mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 alper'e baktığım zaman koskocaman bir çöp kovası görüyorum sadece bursa'lıların antreman yapmadığı çok belli hepsi kasığını tutuyo ama anlamadığım şey takımla antrenman yapmaya topçu bütün gün yatıyo mu yani asfasdfas bireysel antrenman yapmak falan yok tabi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 niye yapip kaslarini yorsunlar ki yaz/tatil geliyor ne kadar dinlenseler o kadar iyi. bence yazin haftada 1 anca hafif spor yapiyorlardir oha 5 dakika uzatma mi, acaba super ligde esi gorulmus mu? ikinci zorunlu degisiklik oyunu 20 saniye durdurmadi bile. kaleci sakatligi falan mi oldu ilk 20 dakikada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 +5 kadar durdu mu oyun oha. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bu futbolla hala şampiyonluk yarışında olmamız mucize herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Fener bu macı 62de cozer. Orta sahada bir top kaybı 2 hızlı pas culyano ceza yayı cevresinden vurur 1-0 a yatar sonra keyifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 mokoko said: https://twitter.com/Ordinaryusbey/status/993115276874051585 lan şu pozisyonda nasıl faul yok. kalecilerin her yaptığı hareket meşru mu anlamıyorum ne saçma iş lan? bi tek guli'nin annesi ile seviyeli bir birliktelik yaşamadığı kalmış kalecinin nasıl faul değil bu? kaleci olup olmamasından bağımsız temiz pozisyon bence. stoper de yapsa, hucum oyuncusu böyle gol de atsa temiz. adam rakibe elini koyup yükselmiyor, önce rakibi bozup sonra topa vurmuyor. vurduktan sonra üstüne düşüyor. tamamen topu gözeterek yapılmış hareket. bir duşa girdim çıktım 2 tane kırmızılık hareket yapmış fener lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Bir kaç haftadır çok iyiydik ama Bursaya karşı hiç bir zaman zaten iyi oynayamıyoruz. Normal yani bu futbol ikinci yarı alper valbuena değişikliği toparlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Futboldan anlamayan algicilar yine dolusmus basliga, Volkan’in pozisyon o kadar temiz ki, Yusuf yetemedi resmen. Volkan stoperlik dersi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 https://twitter.com/GrknElmas/status/993125274400296961 zaten gozu olan kendi degerlendirecektir bu kadar acik bir pozisyonu tartismaya gerek yok, ilk acidan anlasilmiyor ikinci acidan kabak gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 taraftar niye gaz anlamadim ben sampiyon mu olacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 josef'in pozisyon penalti sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Çok kolay atmış kendini bence yok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 dikişçiler ekşide algı kasıyor sürekli penaltı kırmızı diye ağlıyorlar her maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Sarıya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bursa yatmaya gelmiş valbuena çok etki etti oyuna, 45dk çöpe atıldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Ohahaha adam sutu cekerken bu nası satmak diye dusundurdu yanında bombos kosan sow varken ama cok acayip bir sut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 loooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 efsane vurdu, müthiş gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Muuuusaaa muuuusssaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Hahhaah tarlalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Fener hala 2 tane atabilir. derken ilki geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Bursa attikca atiyor asdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bu arada sow once ofsaytı 3 adımla bozmus sonra kendi kalesine atmıs. gercek satıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Liebe said: Muuuusaaa muuuusssaaaa Goztepe macindaki ba mesajlarini alintiliyorum eve donunce sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Volkan ulan senin ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar