Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ay resmen dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 logitech g35 var da bildigin kafamin ustunu iyice kelbirakti, kulakligi degistirince duzelme oldu biraz. kellik tehlikesi olanlar headphone kullanmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Anaam etkilio mu o kadar, ben hep o tarz kullaniom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Tabii ki gidip budget olanı premium sınıfla karşılaştıramayız fakat topicdeki amaç budget olupta maximum rahatlık/performans sağlayabilecek ürünü bulmaktı. Ha birde kulak boyu, kafa genişliği falan hepsi birer faktör bu yüzden özellikle kulağı içeri alabilecek ürünlere baktım çünkü kulağa baskı yapan ürünün içeriği istediği kadar premium olsun bir zaman sonra kıkırdakta ağrıya sebep olacaktır. O kadar yorum okuduktan sonra yine en samimisi/gerçekçisi şu elemanın ki olmuş. Hem kafa yapılarımızda benziyor fotodan anlaşıldığı kadarıyla :D https://medium.com/@Xander51/whats-the-most-comfortable-gaming-headset-a-special-headphone-showdown-3639b683cadc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Oyun kulakligi almayin zaten, adam gibi bir circumaural alip yaka mikrofonu takin. PreSonus HD7 epey epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 masaustu mikrofonu da iyi oluyor bu arada, mekanik klavye sesine ragmen arka gurultu vermeden sadece sesinizin gittigi aralik yakalayabiliyorsunuz discord gibi programlarda. hyperxcloud2 falan 2-3 kulaklik haric butun gaming headphonelar fiyat-performans olarak fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 @adem Ben g230 kullanıyorum 2 senedir ucuz falan, sıkıntısını görmedim 5-6 saat kullandığım oldu kesintisiz . yüksek ve temiz ses geliyor sürekli discord/skype kullanıyorum micten karşı taraf hep memnun kaldı. kablosu uzun baya dolanıyor her yere toplayıcı kullanmazsan. Film/oyun/discord için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bilgisayarda kullanabileceğim kulakiçi kulaklık var mı bildiğiniz? bilgisayar kulaklıkları uzun süre takınca rahatsız ediyor ve ağır geliyor. normal kulaklıklarda da mikrofon ve kulaklık tek jak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Cok var, senin ne kadar paran var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 razer hammerhead kullaniyor progamerlar pcde kulakici olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 @olorin Abi verdim ben siparişi hyperx olanı aldım hayırlısı bakalım yarın ulaşır sanırım elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Ürün geldi işyerinde hızlıca bir test sürüşüne geçtim. Öncelikle kulağı içine aldığı için teorik olarak uzun süreleri acısız çıkartabileceğimi öngörüyorum ürün hafif boyutuna göre ayrıca. Ses beni şaşırttı aslında beklediğimden daha temiz ve yüksek bir ses verdi ayrıca ortanın az üstünde dış dünyayla bağınızı kesiyor. Bass biraz yetersiz gibi geldi ama kötü de değil. Akşam daha detaylı bakarım buna. Mikrofonu kaldırınca auto-mute bayağı iyi görünüyor kayıt sesini test etmedim. Eksi olarak gözüme tek takılan bağlantı kablosu oldu çok dandik görünüyor 15 tllik everest kulaklık bağlantı kablosu gibi. Bağlantı kablosu dışında herşey iyi görünüyor rahatlığı konusunda akşam kesin bişiler yazarım. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 axedice said: Peki karın filosof yazdığını görse Kantlığa mı terfi ediyorsun Russoluğa mı? cunt xdddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Nedir bu goethe ile kantın bizden çektikleri arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 GERGE said: Oyun kulakligi almayin zaten, adam gibi bir circumaural alip yaka mikrofonu takin. PreSonus HD7 epey epey iyi. yaka mikrofonu ne takacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 niye görsel yok? görsel olmadan anlamıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Bana dediysen iş yerindeyim uğraşamam o işlerle akşam ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 yeni gördüm ayrıca ad3m said: axedice said: Peki karın filosof yazdığını görse Kantlığa mı terfi ediyorsun Russoluğa mı? Azeri sanırım. said: Filosof - Vikipediya https://az.wikipedia.org/wiki/Filosof Bu sayfanın çevirisini yap Filosof yunanca φιλόσοφος — müdürüklüyü sevən, biliyi sevən, hər şeyə maraq göstərən, həqiqətə can atan, həqiqət axtaran, mahiyyətə varan. Filosoflar .. karın kötü çıkarsa, hər şeyə maraq göstərən, biri oluyormuşsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Evet 2.5 saat sonunda ; + Acı hissi yok boyutuna göre hafif kulaklık + Döner başlıkları ve geniş oluşundan kulağı tam sarıyor, içine alıyor + Koca kafalar için bile ayarlanabilir boyutu + Kablosu bayağı uzun + Ses seviyesi yüksek, tiz yüksek, bass ortalama + Kulaklığın kablosu hariç malzeme kalitesi iyi. + Mikrofonu dikince mute ediyor kendini + Ses kontrolü kulaklığın alt tarafında (sağdakinin altı) kullanımı rahat - Shit tierın bir tık üstü mikrofon - kulağı sardığı için terleyen insanlara göre olmayabilir - Kablosu değil ama kablonun kulaklığa bağlandığı kısmı 15tl kulaklıklarınki gibi duruyor (belkide değildir görüntüsünden yola çıkarak söylüyorum) - Süngerleri birazcık sert (çok yeni onunda etkisi var tabi) Kısaca fiyatına göre iyi bir kulaklık komfor önceliğinizse alabilirsiniz. Hatta önceki sayfalarda verdiğim linkte piyasadan çok daha ucuza 40-80tl altında kampanya ile satıyordu satıcı (stoğu az kalmıştı) ben oradan aldım ama mikrofon önceliğiniz ise hiç bulaşmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 imzadan 2.5 saat sonunda evlilik hakkındaki görüşlerini de yazarsan o zaman ilginç bir topik olabilir ad3m : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Cumhuriyet takarsan neden olmasın : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 ben takayım, hemde yeni-cumhuriyert, bozdururken zarar etmezsin... http://media-cdn.t24.com.tr/media/stories/2015/06/page_akif-beki-cumhuriyetin-mit-tirlari-haberi-malumun-ilami-gibi-iktidar-asiri-tepki-verdi_377732270.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Şunu alın direkt. Tatava yapmayın. https://www.amazon.com/Superlux-HD668B-Dynamic-Semi-Open-Headphones/dp/B003JOETX8 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61GWTreZPYL._SL1000_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 adamlar fakir edition demiş sen 150 liralık kulaklık önermişsin. BAN HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Narius said: Earphone+yaka mikrofonu kullanıyorum ben bayadır memnunum. yaka mikrofonu ne kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar