pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 kendi kendine wifi/blutut acmaya basladi tlf abv apple gene nereleri karistirdin
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Fransuxa said: benim iphone 6 nın içine sıçtı ios 11. geçen format attım bok gibi ios 11 ile başlattı yine. biliyodum böyle bişey yapıcagını da ulan dedim bi ihtimal 10 a falan geri döner. yok. whatsappta hızlı yazınca alet resmen "abi bi sn müsade et kelimeyi bitireyim" der gibi kasıyo bende de 6+ var instagram falan baya kasmaya başladı :( iphone se mi alsam acaba?
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Biyik said: yahu niye heyecanlı gibi yüklediniz, 5s-6-6s'lere şu mereti. zamanında 4 ve 4s'leri bir gecede bitirmişlerdi, en son artık mesajları kağnı hızıyla yazıyordu telefonlar da oradan 2-3 yıl önce toplu bir 6 ve 6s'e geçiş oldu. şimdi de aynı hesap, 7 ve üzeri satabilmek için göz göre göre milyonlarca telefon çöp oldu. bende 5s var, elimde olsa 9'a düşürürüm. 4S'i mi ios 6 veya 7 idi zamanında update etmemiştim bir önceki ios versiyonunu kullanmaya devam etmiştim 1 seneden fazla. verdiğim en doğru karardı :P şu anda ios 10 kullanıyorum uzun bir süre geçmem heralde. bir süre sonra uygulamalar ios sürümünüzü desteklemiyor diye uyarı vermeye başlayacak, whatsapp çalışmayana kadar sıkıntı yok.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 5s'e ne diye update geldi anlamıyorum. terminatör gibi makineyi tarumar edecek şerefsizler.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 mokoko said: Fransuxa said: benim iphone 6 nın içine sıçtı ios 11. geçen format attım bok gibi ios 11 ile başlattı yine. biliyodum böyle bişey yapıcagını da ulan dedim bi ihtimal 10 a falan geri döner. yok. whatsappta hızlı yazınca alet resmen "abi bi sn müsade et kelimeyi bitireyim" der gibi kasıyo bende de 6+ var instagram falan baya kasmaya başladı :( iphone se mi alsam acaba? ios 11 se'de sıkıntısız çalışıyor ama ucu ucuna yani. her an kasmalar falan başlayabilir. bir de pil durumu sıkıntı olmaya başladı. ama eskidi benim telefon tabi. 2 sene olmuştur alalı. yine de en iyi fiyatlı iphone bence açık ara. 8 ler x'ler falan uçtu iyice.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ya valla aklımda se alıyım diye bir fikir vardı ama 8'in fiyatı 2700e kadar düşmüş burada. 3 4 aya 2500leri görür x'ler stoklara girdikçe. 1200 verip se almaktansa 2500 verip 8 almak daha mantıklı geldi.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Yeni update ile 3 gundur alarmim caliyor (cok guzel bir duygu) ve ses tuslari telefon kapaliyken bile calisiyor. Apple kalitesi abi telefon alirken ucuza kacmayacan
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Abi sizi bilmiyorumda son ios 11den beri benim 6s götunu dogrultamadi bi. Sarj falan ayni ama animasyonlar, transitionlar falan sicti tamamen resmen. Klasöre tikliyorum bazen 2 kez bi zoomin/zoomout oluyo falan. Alet hic takilmazken ios 10'da simdi resmen ios 11'de app indirirken falan takiliyo sacmasapan. Yani abarti bi yavaslik yok ama aletin islem gucu yetmiyo bildigin.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Korax said: Abi sizi bilmiyorumda son ios 11den beri benim 6s götunu dogrultamadi bi. Sarj falan ayni ama animasyonlar, transitionlar falan sicti tamamen resmen. Klasöre tikliyorum bazen 2 kez bi zoomin/zoomout oluyo falan. Alet hic takilmazken ios 10'da simdi resmen ios 11'de app indirirken falan takiliyo sacmasapan. Yani abarti bi yavaslik yok ama aletin islem gucu yetmiyo bildigin. aynısı telefonumdan nefret ettirdi 6s+ ile cillop gibi çalışan alet bildiğin takılarak ilerliyor bilmemne genius! denilen gerizekalılar bas formatı geçten ötebir bilgi verdikleri yok. şarj zaten hak getire bildğin ankesörlü anneanne telefonuna döndü kablolu geziyoruz
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 6s yavaslamazsa 8'leri x'leri kim alcak abi? Bi noktadan sonra eger iphone eskiyse buyuk guncelleme yapmamak en iyisi.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 mokoko said: ya valla aklımda se alıyım diye bir fikir vardı ama 8'in fiyatı 2700e kadar düşmüş burada. 3 4 aya 2500leri görür x'ler stoklara girdikçe. 1200 verip se almaktansa 2500 verip 8 almak daha mantıklı geldi. 1200 e nerde satiliyor se?
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Benim de 6s oyle neyse ki alarmi caliyor artik 1+2+3 u 23 buluyor hala ama olsun Apple almak lazim. Hic Android kullanmadim ama daha kotuyse hakkaten bu dunyada yeni telefon firmasi kurmak lazim
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Dark_Soul said: mokoko said: ya valla aklımda se alıyım diye bir fikir vardı ama 8'in fiyatı 2700e kadar düşmüş burada. 3 4 aya 2500leri görür x'ler stoklara girdikçe. 1200 verip se almaktansa 2500 verip 8 almak daha mantıklı geldi. 1200 e nerde satiliyor se? suudi arabistan
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 scorch said: aynısı telefonumdan nefret ettirdi 6s+ ile cillop gibi çalışan alet bildiğin takılarak ilerliyor bilmemne genius! denilen gerizekalılar bas formatı geçten ötebir bilgi verdikleri yok. şarj zaten hak getire bildğin ankesörlü anneanne telefonuna döndü kablolu geziyoruz valla bende nefret ettim ya, sarj benim zaten dusmeye baslamisti iyice. Gecen bi app ile bataryanin kapasitesine baktim, %70 kalmis. 1200 MAH kalmis amarike. neutrino said: 6s yavaslamazsa 8'leri x'leri kim alcak abi? Bi noktadan sonra eger iphone eskiyse buyuk guncelleme yapmamak en iyisi. Bunla ilgili bi arastirma/benchmark yapmislar buarada, yani "yeni telefon ciktikca yavaslatiyolar" tatavasi yalan. Ama ustundeki OS gelistikce daha fazla kaynak kullanmasi vesaire anlasilabilir yani. Veyahut yeni cikan modellere daha iyi optimize edip, eski jenerasyonlari sallamamalari da normal. Ama yani sikko bi hal almaya basladi iyice, gidip X'e 1000$ hayatta vermem sahsen. Androidde almam, bi kere aldim 6 ayda cöpe gitti. Formatmi atip denesem diye dusunmuyo degilim.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Korax said: Abi sizi bilmiyorumda son ios 11den beri benim 6s götunu dogrultamadi bi. Sarj falan ayni ama animasyonlar, transitionlar falan sicti tamamen resmen. Klasöre tikliyorum bazen 2 kez bi zoomin/zoomout oluyo falan. Alet hic takilmazken ios 10'da simdi resmen ios 11'de app indirirken falan takiliyo sacmasapan. Yani abarti bi yavaslik yok ama aletin islem gucu yetmiyo bildigin. benim 6 pırıl pırıl oldu. baya zorladım update yapmayayım diye de, gayet iyi gidiyor, hızlanmış bile olabilir
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 11.1.1 ile de telefon kitlendi. abi şöyle kitleniyor, ekran dokunamtiği çalışmamaya başlıyor, ama screenshot alırsan dokunmatik çalışıyor ama ana ekrana dönünce yine tepkisiz ekranla karşılaşıyorsun. birisi ararsa o alandaki dokunmatik de çalışıyor. ama arama yapamıyorsun.. neyse 7,7+ sonrası için power button+vol down basılı tutuyorsun, telefon reset atıyor öyle kendine geliyor. ekran dokunmatiği çalışmadığı için swipe to turn off da işe yaramıyor dolayısıyla bu şekilde yeniden başlatmak zorundasın. klavyede de takılmalar var, hızlı yazı yazmak ölüm. swiftkey kullanıyordum. gayet memnundum da, abi sağlam bilgi toplayabilir ya bu tür klavyeler, özellikle 3d party uygulamalar olunca tırsmaya başladım. tamam ios'un androidde olmayan( en son bıraktığımda androidde öyleydi ) en güzel özelliği account,pass gireceğin zaman, asla 3rd party klavye kullandırtmıyor, kendi orjinal ios klavyesine geçiyor ama yine de rahatsız oldum.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 insanların android tercih etmemelerinin sebebi 6 ayda gerçekten çöp hale ve performansı yerlere düşen vaziyette bir alet. 1 kere kullandım senesi dolmadan kullanılmaz oldu android bi daha bulaşmam iphone senelerce giden bir cihaz benim 5s modelimi babam halen kullanıyor senelerdir eşimin 6 modelini de annem kullanıyor. ondan öncesinde de hep öyle gidiyoruz eski modeller bozulduğu için değil hadi şımaralım diye yeni modele geçtiğimiz için iphoneları yeniledik hep ve eski modelleri bile duruyor iphone 4 ve ipad eskisi kızımın elinde harhar kullanıyor 1.5 yaşında çocuk. şimdi yaptıkları son dönem updateleri eziyet ötesi hale getirdi 8 öncesi aletleri benim sinirim o.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 iPad 2’yi 5 sene kullandım ben, fakültedeki tüm notlarımı onunla aldım, emektar oldu, benimle mezun oldu =) iPad 2’yi iOS 4’ten iOS 9’a kadar da güncelledim sorunsuz. iOS 9.3.5 yüklü şu an, hala düzgün çalışıyor. Evde gazete ve dergi olarak kullanılıyor. Apple çok iyi bu konuda.
