Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

abi belhanda'da şaşırdı. adam bi solda bi ortada. türk futbolcular yabancıdan forma kapmak için td gönderiyorlar genelde ama bu adamlar özellikle gomis ufaktan td'ye laf söylemeye başladıysa sözünü dinlemek lazım.

sezon başından beri sadece 1 kere çift forvet denedi. düşün bak geriye düştüğümüz maçlarda bile gomis'i çıkarıp eren'i aldı hep. içerdeki zayıf rakibine karşı 5 attın diye gidip aranda 3 puan fark olan, adebayorlu elia'lı takıma 2 forvet çıkmazsın abi. bunu çocuk bile bilir.

forvetsiz çıksa beraberliğe yatsa yine anlarım. ama sol açık tolga inadı nedir abi. fernando gibi bir adam bulmuşuz, ndiaye'de selçuk'tan iyi her alanda, yapsana fernando,ndiaye ortasahası. koy bi tarafa rodrigez diğerine feguli. en kötü yasin'i koy. oyna işte ak.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka rodrigues'i ilk 11 başlamadığı 3 maçta 8 puan kaybetmişiz. bundan bahseden yok pek medyada. aykut, valbuena'yı 1 maç kesse, fb puan kaybetse topa tutarlar direk. bu eleman tıfılize ve ismi yok diye pek sallayan yok ama ilk haftalardaki oyunumuzun mihenk taşlarından biriydi. gomis'e 3 asist yaptı. keşke alanya'da 4-1-4-1'e dönsek artık. ama eğer ben bu adamı tanıdıysam, tudor gibi kanat futbolu düşmanı birisi alanya maçına gene 3-5-2 çıkarıcak kesin. kusturmalı hırvat futbolu stayla.

cezalı fernando yerine xelçuk/denayer'e razıyım ya da tolga'yı ortaya çekip solda linnes-lato çıkarsa daha etkili oluruz hatta. yeter ki şu sisteme bi geri dönelim. artık ben o ilk dizilişi ve oyuncu kadrosunu tudor'un kurduğuna inanmıyorum. östersunds'tan sonra 0 kredisi olduğu için teknik ekip, cenk ergün ortak kararıyla falan oyun sistemi belirlendi ve transferler yapıldı.

şimdi biraz kredi yapınca benim kafamda böyle bişi var, süper olacak valla diye takımı, yönetimi inandırdı, kendini ispat etme çabasına girdi. her uyguladığı yeni iş patladı ama çalışan A düzenine geri dönmemek için uğraştı. B (feghouli-belhandalı çift 10 numara) - C (3'lü savunma)-D (çift forvet) diye devam etti. o sistemle fener'e çıkıp patlasak da arayış içine girse bi nebze anlarım ama bilmediğimiz bişiler var bence. yönetim-başkan tudor'u sildi artık gidici diyorlar sonuçlara bakmadan. birde pek umut yok gibi devre arasına kadar liderliği kaybederiz diye düşünülüyor herhalde. tudor zaten sezon başındaki 0 krediye geri döndü geri zekalı. bundan sonrası yokuş aşağı artık kendisi için.

feghouli'nin hareketi çok pahalıya patladı birde tam da forma girmişken, devre arasına girecez adam akıllı 2-3 maç falan oynadı anca, öküz gibi de para veriyoruz. takımda en çok para alan oyuncu. sneijder'in parasına laf eden sotto'ya gelsin bu :P

alanya'da da vagner love yok ama işi garip yanı fb, ts ve başak hep eksiklerle çıktılar, hem biz salıyoruz hem de adamlar için ekstra motivasyon mu oluyor nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rodriguez su kaos futbolu icin inanilmaz kritik cidden. Kac haftadir yaziyorum ama su kaosun tutmasinin sebebi topun ileride kalabilmesiydi bir sekil. Rodriguez takimda kaleye en dikine gidebilen en iyi isim. Hatta tek isim bile olabilir. Ndiaye'den ben bunu daha fazla bekliyordum ilk 1-2 hafta oyleydi zaten ama burada dedigim gibi, ilerde top tutma, ileri tasima --> kaybetsen bile ilerde baski --> topu hizli geri kazanma, defansi one cekebilme. Bunu cok iyi yaptik ilk haftalarda, Antalya maci haric. TS macinda bile 5 dakikada fark yaratti, Basaksehir macinda girdikten sonra kac pozisyon geldi.

Eren + Gomis dunyadaki en sacma forvet ikilisi olabilir bu arada. Hakan-Arif gibi birbirini tamamlayan olur vs anlarim da alakasi yok. Eren Adebayor gibi sirti donuk top olabilse gene anlarim o da yok. Asiri mantiksiz yani. Ben de Eren diye bir adam var muhtemelen antrenmanlarda filan iyi, tek Gomezle gol sikintisi cekebiliyoruz ondan bunu aliyim kafasi ama gol sikintisi cekmenin nedeni topun ileri tasinamamasiydi zaten bastan beri.

Feghouli'nin pozisyonu sansizlik adamin 3 maclik ceza almasini gerektirecek birsey olmadigini hepimiz biliyoruz. Yapacak birsey yok maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

"gs sözlük" said:

igor tudor ayrılırsa takımın başına gelebilecek en olası isim cihat arslan olarak gözüküyor. yönetimde kendisi ile aktif olarak irtibatta olan iki isim var.

bakkal vizyonu. hamza hamzaoğlu reloaded. kumar değil salaklık, hamza zamanındaki gibi hadi yavrum, kuzum diyip oynatıcak yerli oyuncun da yok. kukla bulmak istemiş belli ki. FT bu yönetim ile imkansız çünkü. valla şu adam gelicekse tudor sene sonuna kadar kalabilir. ünal aysal'dan sonra geldiğimiz noktaya bak. adamın fetö ile ismi çıkmış, kulüp bulamayıp, işsiz kalmış. en son flash tv'de yorumculuk yapıyormuş. bu adamı gs'a layık görüyorlar :)))))))))))))))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TUDOR'UN ALANYA HAREKATI

Geçtiğimiz hafta Başakşehir karşısında alınan 5 gollü mağlubiyetin baş sorumlusu ilan edilen Igor Tudor'un Alanyaspor maçına sürpriz bir taktikle çıkma hedefinde.

Sarı kart cezası biten Serdar Aziz'in takıma dönüşü ile formasını alması beklenirken Tudor'un maça 3'lü defans anlayışı ile çıkması bekleniyor. Son idmanda Serdar Aziz, Maicon ve Denayer ile 3'lü savunma oynatan Hırvat taktisyen Fernando'nun yokluğunu Selçuk İnan ile dolduracak.

Tolga'nın yerine sol kanatta Garry Rodrigues'in formasını geri alması bekleniyor.
İşte G.Saray'ın Alanyaspor maçı için beklenen 11'i;

Muslera, Maicon, Serdar, Denayer, Mariano, Tolga, Rodrigues, N'diaye, Belhanda, Selçuk, Gomis
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın canı sıkılıyor resmen. Genelde sadece ligde oynayan ve tek amacı şampiyonluk olan bir takım standart şablonu ve omurgası ile çok oynamaz. Eren 1 maç iyi oynayınca 3-5-2 fantezisi, Selçuk'a yer açma çabası. Eldeki en iyi sol bek Linnes varken Bank Asya topçusu Lato'nun oynaması, Feghouli de yokken kanattan tek iş yapacak adam Gary'nin düşünülmemesi baya skandal. Üstelik doğru kadro ve oyunu da bulmuşken ilk haftalarda.

Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-Linnes
Badou-Fernando
Feghouli-Belhanda-Gary
Gomis

Bu adamlar sakatlanan veya ceza alana kadar standart bu yani, Tolga'nın ekstra çabası ve balı ile 2nd striker oynaması falan günü kurtarmak.
Sosyal ağlarda paylaş

gs gerçekten inanılmaz şanslı bi sezon geçiriyor bu sene. fikstür avantajı bi yana oynadığı takımlarda da en kritik adamlar gs'ye karşı forma giyemedi. nasri - belöz - kucka, burak - bu hafta da muhtemelen vagner,junior vsvs. ha bu maçların hepsinde gs puan kaybetti ilginç bi şekilde, alanya maçı da inceden gs'ye göz kırpıyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Adamın canı sıkılıyor resmen. Genelde sadece ligde oynayan ve tek amacı şampiyonluk olan bir takım standart şablonu ve omurgası ile çok oynamaz. Eren 1 maç iyi oynayınca 3-5-2 fantezisi, Selçuk'a yer açma çabası. Eldeki en iyi sol bek Linnes varken Bank Asya topçusu Lato'nun oynaması, Feghouli de yokken kanattan tek iş yapacak adam Gary'nin düşünülmemesi baya skandal. Üstelik doğru kadro ve oyunu da bulmuşken ilk haftalarda.

Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-Linnes
Badou-Fernando
Feghouli-Belhanda-Gary
Gomis

Bu adamlar sakatlanan veya ceza alana kadar standart bu yani, Tolga'nın ekstra çabası ve balı ile 2nd striker oynaması falan günü kurtarmak.

Latov gerçekten çok boş bir adam.
Yedek olarak bile gereksiz.
Sabriyi yolluyosun Latovleviciyi alıyosun.
Bu arada fikstür avantajından bahseldimesini saçma bulurum. Fakat kullanabilirlerse sezonun ortasında bu puanla gs için fikstür avantajından bahsetmek mümkün.
Hele bjk yi yenerlerse gs taraftarı şampiyonluk turuna çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...