Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Ben IOS11den gayet memnunum yani daha doğrusu hayatımı değiştiren herhandi negatif veya exkra kolaylaştıran çok bi fark olmadı.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 benim 6 plus'ın ağzına etti sanırım. pili normalde rahat 1 gün dayanırken artık akşam olmadan mutlaka şarj ediyorum. birde baya kasmaya başladı ama şimdiye kadar hiç hard reset atmadım telefona. belki onu yapsam biraz rahatlar.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 hesap makinesi 1+2+3 ü toplayamıyor 1+2+3 yapınca 23 diyor
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 buraya mı yazayım bilemedim de 6s'in sarj girişi bozuldu sanırım ya. Sarj etmiyor eğip, bükmem elle bastırmam falan gerekiyor. soket mi değiştirmek lazım?
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Kürdanla şarj girişindeki kılı yünü temizledin mi?
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Kürdanla olmaz ya, kalın geliyor. Daha ince bişi lazım. Ben ataç açıyorum onunla yapıyorum mesela.
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Ben kurdanla 6s ve 7yi temizledim hep ama ana fikir iletken olmayan bir madde kullanmak zaten bu dogrultuda ne sokarsaniz sokun.
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 beyler iphone 7 aletim var. sürekli güncellemeden sonra menüde uygulama simgeleri arasında boşluklar oluşuyor. ilk satırda 4 uygulama oluyor ya genelde, bazen 1 oluyor, alt satırda 3 tane oluyor falan. ekranı sağa sola oynatıp tekrar geri gelince düzeliyor. var mı aynı sorunla karşılaşan?
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ilk iphoneun mu? Sorunsuz bir ios release’i yok zaten alisacaksin bizim de ses tuslari calismiyor ekran kilitliyken bi de bazi gunler alarmin sesi cikmiyor sadece titriyor. Totally reliable thanks Apple.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Ara ara fix bug and issues geliyo orda hepsi duzelmis oluyo genelde
Loex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=R59TevgzN3k burayada koyayim cok guzel olmus reklam bence
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 abi kablosuz sarj disinda biraz sallama bence bi sonraki samsungda da kulaklik girisi olmayacak bu sirada ama guzel geyik olmus asdfsdf
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 apple öyle bi burn atarki buna samsung ismini california oalrak falan değiştirir.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 benim iphone 6 nın içine sıçtı ios 11. geçen format attım bok gibi ios 11 ile başlattı yine. biliyodum böyle bişey yapıcagını da ulan dedim bi ihtimal 10 a falan geri döner. yok. whatsappta hızlı yazınca alet resmen "abi bi sn müsade et kelimeyi bitireyim" der gibi kasıyo
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 iyi seninki oyle diyormus benim 6s vazgeciyor yasamaktan bi 1-2 dakika donuyor yazilimi. ne cift tus calisiyor ne ekran kilitleme. ama demin yeni guncellemeyi indirdim cogu yavaslik giderilmis gibi gozukuyor hakkaten, bakalim neler yasayacagiz BugOS ile.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 tablette lock screen kullanmama ayarini yapmis olmama ragmen spotify acikken lock screen gosteriyor. performans dusse update ettigime bu kadar pisman olmazdim.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ya 10.3'e signlar kapanmış downgrade de yapamıyorum. 6splusın pil süresi gerçekten yarıya düştü hatta daha bile az gidiyor. eskiden tüm günü geçiriyor akşama %30 falan kalıyordu şimdi yetmiyor bir gün. allah belanı versin apple.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 yahu niye heyecanlı gibi yüklediniz, 5s-6-6s'lere şu mereti. zamanında 4 ve 4s'leri bir gecede bitirmişlerdi, en son artık mesajları kağnı hızıyla yazıyordu telefonlar da oradan 2-3 yıl önce toplu bir 6 ve 6s'e geçiş oldu. şimdi de aynı hesap, 7 ve üzeri satabilmek için göz göre göre milyonlarca telefon çöp oldu. bende 5s var, elimde olsa 9'a düşürürüm.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 update hastaligi var ya bi cok kiside, ben orda kirmizi notifikasyon numarasi gordugum zaman dayanamiyom yapistiriyom update vs her ne zikkimsa. yeterki o notification balonu kaybolsun huleynaaaaa
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ya bende jailbreakli 9.3 vardı, bazı uygulamalar yüklenmiyordu düşük diye ios. güncellemişken 11'e güncelleyeyim dedim 10.3'e jb çıkmamıştı zaten. 11'e geçtim, 10.3 sign'ı kapandı jb çıktı 10.3'e.....
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 5SE var etkilenmedi herhangi bi şekilde hız olarak.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 telefonda da oyle mi bilmiyorum, tablette bildigin POP UP cikiyor. ya update ediyorsun ya da sonra diyorsun. sonra dersen ikinci pop up cikiyor ABI GECE SEN UYURKEN YAPAYIM BARI diye. zorla yaptirmanin bir tik alti.
Öne çıkan mesajlar