BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Carole'ü 3-5-2 veya 3-4-3'te sola atabilirsin belki ama şu anki sistemde onu da kaldırmaz, adam çok top kaybediyor, hız yok, orta yok, tek iyi yaptığı şey Sneijder sol içe kaçınca onla yaptığı kısa paslardı, dar alanda fena oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Arda ya 4 Barça ya 3 teklif etmişiz fakat Barça tapusuyla birlikte vermek istiyormuş Arda yı. Gelme ihtimali %10 diyorlar. Pembe rüyalara dalmak isteyenler tık http://www.sporx.com/futbol/ekstra/transferi-her-an-aciklanmasi-beklenen-30-yildiz-futbolcuSXGLQ27555SXQ?sira=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 arda gelirse takım karışır. aziz yıldırım bence para verip getirsin arda'yı galatasaray'a. güzel kadro kurmuşken içine sıçmanın anlamı yok. takımın huzurunu bozar. seneye sabri ve burak galatasaray'a geri gelir şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 asamoah yattı herhalde. spinazzola için atalanta ile yapılan anlaşmaya saygı duyuyoruz demiş juve başkanı. atalanta zaten diretiyordu, adamlar da vazgeçmiş herhalde. saçma sapan paralara çıkmaya da gerek yok bek transferi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Tüh ya adamı geldi diyerek söz açıyorduk arkadaşlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 lan bi transfere sevindim o da patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 E gelir abi parasini verince, niye patlasin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ulan tam Jaume Costa'yı bitiriyorduk Villarreal'den; Tudor ile aynı menajerle çalışıyor diye Asamoah şansı doğdu vazgeçtik, adam gibi sol bek olmadan gireceğiz sezona. Bu saatten sonra zor olur solid adam bulup bağlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bence carole linnes ligi götürür ya. takım iyiyken tolga bile gol atıyorsa carole'da belki değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Olm o diil de dun bi haber vardi "yerli Monchi , Cenk Ergun" diye. Bi amk salagi da sormuyo 6 milyona 32 yasinda gomisi , 8 milyona belhandayi getirmek neyin monchiligi diye Goren de 200k lik adami 28m a chelseaya satti sanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Red said: bence carole linnes ligi götürür ya. takım iyiyken tolga bile gol atıyorsa carole'da belki değişir. Yok abi. İyi takım kurunca 1-2 pozisyonda defolu adam da oluversin diyoruz ama özellikle savunmada ise bu adamlar sezonda en az 2-3 maçını satıyor. Homojen sağlam kadro lazım. Linnes falan idare eder yedek, ama Carole müthiş el bombası arkasına atılan toplarda Hani sol kanat alınmasın Gary falan oynasın deseler ok ama sol bek sağlam olsun. Hatta Maicon'un yanına geliyorsa Vida da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 2-3 mac satacaksa iyi. ya kalende Volqan veya Kameni olsaydi? ikisini arka arkaya koy bir kaleci etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Esh said: Olm o diil de dun bi haber vardi "yerli Monchi , Cenk Ergun" diye. Bi amk salagi da sormuyo 6 milyona 32 yasinda gomisi , 8 milyona belhandayi getirmek neyin monchiligi diye Goren de 200k lik adami 28m a chelseaya satti sanir Önceki idari menajer 5 milyon Eren'e, 3 milyon Donk'a 2 Cavanda'ya saçınca bu yerli Monçi oluyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ona da zamanında öyle diyorlardı az sabredin sfsdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ya biz arazileri satıp futbolcu alacaksak neden Ünal ı bir ton eleştirdiler. Keşke Ünal devam etseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Dursun feci sıçacak başarı gelmezse. Başarı dediğimiz de taraftarı doyuracak 3 senede 2 şampiyonluk, CL çeyrek falan. Başarı gelse de ekonomiye çeviremez bu bakkal. Mayıs'a kadar sahada işler tökezlerse şike falan bile yapar durumu kurtarmak için, gerçi bu basiretsiz herif şikeyi yaptığı hafta yakalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 fenn said: Ya biz arazileri satıp futbolcu alacaksak neden Ünal ı bir ton eleştirdiler. Keşke Ünal devam etseydi cunku Unal Aysal ile biz her sene bu besiktasin aldigi sadece bonus olan 33 milyon euroyu aliyorduk ustune gruplardan cikip, ligde de sampiyon olup inanilmaz bir gelir elde ediyorduk. (senede 70m euro falan) bunun disinda aldigi adamlarin satilmasi sayesinde kuruldu suanki kadro da. birilerinin isine gelmedi demek ki veya gercekten kafasi basmayan gs taraftari var fener medyasini okuyup. real madridin rakibi 10 milyonluk kadroyla olunmuyor, bak besiktas bile ligde ne kadar ustun olmasina ve ne kadar guzel yonetilmesine ragmen uefa'da nereye kadar gidebildi? bu sene de farkli olmayacak, isteyen hayal kursun ama basgan donemi Galatasaray'ini bir daha zor goruruz. suanki kadro eglendiriyor gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Asamoah gelseydi iyiydi de bu adam sol kanat degil denmisti sanki. Baska birini bulsak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 abi elin barcelonası manchesterı 2017 model real madridle başedemiyor, gs yazın kurulmuş gladyatör karması zaten, daha bir ligde oynasınlar sabri çıkıyor BÖNÖ JÖBÖLÖ YÖPTÖRMÖDÖLÖR GSDE falan diyor daha hala, 3-4 ayda bir teknik direktörün değişir, sülük yerlilerin her hafta cıngar çıkarır, taraftar mutsuz umutsuz o fazı atlatıp gsnin belini doğrultabilmesi bile büyük bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sardalya said: real madridin rakibi 10 milyonluk kadroyla olunmuyor, bak besiktas bile ligde ne kadar ustun olmasina ve ne kadar guzel yonetilmesine ragmen uefa'da nereye kadar gidebildi? . ya bide o BJK taraftarı GS real den 6 tane yiyince ne dalga geçmişlerdi .çok geçmedi 2 sezon sonra sen git CL nin en kötü takımlarından birinden 6 tane ye gel :) FB de yarı final oynadı UEFA da. hemde aykutla :) Şu istanbul takımlarının taraftarı olmak gerçekten zor iş ha! yaşanan kötü bir maç ve skor ile dalga geçiyorsun bir sonraki sene daha beteri kendi başına geliyor asdsadasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Peki ya karabaglardan karsiyaka takimini tutmak zor olmuyor mu sayin izmir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 http://img-fanatik.mncdn.com/mnresize/980/565/images/16x9/2017/08/23/5193910.jpg said: Futbol yaşantısını Barcelona'da sürdüren ve Galatasaray'a transferi gündemde olan Arda Turan, Sarı-Kırmızılı ekipteki geleceği tartışma konusu olan takım kaptanı Selçuk İnan hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Instagram hesabında bir paylaşım yapan milli oyuncu, yakın ardakaşı olan Selçuk için şu ifadeleri kullandı: "Bak kardeşim konu ben değilim... Gerçi ben takımı karıştırdım, grupçuluk yaptım, özel hayat, bir de takımı yavaşlatma meselesi var... Basın dedi ya biz de o saygıdan bir şey demedik, inanın söyleyin... Asıl konuya gelelim... Bu fotoğrafta gördüğünüz adamla bu konuları hiç konuşmadım. O benim gibi değil, üzülünce susar. Ama benim hatırladığım, Avrupa'ya geldiğim günden beri bütün mazide bu adam var... Bize gelirken ona nasıl yalvardığımı unuttum bile. Onu sevmeyebilirsin; kötü mü oynadı, evet! Bence de biraz ama kardeşim ne oluyor ya, ne olmuş bize (Şu 4. yıldızı ilk biz takalım diyen biz değil miydik?) Son 10 kupayı bize kim kaldırdı, kimdi mimarlarından biri, ne oldu bizim vefamıza, biz hep kazanınca mı Galatasaraylıyız bak! Onu kalbimizden, hayatımızdan, formamızdan atacaksak bile saygıyla yapalım, hak ettiği bu... Sadece birazcık saygı... Sanane deme bana, senin gibi Galatasaray taraftarıyım, hakkım var... Senin bize küfür etmeye hakkın olduğu gibi. (Paşa iyi ki varsın, iyi ki kaptanımız oldun...) Ben Galatasaray taraftarıyım ve önünde hep saygıyla eğileceğim Selçuk İnan. (Yine kaşındım ama ne yapayım bu benim, hissetiğimi söylemezsem ölürüm) King Regards Arda Turan :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 başkan selçuk'u, tudor arda'yı istemiyor haberleri çıktı hemen oradan fırlamış. ikisi de siktirsin gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ben hala arda gelsin diye dusunuyordum. suan vazgectim gelmesin sol acıga gerekirse kutuk koyalım orda dursun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 gene firlamis koca kafa koca adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar