Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

said:
Satışı açıklanır açıklanmaz İngiliz ekibi 9 milyon Euro'luk ilk transfer taksidini Galatasaray'a gönderdi. Yönetim de parayı Ekim'den beri maaş alamayan futbolculara verdi. Oyuncular UEFA'ya gönderilecek borçsuzluk kağıdına imza attılar ve FFP tehlikesi bitti.

hadi geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

alacak hesabı değil, bonuslarla menajere ndiaye maaşından osmanlıspor'a ek ödeme varmış 14 değil de 12m diyorlar gerçek bonservisi. zaten pek farkeden bir şey olmuyor gelen para ödemelere gittiği için mecburen satılacaktı. 16m da iyi para bence bu koşullarda, dünya kupası'nı beklesen her türlü daha yükseğe satardın da işte bekleyecek durum yok.

bunun üstüne bir de fernando - xelçuk - donk - ciğerci orta saha rotasyonuna kalmak, satılmak zorunda olunduğunun açık göstergesi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

o haber doğrulansın, o zaman 12 deriz. sözleşme baştan falso. ndiaye'nin 750 bin'lik 2 tane bonusunu menajere verecekmişiz mesela da adam o bonuslara hak kazanmadı. neye göre veriyorsun? ya da ndiaye'nin maaşı 2.750 4 yıllık ama 750'si her sene menajerin payıymış da adam 6 ay oynayıp gitti, oynamadığı maaştan alacağı paydan galatasaray'a ne? yani dursun böyle usülsüz iş yaptıysa BİLE (yapmamış demiyorum) kağıt üstünde yapılan sözleşmede ndiaye, osmanlı, menajer vs. hiçbir hak iddia edemez yapılan katakulliyi geçtim. şimdi onu stoke'a götürürken komisyon almadı mı menajeri? stoke'la 4.5 sene imzaladı, orada da maaştan pay alacağım diye anlaşmadı mı belki oyuncusuyla? e hem buradan oynamayacağı hayali maaşın payını alsın hem onları alsın, var mı böyle bir şey? o zaman ndiaye'nin de komple 11 milyon euro maaşını verelim aynı mantıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben de aynı fikirdeyim, adam bakkal zihniyeti, yapmış olma ihtimali gayet var. ben hukuksal ve sözleşme açısından bakıldığı zaman bağlamaz diyorum şu saatte. ha ndiaye oynasaydı bonusları, sözleşmeleri hak kazansaydı el altından bunu yapabilirlerdi. şu şartlarda yazılı bir sözleşme aksine kimsenin hak iddia edebileceğini sanmıyorum. buradan başı yanan o sözleşmeyi yapan dursun ve osmanlı yöneticisi-başkanı kimse o yanar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

http://www.fanatik.com.tr/2018/02/01/malaga-cenk-gonen-in-sozlesmesini-feshetti-1346878

şu adamdan 200k kazanmak dursun'un en büyük transfer başarısı olabilir.

Alan da kendisi orası ayrı tabii asdaf 600k mi ne ödemiştik bjk'ye.

bu transfer de bi dramdı abi.

said:

malaga cenk için 200k vermiş anca. cenk zaten 1m alıyordu 600k'sını bırakmış ee kalan 400k'yı ödeyecekmişiz. -200k'a 2.kaleciyi kaybettik. dursun gm trader oldu iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...