ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 çiftlik bank'a girelim ponzinin dibine vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 calimero said: Frostbite said: pati olarak girelim valla guvenilir bi tip kasa olsun la chrome giriyor ve hatta beraber girelim diyor işte, adamı sallasanıza az. eth işine mi? ben varim ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 reyou said: kiralamasini birak bulmasi zor sdf ya nasi nusret gibi restoranlar karstaki ciftliklerle anlasip en iyi/lezzetli eti aliyor, sen de biraz vaktini ayirip kirsal kesimdeki koylulerle anlasip onlara vericeksin 5-10 tane deve, 2 tanede kangal verirsin koruma vs icin, amcam bunlara gozun gibi bak, sutlerini buzlukta saklamasini isticeksin. adamla da anlasirsin artik dersin ya yavrularinin yarisini sen alirsin, ya da para verirsin artik. hayvan bi sekilde bulunur da onu bakicak guvenilir bir ciftlik yada koylu bulmak gerek. yani cakalina denk gelirmisin bilemedim. ama adam gibi modern bir ciftlik kurarsan japonyadan bile gelirler o kadar diyim. lan koyluye hayvan emanet edersen napcagi belli yapmayin etmeyin.Anadolu bildiginiz gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Frostbite said: calimero said: Frostbite said: pati olarak girelim valla guvenilir bi tip kasa olsun la chrome giriyor ve hatta beraber girelim diyor işte, adamı sallasanıza az. eth işine mi? ben varim ozaman Aha nerde hadi girek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 hmfs hmfs ponzi kokuyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 farmcoin cowchain tech... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ginaly said: Frostbite said: calimero said: Frostbite said: pati olarak girelim valla guvenilir bi tip kasa olsun la chrome giriyor ve hatta beraber girelim diyor işte, adamı sallasanıza az. eth işine mi? ben varim ozaman Aha nerde hadi girek https://forum.paticik.com/read.php?103,8691307,8691316#msg-8691316 adamı bezdirmişsiniz. http://memeshappen.com/media/created/this-is-why-we-can39t-have-Nice-things-meme-22203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Nesi iyi abi bu yatirimin inegin bakim masrafi yok mu? Aylik 157tl'nin kaci sana kalacak yani. Kucuk yatirimci icin break eveni 5 yil surecek yatirim asiri sacma. O koyacagin 6000 lirayi 5 sene sonra almak yerine hic koyma direk cebinde kalsin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Zamanında Konya'nın ovasında danabank diye bir işletmeyi ziyaret etmiştim. Torku'nundu sanırım. Aha linkini de buldum. http://konyaseker.com.tr/tr/icerik/detay/2095/cumpas-sut-uretim-ciftligi http://www.cum-pas.com.tr/Tr/kurumsal En son talep fazlalığı yüzünden sadece Konya ilindeki Tarım İlçe Müdürlüklerine kayıtlı çiftçilerden dana alıyorlardı. Güzel bir iş modeli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yok abi oyle degil, sana kalan para o sen biseye karismiyosun. normalde zaten 20 25 lt sut veriomus gunluk sana bunun cok ufak bi kismini ayiriyorlar iste. Sen evinde oturdugun yerden para kazaniosun, aslinda inekte almiyorsun, sanal inek aliyorsun. Bi nevi tesise yatirim yapmak gibi, tek risk parayi bagladigin 2 sene icersinde heriflerin iflas aciklayip hoooop gorusuruz diyebilecek olmasi. Torkununkine bakayim, oda benzerse torkuya girilir, %50 geri donus akarsiz kokarsiz baska nerde var. Nigger_of_the_sand said: Nesi iyi abi bu yatirimin inegin bakim masrafi yok mu? Aylik 157tl'nin kaci sana kalacak yani. Kucuk yatirimci icin break eveni 5 yil surecek yatirim asiri sacma. O koyacagin 6000 lirayi 5 sene sonra almak yerine hic koyma direk cebinde kalsin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Git torku kaadi al 5 seneye 3 e katlar zaten sdfhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Duzgun okumadan yazmisim ozur diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 reyou said: en sonunda o parayla "okuz" alan biri cikti lan sdf ayfon7 basligina yapistirmalik olmus akhgsdlkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bunun yerine herhangi bir menkul al, daha iyi getirili de bulursun. Dediğin gibi eline somut bir şey geçmiyor, inek almıyorsun yani. Birine faiz karşılığı borç veriyorsun. Normalde inek hastalanırsa zarar etmen, kestiğinde sağlam para kazanman lazım. Aynı zamanda tersinden düşünmek lazım, işletme neden bankadan borç almak yerine senden para alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ben şeyi anlamadım 2 sene duruyosun ayda 150 TL para alıyosun 2 sene sona cıkınca ana paranı geri mi veriyolar senelik %30 faiz mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 cacodemon said: http://www.cum-pas.com.tr/Tr/kurumsal bu ne lan pron sitesi ismi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bankadan 20% faizle borc almak varken gideyim de vatandastan tek tek 30% faizle para toplayayim. Hem daha kolay olur tek bankayla ugrasmak yerine 100 kisiyle ugrasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Frostbite said: cacodemon said: http://www.cum-pas.com.tr/Tr/kurumsal bu ne lan pron sitesi ismi gibi Abi firma ismi asiri guvenilir Kumpas agahdjfjahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Kiralık inekler hastalanır,ölürse ne yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Benim aklıma tek bir şey geliyor. O da aceba kredi borcun felan yok ve canlı parayla yatırım yaparsan devlet teşvik mi veriyor? Yani adam senden aprayı aldığı için teşviği felna mı daha fazla oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 muhtemelen oyle abi, yani bu yapilmasi baya karliymis(tesis kurmasi) hatta bide devletin kadinlara kocamaan bir tesviki vardi bir ara boyle seylerle ilgili inekler olunce parani iade ediolar sigorta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bildiğim kadarı ile düve alımında %50 teşvik var. Gelen para ile hem düve alımı yapıyorlardır hem de maliyeti karşılıyorlardır. Ek olarak 2 ay kuru dönemi var hayvanların yani 10 ay süt alıyorsunuz 1 yılda hayvandan. Bu da gebe inekten aldığınızı gösteriyor. Gebe inekleri de bu şekilde değerlendiriyorlar. güzel sistem :) sss'i okudum hayvanlar ölürse hastalanırsa paranı geri alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bi tarafta millet ne ethereum denen sanal paradan 3 ayda 10x kazanc yapiyor, obur tarafta insanlar 6000 liraya inek kiralayip 5 senede 1000 lira kazanmanin derdinde. ne bicim bi donemde yasiyoruz anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bonus olarak yeni dogan duvelerde onlara kaliyor, onlar acisindan coook karli, yatirimci acisindan temiz is. hangi sirkete yapmak lazim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar