tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Bakıyım madcow aGlamis mi diye merak ettim Şaşırtmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 sen de taktın koşamıyor diye. açık alan var da mı koşamıyor. gençler zaten sürekli arkada 7-8 kişi duruyor. aynı maçı mı izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 artık futbolla ilgili herhangi bisey yazdıgımda aglamıs oluyorum galiba? daha hakemle ilgili bir kelime etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ayni maci izlemeyi birak 3 sayfa topik okuyamayanlar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Yok valla haklısın özür dilerim ağlamamışsın henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Rodriguez zaten kapalı savunma açan oyuncu değil ki, açık alan depar adamı. Her iki oyunu da yapan adam Kader Keita'ydı. Ha bugün hakikaten kötü, ama öyle yaldır yaldır bindireceği zaten çok az şansı olur GB'nin bu oyunuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bak normalde rodriguez bu son aldıgı pozisyonda step over yapar iki tane son cizgiye dogru hızlanıp iceri abanır. Gidemedigi icin durdugu yerden super kotu bir pas attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Sen nası gsye faul verildiğinde rakibe , gs faul yaptığında da rakibe sarı kart diye otomatik ağlıyorsan biz de senin mesajını görünce otomatik aglama sanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 yeterli bos yaptın tunch uzaklasabilirsin klavyeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Şu gsye azıcık önde bassa gencler pozisyon bulacaklar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 tunch bi sus allasen saçmalamakta çığır açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 çok güzel ataktı bu be. tabi bu atak dediğim sizden geriden geliyorumdur beinconnect izlediğim için. gomis'in kornere giden pozisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ben bu Deniz'de de Cenk Tosun isigi goruyorum yasi kac bilmiyorum ama sevdigim bi oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Atsın artık gs bu ne rezil rakiptir 2 tane pas yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 eren kimin yerine giricek ya. 10 dakkadır iyi oynuyoruz baskı kurduk gibi. bi bekle bak 10 dakka daha nası gidecek. şimdi ortasahadan birini çıkarsak patlar mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ben de anlamadim tam takim gaza gelmisken degisiklik yapmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 rodriguez beni birazdan cıldırtacak. Neden early cross surekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 eh iyi en iş yapmayan kazmatörü aldı iyi bari, belhanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Tam Belhanda çıksın çift forvete dönelim yazıyodum, onu çıkarttı Terim de. Adam yine boş boş gezindi sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bunlar nası ortalar yarabbim vallahi klavyeyi kırıcam birazdan. garryden tiksiniyorum artık. Kazanmamız gereken macta once ben mi dedi numarasını gorup sonra yuruyerek cıktı takımı kapatsınlar 3 sene falan orta acma calıstırsınlar. ceza alanına dusurebilen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Ahahah gsli arkadaşlar takımda agliycak bile bişey yok bana sarmışlar yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 cok fazla golcu iyi degil cokbaslilik yaratir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 lan cüneyt çakır 5 metreden direk bakıyor gomis'e, vurmaya çalışırken böyle göğüsten sarılmak ne? ohannes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Ahahah ya hakkaten cok iyi be. bize karsı oynamak ne guzel topu alamayacagını bildiginde kendini yere fırlatıyosun hem faulle topu geri alıyosun hem de rakibe kart cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 İşte bekledigimiz madcow bu Gs faul yaptiginda rakibe sarı kart çıkmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar