Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

cavanagh, Rewendor ve dreagloth

Yav..... Bundan sonra patinin futbol topiklerinin seviyesi bu mu olacak? Forumdan banlanıp, 15 yıl önce alınmış hesaplarla geri gelip, topiklerin içini saçma sapan doldurabilecek miyiz? Ya da full illuminati mi takılacaz?

Merak ettiğimden soruyorum. Resmen içine edildiğini, cıvkının çıkarıldığını düşünüyorum da.
Sosyal ağlarda paylaş

o çok zorlama ya.

fakat diğerleri bir acayip duruyor sdsafs

gülenin stallone ile yakın olması
şükür'ün twitterda sabitli videoyu upload edenin rambo olması
ultraslan liderinin feto'yu öven eski ropörtajlarının ortaya çıkması falan filan

bu adamlar F serisi 1 dolar ile falan heberleşmişler düşününce olamaz diyemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

moronluk seviyesi zirve yaptı son sayfalarda artık. stadımıza subay şapkası diyen mi dersin, stallone'un nice terör saldırısı için attığı fotografa bakmadan fetöcü diyen mi dersin. papağana bağlayanların susturulması lazım futbol dışı konuşma yeri değil bura.
Sosyal ağlarda paylaş

koreografinin fetö bağlantılı olduğuna inanırım açıkcası. olabilir. afedersiniz ama şuan ülkenin en üst noktasındaki adamların sarmaş dolaş fotoğrafları var kimse soruşturma açmıyor sdfs.

soruşturma açılacaksa ultraslan'a açılır. ultraslanın liderlerine açılır. böyle bakınca uydurma gibi duruyor ama hero tişortu gibi değil yani. hani ben açıkcası bambaşka bir koreografi bekliyordum mesela. çok alakasız gelmişti izlerken.

stadda 50 bin kişi var o koreografiye 5 kişi karar veriyor. galatasaray'a komple yüklenilmesi zate saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

koreografi rezalet idi. bıktırdı zaten şu ilkokul işleri. ama slogan skandal yani. takımına diz çöktü denilir mi amk. sendeledi falan dersin anca. hani 1 hafta önce feto öyle bi laf etmese zaten bu iş bu kadar büyümezdi. ama pankartı hazırlayanların, kontrolden geçiren herkesin gündemi takip etmeyip gözden kaçırması gibi bi durum olamaz. onu geçtim emniyetten falan nasıl onay gelmiş buna. belki ua'daki kekolardan kurtuluruz. en büyük reisçi geçinen tayfa bunlardı, aralarından fetocu çıkarsa şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

sap tayfanın avuntusu taraftar grupları. bebekliğimden beri maçlara giderim bi kere özenmedim. kale arkasında 1000 kişi kendi halinde oynayıp çalıyorlar, üstlerinde çakma formalar, maç çıkışı kavga arayan keko tayfa.

oldboyz işte sdsfs. samiyen'de oldboyzlar vardı arena'da bi tık üstü var.

çok has bir oldboyz abim vardı samiyen'de kapalıya götürüyordu beni ara sıra. ne zaman ona maça gitsem cop yiyorduk illa sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

bu fetö olayını falan tüm gs taraftarına mal etmemek lazım tabiiki. gs taraftarlarının min %10'u falan gayet çağdaş, modern insanlardır cemaatlerle falan işleri olmaz.

burada önemli olan yönetimin, taraftar gruplarının içine sızıp provokasyon yapmaya çalışan fetöcülerin tespit edilip, kulüpten uzaklaştırmak. bu konuda fanatizmi bırakmak lazım bana kalırsa, herşey ortada zaten. fetö koreografisi ve ilgili bağlantıları fanatizmin kölesi olmak suretiyle görmezden gelip savunmak çok üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...