Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Hmm bir daha baktim 4 gibi hakikaten ahah haklisin. Gerci resim cok les, yaparken ki videosunu bulmak lazim illa vardir. Hazirlayani bulmak gerek, cunku cidden 4'se yapanlar illa demistir ne ayak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 guardianda bile haber olmuş ya. https://www.theguardian.com/world/2017/oct/24/turkey-investigates-galatasaray-fans-over-gulenist-rocky-poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 valla videosunu bulup doğrulayamadım özette yok bu görüntü ama burada 4 görünüyor. bir de şu var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Onda ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Stringray said: valla videosunu bulup doğrulayamadım özette yok bu görüntü ama burada 4 görünüyor. bir de şu var tabi V ler 5 4 yildiz 54 ayaga kalk sakarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 sfds cok zorlama oldu be hahaha. Ki bu zaten gecen senelerden degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 subay şapkasına benzetmişler işte askerlik yapan yok mu koca forumda sdfsd yalnız şu nedir ya, sürekli bir şeyler deşiliyor çok heyecanlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bu çok acayipmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Arkadaslar durum ciddi yakinda tutuklamalar baslar. Bu kadar fazla tesaduf bir araya gelemezdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Sebahattin sirin yazinca google da ilginc roportajlara vs ulasiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 cavanagh, Rewendor ve dreagloth Yav..... Bundan sonra patinin futbol topiklerinin seviyesi bu mu olacak? Forumdan banlanıp, 15 yıl önce alınmış hesaplarla geri gelip, topiklerin içini saçma sapan doldurabilecek miyiz? Ya da full illuminati mi takılacaz? Merak ettiğimden soruyorum. Resmen içine edildiğini, cıvkının çıkarıldığını düşünüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 valla ben inandım gs nin fetöcü olduguna artık bu kadar denk gelemez bir şeyler herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Denk gelemez dedigin stad kareografisinden subay sapkasi cikarimini yapmaksa gelemez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 o çok zorlama ya. fakat diğerleri bir acayip duruyor sdsafs gülenin stallone ile yakın olması şükür'ün twitterda sabitli videoyu upload edenin rambo olması ultraslan liderinin feto'yu öven eski ropörtajlarının ortaya çıkması falan filan bu adamlar F serisi 1 dolar ile falan heberleşmişler düşününce olamaz diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 moronluk seviyesi zirve yaptı son sayfalarda artık. stadımıza subay şapkası diyen mi dersin, stallone'un nice terör saldırısı için attığı fotografa bakmadan fetöcü diyen mi dersin. papağana bağlayanların susturulması lazım futbol dışı konuşma yeri değil bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Yani ortada bir sey olmasa sorusturma acilmazdi di mi? Sgdggsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 koreografinin fetö bağlantılı olduğuna inanırım açıkcası. olabilir. afedersiniz ama şuan ülkenin en üst noktasındaki adamların sarmaş dolaş fotoğrafları var kimse soruşturma açmıyor sdfs. soruşturma açılacaksa ultraslan'a açılır. ultraslanın liderlerine açılır. böyle bakınca uydurma gibi duruyor ama hero tişortu gibi değil yani. hani ben açıkcası bambaşka bir koreografi bekliyordum mesela. çok alakasız gelmişti izlerken. stadda 50 bin kişi var o koreografiye 5 kişi karar veriyor. galatasaray'a komple yüklenilmesi zate saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bişey sorucam sakarya'ya doğalgaz daha 3 gün önce bağlandı fetö veya bilmemne ile ne alakası var? ayağa kalkınca ne olucakmış sakarya'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 koreografi rezalet idi. bıktırdı zaten şu ilkokul işleri. ama slogan skandal yani. takımına diz çöktü denilir mi amk. sendeledi falan dersin anca. hani 1 hafta önce feto öyle bi laf etmese zaten bu iş bu kadar büyümezdi. ama pankartı hazırlayanların, kontrolden geçiren herkesin gündemi takip etmeyip gözden kaçırması gibi bi durum olamaz. onu geçtim emniyetten falan nasıl onay gelmiş buna. belki ua'daki kekolardan kurtuluruz. en büyük reisçi geçinen tayfa bunlardı, aralarından fetocu çıkarsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Taraftar gruplari tumden biterse hayirli olur orasi kesin. Adam televizyona cikti 2 kelime edemiyor sacma sapan adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 taraftar grupları so 80's zaten ya. artık tribünde herkes kendi yerine oturuyor, maça 5dk geliyor. Telefonla video çekiyor falan. Zaten grupların etkisi git gide azalıyor. bireysel veya 3-5 kişilik gruplarla gitmek büyük keyif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 sap tayfanın avuntusu taraftar grupları. bebekliğimden beri maçlara giderim bi kere özenmedim. kale arkasında 1000 kişi kendi halinde oynayıp çalıyorlar, üstlerinde çakma formalar, maç çıkışı kavga arayan keko tayfa. oldboyz işte sdsfs. samiyen'de oldboyzlar vardı arena'da bi tık üstü var. çok has bir oldboyz abim vardı samiyen'de kapalıya götürüyordu beni ara sıra. ne zaman ona maça gitsem cop yiyorduk illa sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 http://spor.beyazgazete.com/haber/2017/10/24/fatih-altayli-dan-fenerbahce-ye-video-hatirlatmasi-4140154.html altaylı da şundan bahsetmiş. arkadaki ses de stallone'un dublajı lel. ua gene bişi çalayım derken eline yüzüne bulaştırmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 bu fetö olayını falan tüm gs taraftarına mal etmemek lazım tabiiki. gs taraftarlarının min %10'u falan gayet çağdaş, modern insanlardır cemaatlerle falan işleri olmaz. burada önemli olan yönetimin, taraftar gruplarının içine sızıp provokasyon yapmaya çalışan fetöcülerin tespit edilip, kulüpten uzaklaştırmak. bu konuda fanatizmi bırakmak lazım bana kalırsa, herşey ortada zaten. fetö koreografisi ve ilgili bağlantıları fanatizmin kölesi olmak suretiyle görmezden gelip savunmak çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 her seyde patternler gormek sizofreni baslangici isaretidir arkadaslar dikkat edin https://en.wikipedia.org/wiki/Apophenia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar