Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS 11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim 6 plus'ın ağzına etti sanırım. pili normalde rahat 1 gün dayanırken artık akşam olmadan mutlaka şarj ediyorum. birde baya kasmaya başladı ama şimdiye kadar hiç hard reset atmadım telefona. belki onu yapsam biraz rahatlar.
Mesaj tarihi:
beyler iphone 7 aletim var. sürekli güncellemeden sonra menüde uygulama simgeleri arasında boşluklar oluşuyor. ilk satırda 4 uygulama oluyor ya genelde, bazen 1 oluyor, alt satırda 3 tane oluyor falan. ekranı sağa sola oynatıp tekrar geri gelince düzeliyor.

var mı aynı sorunla karşılaşan?
Mesaj tarihi:
ilk iphoneun mu? Sorunsuz bir ios release’i yok zaten alisacaksin bizim de ses tuslari calismiyor ekran kilitliyken bi de bazi gunler alarmin sesi cikmiyor sadece titriyor. Totally reliable thanks Apple.
Mesaj tarihi:
benim iphone 6 nın içine sıçtı ios 11. geçen format attım bok gibi ios 11 ile başlattı yine. biliyodum böyle bişey yapıcagını da ulan dedim bi ihtimal 10 a falan geri döner. yok. whatsappta hızlı yazınca alet resmen "abi bi sn müsade et kelimeyi bitireyim" der gibi kasıyo
Mesaj tarihi:
iyi seninki oyle diyormus benim 6s vazgeciyor yasamaktan bi 1-2 dakika donuyor yazilimi. ne cift tus calisiyor ne ekran kilitleme.

ama demin yeni guncellemeyi indirdim cogu yavaslik giderilmis gibi gozukuyor hakkaten, bakalim neler yasayacagiz BugOS ile.
Mesaj tarihi:
ya 10.3'e signlar kapanmış downgrade de yapamıyorum. 6splusın pil süresi gerçekten yarıya düştü hatta daha bile az gidiyor. eskiden tüm günü geçiriyor akşama %30 falan kalıyordu şimdi yetmiyor bir gün. allah belanı versin apple.
Mesaj tarihi:
yahu niye heyecanlı gibi yüklediniz, 5s-6-6s'lere şu mereti.
zamanında 4 ve 4s'leri bir gecede bitirmişlerdi, en son artık mesajları kağnı hızıyla yazıyordu telefonlar da oradan 2-3 yıl önce toplu bir 6 ve 6s'e geçiş oldu.

şimdi de aynı hesap, 7 ve üzeri satabilmek için göz göre göre milyonlarca telefon çöp oldu.

bende 5s var, elimde olsa 9'a düşürürüm.
Mesaj tarihi:
update hastaligi var ya bi cok kiside, ben orda kirmizi notifikasyon numarasi gordugum zaman dayanamiyom yapistiriyom update vs her ne zikkimsa. yeterki o notification balonu kaybolsun huleynaaaaa
Mesaj tarihi:
telefonda da oyle mi bilmiyorum, tablette bildigin POP UP cikiyor. ya update ediyorsun ya da sonra diyorsun. sonra dersen ikinci pop up cikiyor ABI GECE SEN UYURKEN YAPAYIM BARI diye. zorla yaptirmanin bir tik alti.
  • Yeni Oluştur...