applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bir de ortada temizlenecek bir pislik varsa "önce şunu temizleyin, sonra bu temizlenir" yaklaşımı fayda getirmez, sonra tüm pislikler ortada kalıyor hiç biri temizlenmediği için sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 darbeden 2 gün önce atılan resmi hesaptan atılan tweet https://twitter.com/GalatasaraySK/status/753237212976873472 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Al işte Fetö ve hakan sükür! Hemen kayyum atanmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 yalnız eren futbol oynamayı unutmuş bildiğin. acilen yedek forvet lazım devre arasında. adam jogging ile bitirdi maçı. takım zaten kötüydü de, adamların çıkamamasını gomis'in varlığı yüzündenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Sadece o yüzden değil, 10 kişi kalınca takım da geriye yaslandı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Barney Stinson da fetocuymus beyler yayalim kesin bilgi.. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJKzXD8Ipu7TaTHiUwWdl4S_YfHvc5z6zOsJJG3-runmQLn3n8_lr6T4-49w Hayir mesela bir sembol olur, bir imge olur onu Feto bulup kullanmistir ilk, kendisi yaratmistir veya onunla ozdeslesmistir anlarim dersin ki bir mesaj var. Ama gidipte dunyanin bir cok farkli yerinde kullanilan bir imge feto tarafindan kullanilinca geri kalan herkes fetocu mu oluyor..Cok suyu cikti bu feto isinin, paranoya oldu millet.. Ha bir de su isi bir acalim..Feto mevzusunda gecmise yonelik bakiyor muyuz bakmiyor muyuz, ben herhangi bir tarihte dunyada herhangi bir toplumun bu kadar ikiyuzlu oldugunu hic gormedim. Siyasilere gelince gecmiste ne yaptiklarini soracak tassak kimsede yokken, beyaz futbolda gecmisi ne oldugu bilinen ROK gibi bir adam konusurken simdi cikip yok GS zamaninda bunu paylaymisti demek nasil bir yuzsuzluk? Daha once dedigim gibi ulkedeki her kurumun feto pisligine bulastigi yillarda Hakan Sukur'un ve Arif'in - o zaman icin hoca efendi demedigin icin dayak yiyecegin bir ulkede - fetocu olmasi neyi degistiriyor? Eger degistiriyorsa, bu bahsettigim iki yuzluluge girmiyor mu? O zaman da bas bas bagiriyorduk fetocu bunlar diye de, ama yapabilecegi bir sey yoktu GS'nin. Ordudaki komutanlar bagiriyordu fetocu bunlar diye, yapabilecekleri birsey var miydi? Hakan Sukur'u atabilir miydin, Arif'i fetocu diye GS'den. Bilmem X yoneticisini herhangi bir sirketten. O zaman, gecmisi neye gore degerlendirecegiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bence bunların yeri burası değil, buraya girdikçe futboldan uzaklaşıyor topic feto ve gs diye bir konu açılsın, resimler açılan soruşturmalar falan filan orda konuşulsun burası kirlenmesin en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ben rockyle fetonun bağlantısını çözemedim hala ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Direk takimin basina yakmaya oynuyor ya birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bonuSimo said: ben rockyle fetonun bağlantısını çözemedim hala ahhaha iglesias dinlerken hero sarkisini bahane gosterip tutuklanabilecegin bir ulkede cok baglanti gerekmiyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 https://twitter.com/baylaciwert/status/922779486118084608 bağlantılar iyice saçma bi hal almaya başladı asdsadfasd hakan şükür'ün twitter'ında pinli olarak en üstte duran "hakan şükür golleri" videosunu youtube'a yükleyen kullanıcı. rocky balboa asfdasfdsadfsadfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 şuan senarist/yönetmen falan olmak vardı, ne hikayeler çıkar burdan ya sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 mokoko said: https://twitter.com/baylaciwert/status/922779486118084608 bağlantılar iyice saçma bi hal almaya başladı asdsadfasd hakan şükür'ün twitter'ında pinli olarak en üstte duran "hakan şükür golleri" videosunu youtube'a yükleyen kullanıcı. rocky balboa asfdasfdsadfsadfasdfasdf oha smdslkfmdsklfmakldmasdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Baska videosu da yok bu arada rocky'nin sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 mokoko said: https://twitter.com/baylaciwert/status/922779486118084608 bağlantılar iyice saçma bi hal almaya başladı asdsadfasd hakan şükür'ün twitter'ında pinli olarak en üstte duran "hakan şükür golleri" videosunu youtube'a yükleyen kullanıcı. rocky balboa asfdasfdsadfsadfasdfasdf büyük resmi yine görememişsin, bunun devamı var bunlar da emre uslu'nun tweet altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bonuSimo said: ben rockyle fetonun bağlantısını çözemedim hala ahhaha Bu arkadaşı hemen içeri alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bonuSimo said: ben rockyle fetonun bağlantısını çözemedim hala ahhaha heykel varmış, pensilvanyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Birde bizim ilişkiler kötüya ABD ile Rusya ile iyi gibiya Fettullah Rocky göndermesi yaparak diyo biz ABDci olarak Ruscu AKP'yi ivan drogo gibi yaparız. Bu bağlantıları göremeyen cahil bir kesim var sfsfgsdfg Malum GS UEFA kupasınıda bilmem kaç sene evvel Cemaatin futbol imamı olan Hakan Şükür önderliğinde aldı. Kupayı 17 Mayıs da aldı GS 15 Temmuz da darbe oldu, benzerlik de inanılmaz. 17 Sene öncesinden darbe yapılacağı belliymiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bonuSimo said: ben rockyle fetonun bağlantısını çözemedim hala ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bence GS forması giyenleri göz altına almaya başlayalım... Ortamı çok boş bıraktık sdfhsdfg http://www.diken.com.tr/ozbek-sorusturmanin-arkasinda-galatasaray-gereken-feto-temizligini-yapmistir/ Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçında açılan pankarta başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu: “FETÖ maalesef Türkiye’de bazı kurumlara sızmıştır. Galatasaray geçmişteki uygulamalarıyla gereken temizliği yapmıştır.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bari resimleri koymadan once mantikli mi diye bir bak da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 stallone'u duzgun adam sanardim meger o da obu... dsfhgdsfjhngf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Sotto said: Bari resimleri koymadan once mantikli mi diye bir bak da.. nesi mantıksız? bir elinde dört parmak yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar