Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Sotto said: Sende Besiktas taraftarligindan cok GS kompleksi var ciddiyim. Artik 8-0'larla filan mi buyudun naptin bilmiyorum da.. stadı vermediğimizden zamandan beri bjklılarda başlayan kuyruk acısından şunlar hep.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Biriniz on kamerada %100 penalti görünürken "arka kamerada 3 salto atmis temiz pozisyon" digeriniz de "ts golünden once faul yok" diyorsunuz.. Siz dediyseniz kesin oyledir ;) bu arada videodaki tum pozisyonlari savunmuyorum ama net 2 ofsayt gol 3 kirmizi 4 penalti var. Hic bi kuyruk acim da yok. Amacim utanmazliginizi iki yüzlülüğünuzu suratiniza vurmak ;)
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ben Quaresma'nin abartili attigini kendini soyledim evet. Hakem de yemedi zaten. Arka acidan mudahele yok gorunuyor dedim, ozete dusunce bakariz dedim? Peki sen gecen hafta Serdar'in pozisyonuna once penalti diyip sonra kivirmandan bahsediver? Gomis Kasimpasa golunde ofsayt filan goremiyorum yalniz. Kirmizi diyebilecegin Linnes'in pozisyonu var. Belhanda'ya en fazla sari cikar orada rol yapilmis. TS macindaki hareket tartisilir. Cok da bisi yok ya Apple kasma yani. Buradaki herkes taraftar, herkes bir yere kadar tarafli yorum yapiyor. En sacma yorumlari yapan sensin, her mesajin GS kompleksi kokuyor. Bunu benim dememe gerek yok takimdaslarin da ayni seyi soyluyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Topsuz alanda tekmeye sari diyorsan konuşmaya gerek yok.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Videoya daha dikkatli bakarsanız 4 direkt frikik, 1 direkt kural ihlali, 4 uçan tekme, iki tane bir buçuk iskender, fenerbahçeli cemil, bricit bardo, ismail abinin gemisi ve Saddam'ın kimyasal silahlarını da bulabilirsiniz. Bakalım Waldo'yu da bulabilecek misiniz...
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Terimin adamlari isitiyolar ortami: TUDOR'A bir eleştiri de eski öğrencisi Dimitar Berbatov'dan geldi... Bulgaristan'ın efsane golcüsü, ESPN'e verdiği röportajda PAOK'tayken teknik direktörlüğünü yapan Igor Tudor'un taktiksel anlamda eksikleri olduğunu söyledi. Golcü oyuncu, "O dönem PAOK'un teklifini kabul ettim. Ancak PAOK'ta Tudor gibi bir sorun vardı. Çünkü hem antrenmanlarda, hem de maçlarda beni nasıl yöneteceğini bilmiyordu. Taktiksel anlamda eksikleri çoktu. Daha sonra görevden alındı ama iş işten geçmişti artık" dedi.
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 FuCKiR said: Terimin adamlari isitiyolar ortami: TUDOR'A bir eleştiri de eski öğrencisi Dimitar Berbatov'dan geldi... Bulgaristan'ın efsane golcüsü, ESPN'e verdiği röportajda PAOK'tayken teknik direktörlüğünü yapan Igor Tudor'un taktiksel anlamda eksikleri olduğunu söyledi. Golcü oyuncu, "O dönem PAOK'un teklifini kabul ettim. Ancak PAOK'ta Tudor gibi bir sorun vardı. Çünkü hem antrenmanlarda, hem de maçlarda beni nasıl yöneteceğini bilmiyordu. Taktiksel anlamda eksikleri çoktu. Daha sonra görevden alındı ama iş işten geçmişti artık" dedi. terim bi bok yapamaz 10/11 yabancılı takımda. zaten o yüzden luce gibi düşünülmedi bence, boşa çıktığında. tudor'un taktik anlamında eksikleri birde kendini ispat etme kompleksi var. belki de sebebi budur çünkü ilk maçlardaki diziliş ve oyunumuz gayet iyiydi. ama en azından oyuncular ile arası iyi. şenol gibi adamcı, aykut gibi yıldız yiyen biri değil. kendi kurduğu kadroyu aslanlar gibi oynatıyor. hani kadro kurulurken östersşzdf maçına kadar podolski, bruma, sneijder, chedjou bu acayip orta seviye transferlerden iyi falan deniliyordu. şimdi medyada çaycıyı koysan şampiyonluğa oynar falan deniliyor. takım şu raddeye geldiyse payı yadsınamaz tudor'un. şu kendini ispat etme kompleksini atlatması lazım sadece.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Devre arası Terim gelir mi acaba?
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 terim gelsin diyenleri banlamaliyiz
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 TheGreatWall said: Devre arası Terim gelir mi acaba? dursun varken zor o iş. insider bilgisi var. dandik haberlere inanmayın. said: mevcut şartlarda galatasaray'ın başına gelmesi söz konusu değildir. bunun iki tane önemli nedeni var. ikisini de futbol camiasında çok az kişi bilir. ilki fatih hocanın dursun özbek'i başkanı olarak görmek istememesi. başka bir deyişle saygı duymaması, bunu da açıkça dillendirmesi. ikincisi ise yakın geçmişe dayanan bir olay ile ilgili. mustafa denizli galatasaray'ın başına geçtikten sonra ilk iş fatih terim ile görüşüyor. yenilen yemekte fatih terim, mustafa denizli'ye "başarılı olmak istiyorsan florya'da tek adam ol, mert çetin dışında kim varsa gönder" mesajını veriyor. mustafa denizli aynen bunu yapıyor. başta cenk ergün ve mehmet özbek olmak üzere bir çok kişiyi florya'dan gönderiyor. sonradan bu operasyonun fatih terim'in tavsiyesi ile yapıldığı ortaya çıkınca mehmet özbek fatih terim'e düşman oluyor. sözün özü iki taraf da birbirini mevcut şartlarda istemiyor. dolayısıyla olmayacak duaya şu anda amin demeye gerek yok.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Su klup islerindeki politikaya da hastayim da. Sirket gibi olamayinca boyle oluyor. Profesyonel olunabildigi gun cok degisecek turk futbolu da gorebilecek miyiz acaba.. Ha sirketlerde de politika olur da bizdeki gibi degil performans/yukari cikmaya dayali filan bir politika olur.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 şirketlerdeki drama kluplere fark atar bence ya.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Atar atmasina da, buradaki olgu tabi kariyer odakli politikadan farkli. O anlamda tabi. Burada ise kariyer yukseliminden farkli bir nemalanma politikasi var. Demek istedigim sirketin basina kolay kolay kardesini getiremezsin, icerde neler donuyor kimse bilmiyor falan filan. Guya halka acik sirket diyorsun bircok sey dogru durust aciklanmiyor, rakamlarin bile ustu ortuluyor yeri geldi mi. Yani halka acik sirket dedigin, earnings call olur, bilmem ne olur, her rakam didik didik arastirilir filan. Birini yonetim kuruluna atarsin aciklama yaparsin odur budur. Bu anlamda dedim. Mesela Florya'da yardimci antrenorlerden biri benim arkadasim. Nasil oraya geldi kim getirdi bilmiyorsun. FT'nin en dogru yaptigi sey su Florya'yi bosaltma isi olabilir. Mehmet Ozbek kim afedersin ne isi vardir mesela. Cenk Ergun gene mantikli konusuyor da mesela bu adamlarin gorevleri/rolleri belli mi? Necidir ne is yapar, maas alir mi falan filan. Saatlerce konusuruz yani. Calisan ile yonetim kurulu olayini bir ayirmak lazim. Mesela Manchester City baskani/yonetim kurulu biliyor muyuz? Merak ediyorum cikip TV'lere konusuyorlar mi her hafta. Konusma ihtiyaclari oluyor mu. Barcelona baskanini bilirdik bir zamanlar simdi kim?
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ben tudor dan çok sıkıntının ayhan olduğunu düşünüyorum
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2017/10/31/olcay-ve-super-sahtekrlar-ligi hıncal da ayhan'dan dem vurmuş. sıkıntı değil de, şenol gibi hiç yardımcı antrenör kullanmasa bu kadar olur zaten. stajyer gibi kulübede. neeskens gibi yardımcı antrenörlerden düştüğümüz seviyeye bak. tugay da iyiydi bence.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 şirketlerin futbol liglerine takım kurup oynatmasına engel teşkil edecek bir şey yok neden hali hazırda başarılı olmuş kulupleri şirket olsa diyorsunuz ki anlamadım
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Klup sistemi su anki futbol ekonomisinin gerekliliginde cag disi bir uygulama da ondan. Halka acik dernek mi olur. Sacma sapan hybrid bir model. Sirket olmadigi icin Aziz gibi adamlar sonsuza kadar basinda kaliyor.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ben de diyorum ki girsinler şirketler başarılı olsunlar bi engel yok
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 abi bu sene nefis transferler yaptık valla ya. yeni transferlerin takımı bu kadar sahiplenmesi + lider özellikli olması inanılmaz. zaten sıfırdan kurulan takımın bu kadar etkili olmasındaki baş etken de bu. şampiyonluk böyle gelir zaten. hakem itelemesine gerek yok. maçlar adil yönetilsin, doğranmayalım yeter. Gomis: gerçi 15dk sonra sinirlenip sarı kart yedi faslı keko ya https://www.youtube.com/watch?v=cp557jIY2QU Maicon: https://www.youtube.com/watch?v=Mb4iMs62POQ Fernando: adam kaptanlığını ilan etmiş bile abi dsdfgh https://twitter.com/redreport_/status/924714720036343810 https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/924737022727802881 Feghouli: https://twitter.com/RedReport_/status/925117702620045312 mariano, ts maçı bitiminde hakeme itiraz eden rodrigues'i falan durduruyordu. kaptanım diye gezinen, pazubandı soran xelçuk şuradaki hareketlerden herhangi birini yaptı mı acaba seneler içerisinde? hiç hatırlamıyorum.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Su kaptanin zaten takimda en uzun sure oynayan adam olmasi gibi sacma mantik bir tek TR'de filan var heralde. Kaptanlikla alakasi olmayan adamlar kaptan bakiyorsun bizde Selcuk, Besiktasta Oguzhan filan. En son kaptan olacak adamlar bunlar.
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Rewendor said: Videoya daha dikkatli bakarsanız 4 direkt frikik, 1 direkt kural ihlali, 4 uçan tekme, iki tane bir buçuk iskender, fenerbahçeli cemil, bricit bardo, ismail abinin gemisi ve Saddam'ın kimyasal silahlarını da bulabilirsiniz. Bakalım Waldo'yu da bulabilecek misiniz... iki tane bir buçuk iskender AJSHDJAHS. vurmayin adama artik samaroglanina dondu. bu arada bjk nin video yapayim dedim 512gb drive yetmedi o kadar pozisyon var artik kismet degilmis 1tb siparis verdim gelince yaparim.
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Sotto said: Su kaptanin zaten takimda en uzun sure oynayan adam olmasi gibi sacma mantik bir tek TR'de filan var heralde. Kaptanlikla alakasi olmayan adamlar kaptan bakiyorsun bizde Selcuk, Besiktasta Oguzhan filan. En son kaptan olacak adamlar bunlar. biz ara sıra bozduk o olayı. ujfalusi, kewell falan kaptan oldu bi süre. şuan resmen xelçuk yüzünden huzursuzluk çıkmasın diye kaptanlığı veremiyoruz bence başka birine. yoksa muslera'nın kaptanlığı çok istediğini düşünmüyorum. büyük ihtimal selçuk ayrılınca yeni kaptan seçilir.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Kaptan adam biraz alfa olmalı ama. Bizde biraz kıdeme göre kaptanlık veriliyor. Ujfa mesela çok uygundu o açıdan ilk aklıma gelen örnek; dozunda isyankar, lider karakterli vs. Transfer ettiğin sene direkt verirsin kaptanlığı kıdem falan takılmayıp Bizim ilk 11 şu an çok yeni. Adamların çoğu sessiz sakin gözüküyor, belki Fernando olabilir devam ederse
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 İlk seneden kaptanlık vermek çok doğru olmaz, takım arkadaşlarını tanıyan, aralarında belli bir samimiyet olup da sıkıntı paylaşabilecekleri adamın kaptan olması lazım ama 2-3 senelik adam bunu yapacak kıvamdaysa verirsin kaptanlığı.
Öne çıkan mesajlar