FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 xenus a kesinlikle katiliyorum. oyuncular neden suclanmiyor anlayamiyor. gercekten 29 puan vs lider olan td ye uzuluyorum suanda. Bu kadarini hak etmiyor enazindan ve lider olsa bile adami her basin toplantisinda linc ediyolar. Yahu lider takim baskiyi kendi kendine yaratiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Ben dogru hamle yapilirsa eger yanlistan donulmesine karsi degilim. Dogru hamle Riekerink gonderip emekli Denizliyi getirmek veya Tudor'u getirmek degil tabii. Bir de su var: Riekerink kalsaydi da GS'nin o sezon sansi yoktu dogruya dogru. 15 puan olmazdi 8 puan olurdu. Farkeden bir durum yok. Derseniz ki kim gelir GS'ye orasi ayri tartisma konusu ve dogru. Demek ki bir sezon daha cope gidecek. Besiktas'i filan gectim. Deplasmanlarda takim oynayamiyor bak bu cok farkli bir olay. Basaksehir'den 5'i de gectim. TS macinda bile yoktuk sahada. Tudor'un deplasman karnesine bakiyorsun hoca olarak. Cok bir deneyimi yok ama. Neredeyse 0 puan. Peki bu hocayi niye getirirsin mesela. Hep dedigime geliyoruz. Dursun'a laf ettim ama sezon basinda fark etmis olacak ki bir futbol akli muhabbeti dondu. Belki de adamlar farkindaydi hakkini yemeyeyim. Ama bunun planlamasini erken yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 0-0 taktigi dogru olabilir ama su takim 1-0'dan kopuyorsa baska bir durum var demektir. Futbolcular TD'e guvenmiyor/TD o guveni veremiyor bence. Mali tartisabiliriz. Ndiaye bekledigimden kotu, Belhanda asiri kotu. Orta saha tek Fernando'ya kaliyor. Ama bu takim bence rakibi yeteri kadar calismiyor ve yapabileceklerinin tam farkinda degil. Mesela Feghouli'den tam nasil yararlanabileceginin farkinda degil. Veya Belhanda istenilen seviyeye bir turlu gelmedi. Bunlarin asilmasi gerekir sezon basindan beri. Yoksa baska formulle ugrasirsin. Derbilerde deplasmanlarda yenilmemek de onemlidir. Akhisar berabere kaliyorsa Fener kaliyorsa GS de kalabilir. Bunu ortaya koyabilmek onemli. FT orneklerini vermek istemiyorum ozel olarak da 2012 takimi da toplamaydi. Baya toplamaydi hem de Engin Baytarindan tut, Elmander Muslera hepsi yeniydi ustune Necati filan vardi. Toplmadan malzeme cikarmak hoca meziyeti zaten. Her takim toplama ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 abi TR içi adamları toplamayla, yurtdışında yeni bi kültüre gelmiş adamları toplama aynı şey değil bence. onu geçtim o zamanki lig ile şimdiki arasında bile fark var baya. fb 3 temmuzdan patladıydı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Soyle Tudor ile ilgili WoT a baslamıstım. usendim. tek diyecegim. gitsin. nasıl gider kim gelir artık kafa yormuyorum. sadece gitsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Benim kizdigim nokta su cok tekrara giriyorum da: Tudor'un yetersiz oldugunu anlayabilmek icin Tudor'u getirip ne yapacak bu adam demene gerek yok. Rustunu ispatlamamis adami getirmen bastan hatali zaten. Tudor kendini ispatladiktan sonra getirirsin, basarili olur veya olmaz. Biz yanlis hamleden dogru sonuc cikartmaya ugrasiyoruz ki aptallik dedigim bu. Riekerink olayi da ayni. Benim kizdigim nokta o. Tudor'dan birseyler olmasini istiyoruz/bekliyoruz. Ben adamda potansiyel oldugunu dusunuyorum dedim hep. Ama GS teknik direktorlugunun bir zamani olmali. Gidip Okan Buruk'u getirirsen ayni sey. GS zamaninda Bulent Korkmaz'i hoca yapti lam otesi mi var. Su takima Abdullah Avci'yi getirsen mesela diyelim su an getirebildin. Getiremezsin tabii ki ama getirebildigini varsay. Sizce bu takim geriye mi gider sirf ortada TD degistigi icin? Hayir. O zaman neye geliyoruz, belli kaliplar yok, dogru hamle var. Yanlistan her zaman donulur ama yanlisi yanlisla duzelterek degil. Tudor hamlesi sene basi da olsa sene ortasi olsa yanlis hamleydi. Riekerink'le baslamak yanlis hamleydi. Riekerink'i yollamak degil yanlis hamle demek istedigim o: Yanlis hamle 1) onunla baslamak, 2) yolluyorsan da sene sonunda gondermeyecegin ama yetersiz hoca ile yola devam etmek. Iki secenegin var ya caretaker hoca ile devam edersin. Ama kesinlikle caretaker'i sene sonunda yollarsin ve bu sirada planini ona gore yaparsin. Ya da devre arasinda uzun sure devam edebilecegin kalitede birini getirirsin. Ikincisi cok zor oldugundan, caretaker hoca caretaker'ligi ile kalmali. Tudor da kendini ispatlayamamis bir TD'du. Daha fazla sans verilmesi icin bir sebep goremiyorum mesela ben Tudor'a. Acimasizca olacak ama Karabukte iki mac kazanmis olmak ne vaad ederse etsin GS TD'lugu icin yeterli olmamali. Ben sirketimde oldugum pozisyonda cok iyi olabilirim, muthis potansiyel ve gelecek de vaad edebilirim ama kimse beni 2.3. yilimda sirketin basina getirmez. Demek ki bunun bir sebebi var. CV'inde birsey olacak GS hocasi olacaksan. Bu kupa olmak zorunda degil. 3-4 yil anadolu klubunde guzel islere imza atmissindir, istikrarli ve kendini gelistirmeye aciksindir olabilir. Kalli - Tudor genis bir skeptrum. Bu spektrum icinde sana basari getirebilecek tonla TD var. Basarili olamayabilirsin dedigim gibi ama o spektrumun ucundan adam almazsin cunku bu yanlis hamle oluyor. Gerets gelir basarili olur, Skibbe gelir basarisiz olur. Ikisi de spektrumun ortasinda yer alan hocalardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tudor'cum basın toplantısında kedi gibiymis. oyle gecen hafta eksik alanya'yı yendin diye esip gurlersen sonra rezil oldugunda agzına vururlar tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Isin takim kismina gelirsek Ndiaye'le 2'li orta saha oyunu oynanmaz bu kesin. Pas oyunu oynayabilen bir oyuncu degil Ndiaye. O yuzden ya hani 10 numaraya yakin dripling yapabilecegi bir yerde oynayacak, ya da takim formasyon degistirecek 4-3-3 tarzi, sag ic filan oynayacak. 4-2-3-1 formasyonunda Ndiaye'nin zaaflari da ortaya cikiyor, pas yapabilen bir orta saha oyuncusu degil, first touch i da cok iyi degil. Keza Belhanda da pas oyununda yetersiz. O yuzden 4+2'ye baski geldiginde takim cikamiyor. Solda Denayer topla zaten gidemez baskidan cikamaz. Ndiaye baskidan cikabilir ama riskli bir oyuncu - pas alisverisi kesinlikle yapamaz. Bir tek Mariano ve Fernando var buradan cikabilecek. Onu kitledin mi takim kitleniyor. 