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 ben iOS 10'a geçtikten sonra çok pişman olmuştum, iPhone 6'ya 9.3.5 cillop gibiydi neden salak gibi geçtimdi anlamadım. neyse iOS 11'e geçtim telefon takılmalara başladı, downgrade'e de kasamadım sınav dönemi diye, hazır da ekranın üst kısmı sararmaya başlamıştı gittim verdim Pupa'ya, perşembe günü verdim, diğer cuma günü (geçen hafta) sıfırını verdiler, üzerinde de iOS 10 vardı hiç elleşmedim. güncellemeyin bırakın kalsın çalıştığı gibi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Air 2 hiç yavaşlama göstermedi bu arada. Hızlandı hatta.
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 air 2 nin şarjı hızlı tükenmeye başladı bana göre
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Grego said: o app hangi app, bataryaya baktığın battery healthmiydi neydi öle bisidi ya tam hatirlamiyorum
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 scorch said: insanların android tercih etmemelerinin sebebi 6 ayda gerçekten çöp hale ve performansı yerlere düşen vaziyette bir alet. 1 kere kullandım senesi dolmadan kullanılmaz oldu android bi daha bulaşmam iphone senelerce giden bir cihaz benim 5s modelimi babam halen kullanıyor senelerdir eşimin 6 modelini de annem kullanıyor. ondan öncesinde de hep öyle gidiyoruz eski modeller bozulduğu için değil hadi şımaralım diye yeni modele geçtiğimiz için iphoneları yeniledik hep ve eski modelleri bile duruyor iphone 4 ve ipad eskisi kızımın elinde harhar kullanıyor 1.5 yaşında çocuk. şimdi yaptıkları son dönem updateleri eziyet ötesi hale getirdi 8 öncesi aletleri benim sinirim o. Abi aynen su benimde mevzu iste. Su dönemde software, aletin ustundeki hardware/software uyumu hersey demek ve apple hakkaten iyiydi bu konuda. Su son update gercekten cileye dönustu. Bazen benim swipe falan bozuluyo ana ekranda. 2. ekrana swipe atip gecmek degil, 50 kere swipe yapiyorum öyle geciyo falan. Animasyon/transition tamamlanmiyo lol. Klavyede yazmakta cileye dönusuyo bazen aynen bende de. Bilmiyorum nolcak bi duzelse artik 11.2 falan ciksada artik.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Aynen, 7 yıldır iPhone kullanan biri olarak iOS 11 resmen benim de canıma tak ettirdi. Şubat 2015'te aldığım iPhone 6 daha 3 senesi dolmadan kullanılmaz hale geldi. Her şeyin (ama her şeyin yani, animasyonlar, uygulama açılma hızları, scroll hızları, klavye tepkisi falan) yavaşlaması bi yana, işletim sistemi de aşırı derecede problemliydi. Home screen'ler arası geçiş bile yaptırmadığı oldu kaç defa. iPhone 4S'imle inanılmaz mutluydum, iPhone 6 nerdeyse hiç güldürmedi. Geçenlerde DAC'ı çok iyi, hazır n11'de de indirim var diye bi LG V20 aldım, gerçekten iyiymiş, HD 650'yi falan taşıdı baya. Bu yavaşlama muhabbeti hep Android için söylenirdi zaten, bakalım bu ne kadar gidecek. Şu an her şey inanılmaz hızlı geliyo, Swarm'da Tumblr'da her şey için beklemeye o kadar alışmışım ki sanki prototip uygulama kullanıyorum sdf
Öne çıkan mesajlar