Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 abi yazacağım da, nazar değdireceksiniz. ben de hiç bir sorun yok, mis gibi çalışıyor.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 bende de hicbir sorun yok. ilginc yani sikayetler
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 ya belki bi uygulamalarla alakalıdır bu takılmalar (henüz güncellenmemiş yeni 11'e uyumlu olmamış olması vs sanırım herhalde çünkü başka bir açıklaması olamaz aynı update uygulanıp kimileri iyi kimileri kötü diyorsa. ha buna sebep olan appleri bulması ve silmesi ayrı eziyet işte sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Android'de LineageOS desteği önemli, eskinin Cyanogen işte. O, root ve OpenGapps olduğu sürece her şekilde yavaşlamanın önüne geçen az biraz Linux bilgisi olan. Ama dert de böyle uğraş istemesi ama. Ya da Pixel alacaksın, o uğraşsız.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 scorch said: ya belki bi uygulamalarla alakalıdır bu takılmalar (henüz güncellenmemiş yeni 11'e uyumlu olmamış olması vs sanırım herhalde çünkü başka bir açıklaması olamaz aynı update uygulanıp kimileri iyi kimileri kötü diyorsa. ha buna sebep olan appleri bulması ve silmesi ayrı eziyet işte sdf Yok abi, net app olayi falan degil yani. Aletin duz runtime'da sorun var bildigin. Animasyonlar, transitionlar falan sacmasapan bi halde yani.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 iOS 11.1.2 çıktı includes bug fixes for your iPhone and iPad. This update: -Fixes an issue where the iPhone X screen becomes temporarily unresponsive to touch after a rapid temperature drop -Addresses an issue that could cause distortion in Live Photos and videos captured with iPhone X
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Evet olacak az kaldi apple sdf. Transition, gecisler animasyonlardaki sorun buyuk oranda azaldi. Yalniz busefer de batarya cilgina döndu... Trene bindim %88 iken, low power mode’u aktif ettim. 15dkda %55’e dustu. Yaptigimda bisi degil, bundledan haber okuyorum. Restart attim, %80le acildi ve 3 dakikada geri %74e falan dustu. Toparlayamadilar bi
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 abi soldaki widget ekranına geçişte kasıyor benim. ios10da hiç olmayan bişidi bu
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 11.2 geldi widget ekranındaki lag hala devam edior en büyük değişiklik bluetooth ve wifi ağlarına erişimi control center üzerinden kapattığımızda en fazla 1 gün boyunca kapanıyor, sonra tekrar aktif oluyor. Bu kullanışlı olmuş gibi geldi.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 niye o kadar inat ettiler control center üzerinden tam olarak kapatmamak da onu da anlamış değilim. kapansın ne olacak arkadaş.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 guncellemeden beri her gun sovuyorum once kendime sonra developer olacak kavaslara
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 ruhu fakir telefonun bi ton para veriyoruz halen daha wifi görünce atlıyor interneti beleşe getirmek için. ulan o kadar para verince telefona internette alıyoruz haliyle.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 ya anneme gittim J7 aldım turk telekomdan iphone 4 kullanıyodu benim eski telefonu artık alo diyemeyecek hale geldi telefon dedim alayım. iphone 6 var bende. yemin ediyorum aklımı aldı j7 core. benim iphone u verip çökesim var deli gibi ama sonradan hep "abi iphone yaeee" diyip bastırıyorum kendimi. lan çok kararsızım bi fikir verin be
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Ulan şunu adam akıllı test etsin kimler ediyorsa, yeni versiyon sayesinde face id cortladı resmen. Adam gibi almıyor hıyar X!
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Grego said: niye o kadar inat ettiler control center üzerinden tam olarak kapatmamak da onu da anlamış değilim. kapansın ne olacak arkadaş. bende anlamis degilim, bide niye acik tutayim yani onda israr temelerini de anlayabilmis degilim. Yada 3d touch yaparsin nebiliyim tamamen kapat, yarim kapat, ceyrek kapat bilmemne diye sdf Fransuxa said: ya anneme gittim J7 aldım turk telekomdan iphone 4 kullanıyodu benim eski telefonu artık alo diyemeyecek hale geldi telefon dedim alayım. iphone 6 var bende. yemin ediyorum aklımı aldı j7 core. benim iphone u verip çökesim var deli gibi ama sonradan hep "abi iphone yaeee" diyip bastırıyorum kendimi. lan çok kararsızım bi fikir verin be Abi bagimliligin software'a kismina ise, gecince pisman olabilirsin dsf. Benim tamamen uzerindeki software'a bagimliligim, yoksa yemisim iphone'unu sdfgs
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Şu bug fix olayı nasıl oluyor bilen biri açıklayabilir mi? Şimdi adamlar güncelleme yazılımını tamamlıyor ve ellerindeki misal 100 adet farklı bölgesel kodları olan telefonda deniyorlar ve hiç bir sorunla karşılaşmıyorlar. Sonra bunu tüm telefonlara gönderince bir anda kodlarda bir sorun oluyor ve faceid çalışmıyor mu? İncik cıncık bir sorun olur da bunu güncellemeyi yayınlamadan önce fark edemezler tamam anlarımda yani X serisinde unable face hatası veriyor yok eben.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Fransuxa said: ya anneme gittim J7 aldım turk telekomdan iphone 4 kullanıyodu benim eski telefonu artık alo diyemeyecek hale geldi telefon dedim alayım. iphone 6 var bende. yemin ediyorum aklımı aldı j7 core. benim iphone u verip çökesim var deli gibi ama sonradan hep "abi iphone yaeee" diyip bastırıyorum kendimi. lan çok kararsızım bi fikir verin be j7 core'u bile beğendiysen s8 falan görme sakın (:
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 11.2 biraz daha toparladi benim telefonu ya
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Unable to face muhabbetine ben takilmadim henuz ama yavas algilamaya basladi yeni versiyonla ya da bazen algilamiyor parola gir penceresine takilip kaliyorum.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ben 11 betayken geçip, sonra geri döeneceğim diye telefonu sıfırladığım için olsa gerek, hiç sıkıntı yok. her yeni ana sürüm ios geldiğinde telefon sıfırlanıp kurulmalıdır diye bi şehir efsanesi atıp kaçayım.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ya bende şöyle bi şey oluyor sizi de sövdürüyor mu merak ediyorum iş yerinde wifi açık diyelim, sonra dışarı çıktım wifi açık halde, doğal olarak 4g üzerinden bağlıyor internete, arabada kullanırken ekrana eşek kadar pop-up çıkıyo "AĞBİ BU AĞLAR MUSAİT KULLANSANA" diye. arama falan yapacağım zaman delirtiyor. kurtulmanın yolunu bilen var mı?
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 wifi aramayı kapat, yeni ağ bulduğunda sorsun mu onu da kapat.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 iPhone ‘a baglamis oldugum e-mail adresinde sıkıntı oldugu icin web uzerinden giremiyorum haliyle kisilerimi iPhone üzerinden baska icloud’a yedeklemem gerekiyor. Telefon üzerinden herhangi bir uygulama vs ile aktarma ya da vsf formatında falan cekebilir miyim? Tek tek rehberi yazmak dogru olmaz. gmail uzerine kayitli olan rehberi cekip icloud hesabina atmamgerekiyor
Grego Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 nazar değmesin, şarj 11.2 ile daha da iyi oldu. Sabah 7, %100. 14:30 a kadar normal kullanım, arama, etme, vatsap included %92 ye düşmüş sadece.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 11.2 ile biraz kendine geldi telefon. temiz kurulumdan sonra özellikle
Öne çıkan mesajlar