4+2 ve onlerindeki Belhanda ile aralarinda belki rakip takimdan 4-5 kisi oluyor. Takim uzun topa donuyor, topu indirebilecek bir yapida oyuncusu olmadigindan Adebayor tarzi, top duvar gibi geri geliyor. Tudor Eren ile muhtemelen bunu denemek istedi ama o da tutmadi. Bu zaafler icerideki dandik maclarda ortaya cikmiyor cunku takim dogal olarak oyunu ileriye yikabiliyor. Ama buyuk maclarda bu kadar kotu olmamizin sebebi bu zaaflarin asiri ortaya cikmasi. O yuzden Selcuk hamlesi acil devreye girdi gec kalinarak cunku orta saha cikamadi 10-15 dakika. Acikcasi su anki duzende ya formasyon degistiririm ben olsam, ya da buyuk maclara Fernando + Selcuk ile baslarim gerekirse Belhandayi keserek. Yalniz bu oyuncu grubu 4-2-3-1'e de uygun olmayabilir dedigim gibi. Orta saha bunu kaldiramiyor cok net. 3-5-2 zaten olmuyor. Bu takimdan baska birseyler cikabilir, uzerine dusunmek lazim. Su anki formasyon buyuk maclar icin intihar o belli oldu sikinti cift forvet vs degil bu orta saha duzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Belhanda 2 pas yapamıyorsa niye aldık abi ,nasıl oyun kurucu bu (facepalm) Tudor kalmali bence sene sonuna kadar. Sezon arası birini alırız asamoah fln. toparlar takım, derbi kazanmadan sampiyon oluruz. Tudor'un oyun okuma taktık yetersiz oldugu aşikar. Tek beklentim takıma sağlam kondisyon yüklemesi,training'e abanması. Anadolu takımlarına basar geçeriz. Dikkatimi çeken bir diğer şey ise şişirilen toplarda gomis'in ikili mücadelede pek bir varlık gösterememesi bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Belhanda büyük balon. Yatmaya gelmiş.. Böyle adamlar yüzünden sınır geri gelecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Sinir gelince eboue gibi daha cok yatiyorlar yere. Ver paramin hepsini gidiyim yoksa yattigim yerden para kazaniyorum burada zaten diyorlar. Sen de yabanci kadronda yer acmak icin zike zike parami verip salicaksin beni + tarik'lar yatmaya basliyor. Bu arada tüm boku Tudor'a atamayiz , oyuncular bildiğin kötü oynadı takımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 İlk 45 dakika 'iyi' oynamadık abi. İyi mücadele ettik sadece. Geçen sene Rikirik'in takımının oynadığı ilk yarı bunun yanında Barca kalır o hesapla. Hırvat takımı bariz 0-0'a motive edip kurgulamış. Golü yiyince takım acayip düştü. Fizik olarak değil mental olarak düştü. Sorun da burada. 60-65 arası yapılan amatörlüğün izahı yok. 30 saniyede bir pozisyon yedik. Dün oynanan oyunun İstanbul deplasmanına giden vasat takımdan farkı yok. 0-0'a tuttukça motive olan ama golü yiyince helva olan takım görüntüsü tam. Böyle hocalarla şampiyon olman için ligdeki diğer takımların altın tepside hatalar sunması lazım. İlk devre itibarı ile de sundular. Kalan 3 maçı kazanırsak muhtemelen devreye 38 ile lider gireriz. 2. devre işlerin bu kadar kolay olacağını sanmıyorum ama. Ligin sonu geldikçe o açık ve nispeten rahat oynayan her takım 1 puan için daha sıkı mücadele edecek. Sen bu mantığınla derbi kazanamazsan kalan 14 maçta 13 galibiyet 1 beraberlik falan yapman lazım ki şampiyonluktan söz edebilesin. Olur da bu adam kovulmazsa ve bu dediğim absürd durum olursa da acayip olur. Lig tarihinde derbi kazanamadan şampiyon olan yoktur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 formdaki bjk'a evinde oynanması gereken futbolu oynadık. aykut'un bize oynattığı, rakibi bozan futbolu kopyaladık. bjk bal yapmayan arı gibiydi ilk yarı. bizim net pozisyonumuz 2'e 1 daha fazlaydı. ki geçen seneki bjk ile bu seneki bjk arasında baya fark var. takımın sıkıntısı 1-0'dan sonra çözülüp, reaksiyon verememesi. çünkü bu takım toplama, herkes yeni abi. bi liderimiz yok sahada, özellikle omurgada. fener de bi josef, bjk'de 3-4 lider var zaten senelerdir birlikte oynuyorlar. gs forması giymemesi gereken adamlar var. serdar, denayer, belhanda gibi. ki denayer bence gs açısından maçın adamlarından biriydi herhalde, geldiğinden beri en iyi topunu oynadı. hatta tudor'un denayer'i neden serdar yerine monte etmeye çalıştığını da bu maçtan sonra anladım. serdar çok kötü bi stoper abi, bi kere bile rakibi ofsayta düşüremediler yani. ilk pozisyon var evlere şenlik. denayer'in sadece kafa topu zaafiyeti var. serdar total uyumsuz. mariano'a şöyle süper über diyoruz, savunmada yok adam. bütün hücumlar sağdan geldi. kadro kalitesini acayip büyüttük. ndiaye falan da o paraları hayatta etmez şu zamana kadar oynadığı futbolla. yine de ev sahibi avantajı çok büyük bu maçlarda. üst üste derbi maç deplasmanları geldi. içeride bi ts maçı falan olsaydı büyük maç kazanma mentalitesini yakalayabilirdik. tersine loser mentalitesi kazandık. füksü avantajı diyorlardı da, baya kötü bi fikstürümüz oldu sezonun diğer yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 belhanda en kötü sezon sonu gönderilmeli, hala piyasası varken. 27 yaşında artık yeteneklerim köreldi diyen bi adamla işimiz olmamalı. misimoviçten beri en kötü transferimiz herhalde. sınayderin ahı en çok bu kadar kalır işte, alex'in fb'de kalan ahı gibi vurdu. tudor hocaysa onu kenarda oturtması lazım önümüzdeki maç yoksa muhtemelen taraftar ıslıklar onu. abi bir 10 numara düşünün sezon başından beri 14 haftadır 1 tane kaleye şutu yok. selçuk 8 numaraya alınıp, ndiaye 10 numaraya çekilebilir. gerçi o da bana hücumda hiç güven vermedi. adama çabuk falan diyoruz tamam da yaratıcılık, şut-pas kabiliyeti sabri tier. yine de ndiaye'den umutsuz değilim, kazanılabilir bence. belhanda gibi karaktersiz değil. tolga bile on numara oynayabilir bence, gerçi o da müzmin sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 ndiaye'nin topla dikine gidişi çok iyi. dün de denedi bir kaç kere. baya sıraya dize dize gidiyor ama son hamlede genelde çok kötüydü. doğru pası atması öğretilirse o şekilde değerlendirilebilir ama bunu 8'de yapmalı, 10a koyduğun adam genel olarak cok iyi pasor olmalı. şu haliyle öyle ya da böyle bunu en iyi yapabilecek adam selcuk var belhandayı elediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 8 in onu yapmasi arkada buyuk bosluk birakmasi demek ki dunku macta da oldu yani orta sahayi bombis geciyosun kontrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 işte o yüzden öyle çıkış yapıyorsa sonlandıracak, sonlandıramayıp saçma top kaybı ya da pas hatası yapıyorsan büyük sorun. ndiaye de o son hareket olmadığı için yaptığı işler takıma sorun çıkartabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 LIDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 başakşehir kazabilir çok erken davranma istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Şu an lideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 şimdilik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Basakcity maci bitti sandim bi an sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 0-0 işte ikinci yarıda maç 40 dk filan sonra bakacağız kim lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 simdi bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 baktım başakşehir lider asdfdagfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar