sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Transfer sezonu kapanınca güncelliyorlardı daha bi cazip oranlar çıkıyordu diplerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 ben uykuluydum galiba, arcane'i niye almışım quote'e ya üstte sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Kayseri küme düşme hattından uzaklaşıp rahat nefes almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Bakalım Burak -Sosa nasıl yapacak. Göztepe maçını izleyeceğim ben. Çok zevkli bir maç bekliyorum. Bizde de Selçuk Şahin ilk 11'de Destur dk1. İstiklal Marşından sonra Göztepe taraftarı Mustafa kemalin askerleriyiz demeye başladı ÇAT yayın kesildi. Sonra reklama gidildi hala dönmedi maça :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 maci bi actim gencler yazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 attı göztepe sanayici tayfur attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Hiç anlamadığım futbolculardan biridir bu. Sahada gezerken bakıyorsun bi b.ka yaramaz diyorsun. ne vuruşu ne koşuşu bişeye benziyor. Ama atıyor adam bi şekil. Edit: Selçuk çok isteksiz. Bir de ilk maçında kaptanlık bandını vermişler buna. Ne arıyor acaba. Bir de Sabri'ye bak yırtıyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 selçuk şahini bende anlamıyorum . tamer hoca bence 2. yarı alır oyundan . kaptınlıgı da muhtemelen moral olsun diye vermiştir. birde scarione ve castro uyum çok iyi :) edit: birde göztepe doldurmuş kendine ayrılan bölümü . yalıdan 2 otobüs gitmişti. ankarada da baya göztepeli var . üni okuyanlar falan gitmiş maaça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Göztepe bence çok kar kış olan haftalar hariç TÜM deplasmanları böyle oynayacak. 3 Büyükler bir de Göztepe böyle. Trabzon Bursa falan yok deplasmanda. Edit: yalnız dün başlayan deplasman takımı furyası devam ediyor. Maçlar böyle biterse haftanın şu ana kadar oynanmış tüm maçlarını deplasman takımları kazanmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 böyle taraftarı olan klübe de 20bin kişilik stadı layık gördüler işte. hatta 15bin yapacaklardı da. mehmet sepil ankarada yattı kalktı kapasite 20.035 oldu. dün temeli atıldı stadın da ben gene yapılacagından şüpheleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 abavvvvvv castro ne yaptı öyle yaa? adam resmen penaltıyı söktü aldı. onasıl bir adam geçmedir :) göztepe 2-0 osmanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 scarione ve castro en pahalı iki oyuncumuz işte. O ikisini çıkart pek de bişey kalmıyor bizde :P Gufran var bir de ama bi numarasını göremedik daha. Bir de ben Ömer Şişmanoğlu performansı bekliyorum sert hava, kar çamur maçlarında. Dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Bu yorumce neden bu kadar Osmalılı? Milli maç anlatıyor sanki.İbiş. Bu sene FM alıp bu kadro ile göztepeyi çalıştırmak istedi canım :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Hah şu meşhur gufranı bi görelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Ts çok güzel oynadı ya bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 sostizm said: Hah şu meşhur gufranı bi görelim artık. Gouffran FB maçında iyiydi ya. top kaybı çok az olan bir oyuncu. pas yüzdesi de yüksek falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Yerli yabanci kavgasina bence adam cok mantikli bir aciklama getirmis.Yabanci serbestligi ile gelen yerli tesvigi hic uygulanmamis. http://www.ntvspor.net/yazar/emrah-kayalioglu/100-milyon-tl-lik-yerli-tesvigi-boyle-buharlasti-59b2678005ae4177dc54bcd3http://www.ntvspor.net/yazar/emrah-kayalioglu/100-milyon-tl-lik-yerli-tesvigi-boyle-buharlasti-59b2678005ae4177dc54bcd3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 açılmıyo link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Bu Sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Yazinin ozeti Demiroren daha ne kadar sacmalayabilir??? olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 antalya kayseriye 2-0 yenildi :) süperlig iyice TFF 1.lig e döndü. mücadeleyi gösteren kazanıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 gg no rmk http://www.fanatik.com.tr/2017/09/15/cumhurbaskani-erdogan-yabanci-futbolcu-sinirlamasi-olmali-1319025 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde ATV, A Haber ve A News ortak yayınına katıldı. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Erdoğan, futbola da değindi. Erdoğan, "İşi bitmiş futbolcuların alınmasını doğru bulmuyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Ayrıca yabancı sınırı da olmalı demiş. https://twitter.com/t24comtr/status/908766201890983938 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar