madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Cok iyi ya. Yorumcu kardes bize faul var kart var falan diyo. Diger maclarda da bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Mac beklendigi gibi gitmeyince BJK'li arkadaslar..priceless.. Ha bu arada yorumcular hakem kararlarini yorumlamaya mi basladi..Bence sakincasi yok gerci de dikkat ederlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Bu sezon heralde bi 35-40 mac izlemisimdir toplamda ilk kez bu macta duyuyorum. Nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 nasolsa artık mustafa kemalin askerleriyiz diyen bir gs var. vur acımadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ben daha once de denk geldim ama cok sık degil yorumcusuna göre değişiyor.. @sotto Cucunun yönettiği bi gs maci tam bekledigim gibi gidiyor sorun orada zaten.. Sen hep savunursun ya hata bunlar art niyet degil diye. Yan hakemin pozisyonunu hata olarak anlatamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 ginaly said: nasolsa artık mustafa kemalin askerleriyiz diyen bir gs var. vur acımadan. resmen osuruktan nem kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Şu cüneyt çakırda. kimin işine ne gelirse o takımı tutuyor sanırım :) BJK maçında GS ve FB liler BJK li diyor. GS maçında BJK ve FB liler Gs li diyor. FB maçında BJK ve GS li arkadaşlar FB li diyor. Bu arada son 5-10 dak. hariç KAyseri leşş gibi oynuyor.yani o bastırdıgı bölümlerde boş aslında kayda değer bir şey yapamıyor kayseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 applev0dka said: Gomis'in yatmayan parasi baska hesaba yatmis :) https://i.hizliresim.com/8YbbNk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Golleri goremedim gec kaldim da Umut'un pozisyonunda cok bisi yok gibi geldi birakivermis kendini. Ndiaye kesin sari kart. 30'dan sonra actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 kayda değer bir şey yok . 2-3 hakem hatası var ama kayseri bu oyunla her türlü 2-3 farklı skoru yiyecek zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Rewendor said: applev0dka said: Gomis'in yatmayan parasi baska hesaba yatmis :) https://i.hizliresim.com/8YbbNk.jpg Asdf overkill olmuş. Gs çok sinirli ama. Bu psikolojiyle şampiyonluk zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Terim gelince Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Rewendor said: applev0dka said: Gomis'in yatmayan parasi baska hesaba yatmis :) https://i.hizliresim.com/8YbbNk.jpg 2.5 yil mete de mete, mete de mete diyen biri icin cok iddialı post olmamis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Bu arada Denayer efsane kotu bir stoper ya. Adam da cok iyi fizik olmasina ragmen korkaklik mi var acemilik mi cozemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Cigulu Rodriges falan ne iyi top oynuyo. Gs 3ü atamazsa Kayseri çevirebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ve gol geldi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 oooo taktı umut bulut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DUKgoMxW4AE3qEU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Denayer coook kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 simdi basladim, umut iyi oyuncu kendisi adina sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Hakan baltayı ısınmaya gondermenin zamanı geldi. Denayer cıkar balta girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Yetis cucu mac gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Kornerden yer 2-2 yaparız bu macı. Bombos vurduruyoruz her topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 applev0dka said: Yetis cucu mac gidiyor Yetisti valla 1 metre auttan gol yiyorduk birakti bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Hic bir topu alamıyoruz fernando nerdesiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar