Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

olm şu görseli yabancı bi takım paylaşsa zuhuhahaha ne kadar güzel dersiniz, kendinize yapılınca nasıl küçük takımlık oluyor ya demek ki çıldırtmış foto harbi adsfadsdsadsfads

gayet güzel düşünmüşler. hoşuma gitti benim ki bu adamların işlerini sevmiyorum normalde. ( ki bence tahminen gladbach tarzı bi kulüpten çaldılar kesin, bunu düşünecek kapasitede adamlar değil bunlar. )

You are the champion, şampiyon sensin diye hayvan gibi punto kullanmak bayağı kekoluk ama. hiç yazmayıp bıraksalar o zaman gerçekten daha iyi olurdu ama öncelikli fikir güzel adsfds
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada madcow skibbe'ye üst tier falan diyordu. adamın nasıl bir başarısı var ki üst tier oluyor? almanya'da yardımcı antrenörmüş. dortmund ve leverkusen'i çalıştırmış ama vasat bir TD performansı sergiledikten sonra bunların bi önemi yok. milan da şimdi gattuso'yu TD yaptı. bi nevi şans verdi ama başarısız bi sezon geçip TR'e gelse büyük hoca mı olacak? leonardo'nun da bi ismi vardı ama antalya'yı getirdiği nokta ortada. isimlere pek fazla takılmayın yani.

takımdaki sinerjinin içine edildikten sonra büyük isim getirsen ne farkedicek. daha evvel de biri yazmıştı. yaşlı hoca getirirler emekli olur, genç-aç hoca gelir, stajyer olur. TR'de 80m TD var çünkü. tüketim kültürünü ayarlamamız lazım. işin komiği senelerce aynı hatayı yaptık, hala daha yapmaya da devam ediyoruz. şimdi en ayyuka çıkanı bu oldu gerçi ilk haftadan beri lider takımın TD'üne yapılan linç ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortasini bulmak zor degil. Alex Ferguson'un da ilk takimi Man Utd degil, oncesinde Aberdeen ile ciddi basarisi var. 7-8 yil calistiyor.

Emekli de olmasin genc ama tecrubesiz de olmasin. Td yas araligi oldukca genis. O yuzden gelen hocanin futbolu yeni birakmis Bulent Korkmaz, Okan Buruk olmasina da gerek yok Kalli olmasina da.

Burada kritik olay kendini biryerde kanitlamis olmasi. Tudor kendini herhangi bir takimda ispatlamis mi? Hayir. Kendini her ispatlamis adam Gs'de basarili olacak diye bir kaide var mi tabii yok. Ama kendini ispatlamamis Td e yonelmek GS gibi bir klubun yapacagi is degil. FT 96'da geldiginde CV'sinde ciddi basarilar vardi. Ve emekli yasinda da degildi. Kimse de onu eski futbolcu diye TD yapmadi. Ideal hocayi bulmak cok zor bir is ama zor olmali zaten sirkete CEO alirken nasil 3 yillik elemanla calismiyorsun ayni sey.

Ilk kriter kendini bir yerde kanitlamis olmak ikinci ise yenilige ve kendini gelistirmeye acik olmak olmali. Tudor da ikincisi var mesela. Ben Tudor'un bir gun cook iyi bir hoca olabilecegine inaniyorum bence o potansiyeli var. Ama su an GS kapasitesinin altinda goruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Su kupa macını izledikce Tudor'a inancım daha da azalıyor. Bugun besiktas macını izleyenler gollerin 3 4 tanesinin karbon kopya oldugunu gormustur. Takımın ilk 11'i olmayan oyuncular bile takımın oynadıgı oyunu ezberlemis ve bunu oynuyor. Ama bizim hucumumuz o kadar kaoski sahaya giren rastgele isler yapıyor ve kupa maclarında 2. lig takımına karsı bile set oyunu ile hucum edemiyoruz.

Tabiki artık verim almayacagın kesinlesmis oyuncular yerine genc oyunculara sans vermeyi dusunmuyor olması da ayrı bir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

çöp adamları transferde vitrin olsunlar diye oynatıyor mecbur. bjk ile kıyaslamak yersiz, kalite bakımından 2.lig'te anca orta sıralarda oynayabilecek bi kadro var sahada. bu siktiriboktan kadroda altyapıdaki gelecek vaadeden oyuncuları deneyip, harcamak yerine, oynayabilecekleri takımlara kiralamak daha mantıklı bence.

feghouli'yi de bjk maçına hamle oyuncusu olarak saklıyor büyük ihtimal. fazla kasma diye talimat vermiş olabilir. tudor'a çakıcam diye aportta beklemenin bi anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi vitrin abi su macı izlesem alacagım varsa da vazgecerim

5 gunde 2 mac oynayamayan futbolcu olmasın zaten

bu ıslıkların suclusu da tudor bu arada. taraftar ıslıklamasın falan diyoruz da. cile gibi cok cok cok cok kotu oynayan oyuncuları sahada tutmak icin ozel verdigi cabaya karsılık geliyor ıslıklar. Cıkartmıyor adam. Verdigi bilet parasının karsılıgını istiyor taraftar bu da sag bekte her dokundugu topu kaybeden oyuncuyu 90 dakika sahada tutmak degil ne yazıkki
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...