applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 kurallar diyor, patiyle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Rewendor said: Fener biraz daha kötüye giderse Feneri kurtarmak için yabancı sınırı getirmeye kalkmaları da yetmeyecek, Fener sınırsız diğerleri sınırlı yabancı oynasın demeye başlayacaklar :) Hahahahha aynen ya azizin kuklasi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 inanılmaz ya adam hiç utanmadan 90 metreden ofsaytı gördüm diyor sdfsdfd https://twitter.com/DeplaseSport/status/906590842722414592 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 temiz ofsaytmis yalniz. yan hakemi hiv iplememis aydinus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 applev0dka said: kurallar diyor, patiyle alakası yok Yeni surum gelmis yine kurala, ben eski surum de kalmisim sorry:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 aziz ana avrat sövülerek gönderilecek bu kulüpten, başka türlü gitmeyecek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Hala diyor ki yargıtay kararı yok. Ne zarar verdi bu takıma belli değil hala inat herif. O karar gelene kadar ligden düşeriz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Erman temiz gol dedi. lokum gibi kol gibi tertemiz gol dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ermana falan gerek yok. Turgay demir tier bir suru insan oldugu icin burada konu fenerbahce olunca hemen hololololo diye basliga dolusuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Bi de ermani gectim avci bile cikip basin toplantisinda gol dedi. Ogrenin yani artik biseyler. Her seferinde size laf anlatmakla ugrastirmayin kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=af0KcQJv7fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 benjani said: aziz ana avrat sövülerek gönderilecek bu kulüpten, başka türlü gitmeyecek yoksa. Beni kizdirmayin 10 yil gitmem dedi. Resmen tehdit ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Borlach said: Bi de ermani gectim avci bile cikip basin toplantisinda gol dedi. Ogrenin yani artik biseyler. Her seferinde size laf anlatmakla ugrastirmayin kimseyi. https://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_11_offside_en_47383.pdf sayfa 17-18 okuyun da her seferinde size laf anlatmakla uğraşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Apple a turgay demir title'i verilmesini oneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Apple'a Fenerli title'ı da verilebilir, adamın bu başlıktan çıktığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Aykut un son maclari. Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 yekeyeke said: Apple'a Fenerli title'ı da verilebilir, adamın bu başlıktan çıktığı yok. Sana da muhtar title i verelim istersen. Konuyla ilgili fikir belirtmekten uzak, en ufak faydan olmadan kim hangi baslikta yaziyor onu takip ediyorsun. Antu degil burasi Sana kotu bir haberim var fener basligna yazan fenerli akp başlığına yazan akpli dolar basligina yazan da dolar milyoneri olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Beklenen olmuş ya. Başak net favoriydi zaten. Fener iyi bile direnç koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ya ne anlatıyosun muhtar falan :D, bana 5 yaşında çocuk gibi laf atıyosun Beşiktaş'ın başlığında ayda 1 kere yazınca, kendin Fenerbahçe başlığından çıkmıyosun. Fırat'a laf atıyosun, sonra yatırdı beni diyosun, sonra seviniyosun 3. gol gelince, her duygunu bu başlıkta yaşıyosun, Fenerli deyince de tribe giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Fener başakşehir macini pazar alanindaki ekran kanti satisi konusunda konuşmadığım icin uzgunum. Kizma muhtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Adam net Fenerli :D kızmış da ekran kantı falan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Kisaca cevap vermiyorum desene sen suna.. Sen kimsin ki benim hangi basliga yazip yazmiyacagima karar veriyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Tayyip'e bağladı. Sen kimsin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Borlach said: Bi de ermani gectim avci bile cikip basin toplantisinda gol dedi. Ogrenin yani artik biseyler. Her seferinde size laf anlatmakla ugrastirmayin kimseyi. adamın gol dedi adamın gol dedi ilkokul muhabbetine donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar