sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Beter olsunlar :) TUDOR GİTSİN diyenlere gelsin bu skorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 sostizm e ilk kez katılıyorum.ağzından salyarak akıtarak tudor gitsin diyen imparator gelsin diyenler alsın görsün şu hali.penaltı da işin bahanesi. aynı insanlar sezon sonu fatih terimi yuhalayacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 abi 6 dakka uzatma dedi HAHAHAHHA, hadi atana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 madcow said: Bugune kadar da hakemler iyi diye bisey yazmadım ama peki onu da ben yazmıs olayım. yani beşiktaş maçındaveya fener maçında hakem bu takımlara karşı hata yaptığında "evet haklısınız" manasınde mesajlar attın hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 FT de kredisini yiyo sene sonu gerekkirse ona da bagırırız. Mariano'yu kesti bitirdi. Feghouli yerine kurtarıcı sinan giriyor. hakem dısında hersey yolunda giderken pat diye savunmayı cıkartıp forvet sokuyor takımın seklini semalini bozuyor. tunch said: madcow said: Bugune kadar da hakemler iyi diye bisey yazmadım ama peki onu da ben yazmıs olayım. yani beşiktaş maçındaveya fener maçında hakem bu takımlara karşı hata yaptığında "evet haklısınız" manasınde mesajlar attın hep bu nası bi cumle ya. biri acıklasın sunu. Her hafta hakemlere sovuyorum burda hangi hakemi savunmusum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Aykut boşuna sırf bjk/başahşehir diye ağlamıyormuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 zaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Artık FT ya da yonetim cıkıp gosterecek kendisini bboyle olmaz her hafta her hafta hakem yenemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 terim'in beyinsizliği yüzünden gitti maç. mariano'yu kesip, linnes, donk'tan ben odunu bile oynatırım gayreti. selçuk'a 80dk sabredip, feghouli'yi oyundan alması. donk'tan bile kötü, işlevi belli olmayan tolga yetersizine katlanıyor. deplasmanlarda zaten tudor döneminden pek bi farkı yok takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 madcow said: Artık FT ya da yonetim cıkıp gosterecek kendisini bboyle olmaz her hafta her hafta hakem yenemeyiz. ne oldu kocum, dun agzinizdan bal damliyodu OMO KONYONON DO HOKKO YONDO diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 önce ZA. sonra, macı 2. yarı izlemeye basladım, sunu soyleyebilirim ki kasımpaşa resmen domine etti ikinci yarıyı, cimbomu yok etti orta sahada. hem pas trafigi olarak, hemde top çalma olarak. gs li arkadaslara geçmiş olsun, bu kadar transfere bu kadar bütçeye bu futbol içler acısı. çok ciddi ekonomik sıkıntılar bekliyor galatasarayı şampiyon olamazsa. nagamato da baya tırtmış, derbileri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Hakemlerden memnun değilseniz ligden çekilin , kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Esh said: madcow said: Artık FT ya da yonetim cıkıp gosterecek kendisini bboyle olmaz her hafta her hafta hakem yenemeyiz. ne oldu kocum, dun agzinizdan bal damliyodu OMO KONYONON DO HOKKO YONDO diyeolm hepiniz mi aptallastınız dun macla ilgili attıgım tek mesaj madcow said: Ahah yorgundum uyumusum neler olmus. Kacıncı sayfadan baslıyor acaba eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 bi tek aycouldnt memnun hakemlerden. bu kadar rakibin bicildigi ortamda nasil da yuzu guluyo kazmanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 oncelikle agziniz dedim, cogul konustum. sen ve senin kadro iste. lelele diye gezenler madcow said: madcow said: Ahah yorgundum uyumusum neler olmus. Kacıncı sayfadan baslıyor acaba eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Git onları bul quote'la ozaman. beni quoteluyorsan bana hitap ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 sinirlenme sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Tudor'a degisiklikleri ve oyuna etki etmemesi yuzunden kizmistik da, FT su macta hicbir degisiklik yapmasa kazanirdik. Baya sacmaladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 gs sezon başından belliydi tırt kadro iyi bile geldi bugünlere zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 her hafta bjk'den daha kötü takım var mı bu ligde düşünürken bi anda gölgeler içinden gs beliriyor. muazzam ya, al birini vur ötekine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Terim maçı verdi. Kasimpaşa ezik oynarken maça ortak ettik. Mal gibi sagdan soldan boş ortalar ve kaos ataklarla yoruldu takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Nerde bu Mariano, Belhanda, Fernando, Feguli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Ndiaye fernando derken donk selcuk tolga bildigin bam üçlüsü oldu fjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 tudor'da değilmiş demek sorun asdkjhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Dursunun laneti devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar