Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Guilano dendigi kadar iyiyse fark yaratir yalniz ligde. Aykutun takimi illa son haftaya kadar sampiyonluga oynayacaktir.

En kapali kutu GS su an ya. Gomis patlayacak biz de patlayacagiz gibi duruyor da Feghouli gelsedi iyiydi yatti galiba.

Besiktas goturur bi sekil kasmaya gerek yok.

Hep bir gun akilli bir yonetim gelecek domine edecek diyordum oyle olacak gibi Besiktas adina. Ama kendi kendini bitirme potansiyeli var tabii takimin galaktif komplo olaylarina girerse klup olarak negatif enerji etkiler direk.

Daha once demisimdir belki Besiktas taraftarinda oyle bir hava oluyor ki hani birsey olsun da gene magdur olalim gibi, kesinlikle mantikli degil ama sartlanmis gibi.

Kendi kendini baltalamazsa BJK bu ligi goturur. 3-5 hakem hatasi zaten olacaktir en goz onunde olan takim. Bir yerden sonra psikoloji devreye giriyor Lucescu zamaninda iyi yonetememisti mesela her ne olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

2-2 bitti maç yazık oldu göztepeye. son dakikalarda %100 gol kaçırdılar.

canım göztepem bekelediğimden iyi çıktı. tamer tuma şenol güneş copy paste yapmış takımı. hiç disiplinden kopmuyorlar. sonuçta karşında FB var. gol yemişin yememişin umurlarında değil.
scarione,castro,ghilas,gouffran,rotman cuk oturmuş takıma. kalecimizi beğenmedim. yan toplarda vasat. sabri reis fena değildi ama bariz kilo fazlası var . böyle giderse göztepe bile forma şansı zor olur. bide hazırlık maçlarında defans çok kötüydü. bu brezilyalı yeni eleman baya toplamış.şu maçta göztepe taraftarı olsa gözgöz bariz ezip geçecekti ama işte antalya da yaptıgımız hayvanlıgın cezasını çekiyoruz. bir de gene bir hayvanlık yapmışısız FB otobüsüne saldırmışız :)

Fenerbahçe bildigimiz gibi. geçen sezon nekadar kötüyse bu sezon biraz daha iyi gördüm. yani RVP nin koştugunu gördüm en azından . alper de baya iyi geldi gözümü. zaten FB şöyle böyle diyenleri de pek anlamadım FB kötü oynadıgı için değil, göztepe iyi oynadıgı için puan kaybetti.

Maçın adamı direk valbuena. Bu sene FB yi sırtlar bu adam. biri demişti sanırım adam direk lens ten kalan yükü üstlenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...