Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Dün akşamın GS'lileri en düşndürecek kısmı maç 3-0 olmasına rağmen "isyan" eden futbolcunuzun olmaması..

Eskiden GS 3-4 yediğinde hemen bi çirkeflik, hemen bi kırmızı kart falan bişeyler olurdu.. Dün sesleri solukları çıkmadan inönüden ayrıldılar.

İsyan olmaması şu oyuna, en düşündürücü nokta..
Sosyal ağlarda paylaş

senelerdir futbol izleyen adamlarsiniz ya. bi iki kayda deger yorum bekliyor insan. kirmizi kartla ne alakasi var asdfas.

ilk yari istedigimiz oyunu oynayip net pozisyonlara girdik, atsak mac bambaska olacak. 2. yari daha 30. saniyede Muslera'nin hediyesi ile cok surpriz, olmayacak bir fener golu geldi uyduruk bir ortaya, onun sonrasinda moraller alt ust oldu, TV karsisinda da taraftarlar ayni seyi hissetmistir zaten, hani atsan 1 tane berabere olacak, bu moralle bir tane daha yeriz vs vs ayni seyleri hissetmistir herkes az cok . ondan sonra da koptu mac zaten o moralle. tesadufi bir gol tesadufi farkli galibiyet dogurdu yani. inkar eden futboldan bi gidim anlamiyordur. devre arasi jimnastik kuluplulerin hissettikleri ulan bunlar kontradan atacaklar 2 tane idi, keza Galatasaraylilarin'da dusuncesi kontradan atacaz belli ki idi. Muslera cani sagolsun, hediye etti uzerine Tudor, 2. gol oncesi artik butun Turkiye'nin gol gelecegini gormesine ragmen ne taktiksel ne oyuncu degisikli yapmamasi sonuca katkida bulundu.

cok seyapmayin bu takimlarin hepsi 2. yari arenada olacak. deplasman derbilerini kaybedebilirsin bunda anormal bi durum yok. haliyle Galatasaray'a karsi oynayan butun takimlar istahli oynuyor, 3 yildizli olsun 1 yildizli olsun yildizsiz olsun farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Gs nin leşliği, takım taraftarlarının en az yarısı vale kadar fail ve gereksiz olmasından kaynaklı işte.
Adam gibi bi taraftar olsa çoğunluk, şimdiye kadar ne bakkal olurduk nede fetospor

tipe bak su adami banlamiyorlar iste sonra valequenta yarim akilli deyince 2 ay ban yiyor. gecin bunlari. su kaliteyi barindirmayin burada.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bu sezon oynadığı tüm derbilerde kötü futbol oynattı mı oynattı.

beşiktaş derbisinin sonucu daha ilk 20 dakika'da belli oldu direk bu ne lan 0-0 biterse bu oyunla mucize 1 puan alırız dedim ve şaşırtmadı takım mucize olmadı.

halen bu takımla ilgili pozitif bi şekilde fantazilerini dinlemek insanı baydırıyor belki?

gerçek bir boş fanatiklik yaptığın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi istatistik koymus ya. iki maci koymus 9-0 manisasporu ayni istatistiklerle yendiysek aslinda Galatasaray'i da 9-0 yenerdik filan gibi bi zihniyet heralde. kasjdfasd. adamin her postunda bi mantiksizlik var, bazen diyorum ulan duzgun cevap vereyim o da insan, sonra diyorum belki de degil. bazen diyorum zihinsel bi engel vardir belki cok ustune gitme iste o zaman duruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

allasen scorchun yoruma bak:

Gs nin leşliği, takım taraftarlarının en az yarısı vale kadar fail ve gereksiz olmasından kaynaklı işte.
Adam gibi bi taraftar olsa çoğunluk, şimdiye kadar ne bakkal olurduk nede fetospor

gs nin lesligi.
taraftarlar fail ve gereksiz
adam gibi taraftar
bakkal ve fetospor
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

adam bu sezon oynadığı tüm derbilerde kötü futbol oynattı mı oynattı.

beşiktaş derbisinin sonucu daha ilk 20 dakika'da belli oldu direk bu ne lan 0-0 biterse bu oyunla mucize 1 puan alırız dedim ve şaşırtmadı takım mucize olmadı.

halen bu takımla ilgili pozitif bi şekilde fantazilerini dinlemek insanı baydırıyor belki?

gerçek bir boş fanatiklik yaptığın.

valla tudor'u gönderirsek bu sene de kayıp olur. kalırsa da kayıp olabilir elbette ama bi ihtimal şampiyonluk ihtimali var. sezon sonu şampiyon olamazsak ve ya şampiyon olsak bile yine büyük maçlarda sıkıntı olursa, rakipler faillediği için şampiyon olduysak tudor gider. şuan bi değişimde herhangi bi hoca en küçük bi sendelemede bu takımı ben kurmadım ki, zamana ihtiyacım bahanesini koyar önüne. terim de bu yönetimle gelmez, cihat arslan tier bi adama kalırız 4.sıraya gerileriz. zaten takımda eksikler var, ilk 11 oynayabilecek 3 transfer lazım takıma.

daha kendi stadımızda derbi olarak nitelendireceğimiz zor maçları oynamadık, eyyamcı cücülü fb maçını saymıyorum. takım büyük maç kazanma refleksini kazanamadı henüz. tarih tekerrürden ibarettir gibi zor maçlar deplasmanda gelip sürekli 1-0 geriye düşüp kaybedince, moral motivasyon olarak yeni kurulduğundan kırılgan bi takım olduğumuzdan çöktük. 2.liğe düştük diye gs'ı izlemeyi bırakıp, dizlerimizi mi dövelim? yani bu takımın zamana ihtiyacı var. yoksa her sene biri 40-50m harcasın sıfırdan takım kurup şampiyon olsun var mı abi böyle bişi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...