuyor malesef. Arkaları bayağı sağlam belli.

Bir daha emsal tadında ceza verilmeye kalkarsa ana avrat bizim başkanda tff ye sövsün nasılsa ceza yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten herkesin agzi kamera ile takip edilsin her sovene ceza verilsin demiyorum.

O gun caner konusunda da dedim, bu olay hukuksuz eger buna hukuksuz ceza veriyorsan bundan sonra her kufure vermelisin ki bunu kendin diyorsun zaten kufuru bitircez diye iddiali bir şekilde benim oyle bir bekletim yokken sen yaratıyorsun. Sonra 50 tane kufur oluyor hepsine bahane buluyorsun..

Böyle olacağı caner cezasinda belliydi. Yiyemeyecegin muzu soymayacaksin cok net patladilar iste
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında bugun ugur karakullukcu televizyonda yapıstırıyodu canerin cezasının haksızlıgıyla ilgili TFFye yuklenirken. "Yi.." diye girdi soyle bi durdu sonra "Kaldıramayacagın yukun altına girmeyeceksin" diye cevirdi.

Caner klasmanına yaklasan ilk kisi emre oldu. En azından Emre ceza alsaydı o zaman Caner'e verilen cezanın ve cıkan kuralın savunulur yanları olurdu. Simdi Besiktas taraftarı Emre ceza almadıktan sonra haklı duruma gecti. Ama oncesinde herseye bagırıp cagırdıkları icin yine kimse(diger taraftar grupları) o haklılıklarını desteklemiyor. boyle bir birlik olmadıgı icin de TFF kıs kıs guluyodur uzaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden kimse Canere verilen ceza haksız demiyordu ki, sadece bu kararın Canere uygulanacağı ve devamının gelmeyeceğini söylüyorduk. Demirören hıyarından adalet ve adam gibi yönetim beklemek abes gerçi. Bu sene de harika gidiyorlar böyle saçma kararlar , süper final diye pasolig geçersiz farklı ilde maç yapılması , bedava bilet dağıtımları ve kendi ezikliklerinden ötürü çıkan olaylardan sonra benim para verip aldığım pasolig e ceza verilerek sahamızın kapanması vs.

3-5 adam bizden sahaya girdi diye o maçta sahayı kapattılar, sonra hakemin kafasını yarınca millet tuttular sadece o tribüne ceza verdiler. Cezada oraya gelenlerin pasoliglerinin bloklanması, koltuğa ceza yok, kulüpler aynı yeri bir defa daha satıyor, nasıl cezaysa artık.
Sosyal ağlarda paylaş

basakcity'nin tertemiz golü verilmedi, hani uzundur daha temiz pozisyonda görmedim ben.

itmeden faul verdi ama temas bile yok. inanılmaz rezalet bu haftaki hakem performansları ya.

ikinci lig maçlarında bile kötüler. 3 maç izledim, ben o performanslar adına onların yerine utandım. hele elazığ maçındaki hakem yönetimi direkt rezaletti.

yusuf namoğlu gibi şeref yoksununun yönettiği yerden gerçi böyle başarısız hakemlerin çıkması doğal...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam Real Madrid'de Man City'de, Milan'da oynamış, Brezilya Milli takımı'nda 99 maça çıkmış, 7 sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamış, sahadaki takımlardan kaç gömlek üstün olduğunu hesaplasan gömlek bedeni yetmiyor. Bi zahmet Sivasspor - Osmanlıspor maçında da göze batsın coşsun yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

900.000 euro alıyormuş Brezilya'da, Sivas'ta 1.5 sezonda 2 milyon euro garanti + bonusları varmış.

Buna bakarken gördüm, tecavüz davasında çıkan cezaya itiraz etmiş. itiraz sonucu olumsuz çıkarsa sivas'ın sözleşmeyi fesh etme hakkı varmış. yani madde ekletmiş böyle.

edit:

Brezilya'da vergi %27'miş, oyuncu veriyormuş. Oradan da karı var. Temiz para aradaki fark.
Sosyal ağlarda paylaş

ümit özat yine kazandı sdfsda

burada ve bir çok yerde linç yediğim diğer bir konu; Ümit Özat çok iyi td iddiam lel

bayağı iyi bir td, futboldan da aşırı iyi anlıyor. ama işte kişiliksiz bir göt olduğundan kaynaklı sürekli bir yerlerde birileri ile olay çıkardığından sonu mutsuzlukla bitiyor.

bi yerde kalıcı olduğu sürece o takıma her şekilde kapasitesi üstünde başarı getirebiliyor ya. mallığı yüzünden bence bu kafa ile hiçbir zaman büyük takım çalıştıramaz, çalıştırsa bile büyük patlar ama orta sıra takımları için ligin net en iyi td'si şuan.

https://twitter.com/TFFSuperLig/status/965661886242066433

KRAL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...