sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 applev0dka said: top yakından gelse eyvallah doğal konum falan filan da. 2gsli 1 antalyalı 3 adamı geçip gelen bir top için bana doğal konum falan demeyin hikaye anlatmayın çok net elle kesiyor topu işte. şu penaltı gelecek 30 hafta içerisinde size verilmesin görüşürüz zaten ne kafası olduğunu elle oynamada ihlal olması için niyet önemli değil, sağladığı avantaj önemli. ele çarpan topta da penaltı/serbest atış olabilir ama bizim insanlarımızda "çarptı" fikri var sokak futbolundan kalma. çok temiz penaltı şu AHAHAHA inanılmaz ya. fifanın direk kuralı "niyet" ile açıklanıyor. ama apple kalkmış siyah beyaz kafasıyla "niyet önemli diil, sağladığı avantaj önemli" diyor. yavrucum senin kafan çok güzelmiş, peki niyet önemli diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 adam elle oynama "niyetinde" değildir. ama topa zıplarken aptal gibi kolları havada olur penaltı mı değil mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 penaltı olmasın diye kolları kaldırmamaya çalışıyorlar zaten. o pozisyonda da serdar elini kaçırmış gibi. kamera açısı kötü. poposunun kenarına çarpış gibi geldi bana, el arkada kalıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 misal dk 2:45 http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2015-2016/30/akhisar-genclikspor-3-3-besiktas-mac-ozeti buz gibi penaltı, adamın topu elle kesme niyeti olmasa da eller öyle kalkarsa penaltı oluyor, fifa kuralındaki "kasten" ifadesini biliyorum. ki burda top 30cm'den geliyor, serdarda bunun 5 katı mesafeden 3 adamı geçerek geliyor, elini saklayacak adam 10 kere saklar, buz gibi penaltı devam sıradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Xenus said: penaltı olmasın diye kolları kaldırmamaya çalışıyorlar zaten. o pozisyonda da serdar elini kaçırmış gibi. kamera açısı kötü. poposunun kenarına çarpış gibi geldi bana, el arkada kalıyor yani. abi topun çarpmasından elinin savrulmasına kadar görünüyor görüntüde :( yapmayın gözünüzü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 applev0dka said: misal dk 2:45 http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2015-2016/30/akhisar-genclikspor-3-3-besiktas-mac-ozeti buz gibi penaltı, adamın topu elle kesme niyeti olmasa da eller öyle kalkarsa penaltı oluyor, fifa kuralındaki "kasten" ifadesini biliyorum. ki burda top 30cm'den geliyor, serdarda bunun 5 katı mesafeden 3 adamı geçerek geliyor, elini saklayacak adam 10 kere saklar, buz gibi penaltı devam sıradaki Su koydugun pozisyonla Serdarinkinin alakasi yok ya. Eller havada topa tabii ki gidemezsin ama yukariya resmi koydum Serdar'in pozisyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 rly ?? fark etmemiştim sağol.. sabo'ya cevap olarak yazmıştım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Ee argumanini desteklemiyor ki? Kasten niyeti yok, arti eller havada filan da degil gayet dogal pozisyonunda ve vucudla neredeyse bitisik. Dogal olmayan durus intentiona giriyor zaten. Ya da acemilige giriyor, senin verdigin ornek acemilik olmus. Serdarinkinde argumanlarini destekleyen birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 abi okusana tartışmayı gece gece bilale anlattır gibi anlattıracaksın sdsafas ben dedim ki "niyet değil avantaj sağlaman önemli" sabo da fifa kuralını bilmiyormuşum gibi konuştu, kuralda "kasten" yazıyor.. ben de öndeki adama müdahale etmemek için ellerini kaldıran Beşiktaşlı futbolcunun yaptığı %100 penaltıyı koydum, niyetin topla oynamak olmasa da ellerinin pozisyonu avantaj sağlıyorsa %100 penaltıdır.. serdar'ın pozisyon ile kıyas yapmadım yani... evet serdar'ın pozisyonu da %100 penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 abi serdar'ın pozisyona penaltı diyen bi sen varsın galiba. pozisyona penaltı diye itiraz eden antalyalı bile yok. erman'ın programında da penaltı değil dediler. top formayı yukarı doğru sıyırıyor hatta. hani temas olsa dahi penaltı olduğu tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 O değil de nasride yırtık varmış o yüzden oynamamış diyorlar. Bu nası değil miydi "ağrım var" diye antrenmanı bırakmak isteyip rıza tarafından antrenmanda tutulan? Komik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 top çarptıktan sonra şiddetinden sallanan eli sıyırıyor formayı.. 1 tane isabetli şutu olan 0 korneri olan gs'ye iyi de diyorlar o programda şimdi sdafas elin doğal konumu dediğiniz şey adamın kendini sakınma şansı olmadığında olur, onca metreden 3 adamı geçip gelen topta değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Takım döküldü. Çok iyi oyunculardan kurulu bir topluluk olmaktan sistemli oyuna geçişte olur böyle. Antalya'da da özellikle Eto'o çok hırslıydı, puan da lazım adamlara, kadroları iyi, sağlam nem, bok gibi zemin falan çok takılmamak lazım. Tolga'nın 2. bir skor opsiyonu olamayacağı, 10 dakika bile oynasa Feghouli'nin direkt kumaşını belli ettiği, Selçuk'un 1 dakika bile oynamaması gerektiği, N'diaye'nin enerjisini yetirmeyi öğrenmesi falan filan bol mesaj var. Fizik kalitesi böyle kaldıkça zaten iç saha canavarı olur bu takım ama deplasmanlarda akıllı oyunlar ile 3 puana gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Linnes in pozisyona cok net kirmizi cikarmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Taktik olarak cok zekice faul yapti ama kirmizilik yapti maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Penaltı yok, Linnes kırmızı. Kilitleyin abi konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 taktik olarak akıllı faul adamın önüne kayıp çelme takıp düşürmektir, bileğine tabanla kaymak değil. 2-3 maç cezalık aptalca bir hareket, hakemin eyyamına denk geldi şansına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 şimdi izledim o elin orada olması iyi niyetli değil. istese çekecek vakti de var. vücuda yapışık olduğunu kabul edersek topun ona çarpacağını varsaymamız gerekir fakat burada çarpmasa arkasından devam edecek gibi görünüyor. tek görüntüden gördüm detayını bilemeyeceğim ama doğrudan penaltı değil demek çok doğru değil gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 zaten faulun bicimine degil yerine ve zamanina taktik diyorum, kirmizi karttan bagimsiz karsidaki adamin ayagini kirabilecek hareketi savunacak degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 linnes ne yapmis oyle. net kirmizi. super gereksiz. rahat bir sekilde rakibi sakatlama ihtimali olmadan taktik faul yapabilirmis. el pozisyonunda cinlik yapmis. kasit var. penalti. ama hakeme mac esnasinda niye yakalayamadin demem. tam video hakemlik. tekrari izleyince net belli. gomis'in faydali olacagi ilk macindan belliydi. komple golcu. cok iyi transfer olmus. nasri'nin oynamasini engelleyecek sakatligi bulunduguna inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 nasri-etoo-menez'i surekli oynatacak kapasitesi yok antalyanin =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Doktor bu ne ???? https://twitter.com/btsdgtsk/status/907173977436631040 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Sezonun basından beri boyle hareketler yapıp duruyor selcuk ama yine de dakika 60 oldu mu tık diye oyunda. herkesin videosu falan var heralde herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 gel diyeceksin tüm takımın önünde izleteceksin, bu ne lan ? diyeceksin a2 takıma yollayacaksın lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 hadi bunda gormedi diyelim, gecen macta girip de yanindaki adama kosmayisi da var compilation yapip A2'ye gondermezse adam degil Tudor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar