Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Volkan'ın son anda işi çıkmış da en yakından birini hızlıca halı sahaya çağırmışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 bu nasilsa oynamaz. israf olmasin demisler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Bir sarbi efsanesi olamasa da kulübün içler acısı durumunu özetlemiş forma. Kural olarak da sanmıyorum bir şeyi olduğunu, yeri gelince formayı tersten bile giyip geçiyorlar kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 hakem bizim kaleci formasının renk formatını uygunsuz bulup değiştirtmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 eljf elmas ne oldu şimdi fifa başvuruyu kabul etmiş beşiktaş maçında oynayabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 şikayet ettim umarım donanım haberde devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ben de sikayet ettim umarim forumtr'de devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bende şikayet ettim umarım sonun memurlar.net olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 şikayet edin umarım sonumuz hayırlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Yukarıda belirtilen sonradan editlenmiş ifadeler hala yasak bölümde. Dalgınlığa geldi diye genel bir uyarıyla hatırlatalım tekrar bu sefer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ne demiş ki ? şu editleri üstünü çizerek yapın da görelim örnek alalım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 fifa elif elmasin icinden gecti yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 örnek alınacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 applev0dka said: ne demiş ki ? şu editleri üstünü çizerek yapın da görelim örnek alalım en azından skor olarak yazmış takım ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 dreagloth said: örnek alınacak bir şey yok ne bileyim şimdi forumda BAZI üyelere banlar çok kolay geliyor da o sebepten ötürü merak ettim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Katibim said: eljf elmas ne oldu şimdi fifa başvuruyu kabul etmiş beşiktaş maçında oynayabilecek miu21 de oynayacakmış sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 applev0dka said: dreagloth said: örnek alınacak bir şey yok ne bileyim şimdi forumda BAZI üyelere banlar çok kolay geliyor da o sebepten ötürü merak ettim ;) gel seni bi daha banlayalim. eglenceli oluyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 o olmazsa ben naparım biz batman'le robin, pideyle ayran, safiye'yle faik'iz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ikiniz birden gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Başıma bir şey gelmeyecekse apple banlansın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 az sonra Ali Koç 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 25. yıldönümü kutlamasında açıklama yapacak. https://www.youtube.com/channel/UCluKx95pIRYgnb5i861frhg/featured https://pbs.twimg.com/media/DKRNEp0WAAAg8d9.jpg Hadi gel müjdeler ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 "sayın aziz yıldırımın listesinde birleşme kararı aldığımızı..." :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 aziz'den izinsiz tuvalete bile gidemez bence asdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 adamlar başkan adayımıza bile sallıyolar. azizden izinsiz tuvalete bile gidemez diyor bide laflara gel asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Patideki cok bilmişlere cevap yeni baskan adayından gelmis. https://twitter.com/fanatikcomtr/status/910960233287180288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar