sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 çok veciz bir kelam esh bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 gag abi. gape baska yer icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Belhanda 8 eder raad olun. 3 sene sonra da 6 eder en kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 DarKRideR said: yani teoride doğru çünkü 3 adam olayı çünkü belhanda son 3-4 yıldır psikolojik olarak tamamen bitik. hani istikrar yok, bi çıkıyor esiyor bi oturuyor 10 maç falan yok. bu kadar istikrarsız bir adama riske girip, harcama limitin varken 8 bağlayacağına atıyorum garry gibi 3-4 adama 8'i bölüştürüp, bir tanesinin tutmasını, 1 tanesinin de parasını çıkarmasını beklesen her şekilde kar edersin. ha tabii para var diye random saçmayacaksın vs... hani illa büyük parçalar halinde para harcayacağım dersen de orta avrupada falan çok net adamlar bulabiliyorsun ya da risk alıp biraz iskandinavya'ya falan çıkabilirsin vs... son dönemlerde mesela portekiz'in ve fransa'nın orta sıra takımlarından çok iyi adamlar çıkıyor ucuza kapatabiliyorsun. hatta monchi'nin mesela önceliği hep fransa ligidir bu yüzden. hem avrupadaki her ligde fiziken adapte olma sorunu yaşamazlar hem de mental olarak iyi eğitim almışlardır; her konuda adaptasyonda sıkıntı yaşamazsınız tarzı bir şey demişti. misal sevilla'ya kirçovyak ( bunu bakmadan yazana dürüm )'ı fransa'dan 4'e kapatmışlardı. kolodziejak mı ne o da keza fransadan 4-5 bandında gelmişlerdi. mariano'yu yine fransadan 3 milyona aldılar, geçen sene ligin en iyilerindendi. bulursun yani. güntekin o konuda kısmen haklı. ha belhanda'ya 8 bağlayacağına 21-22 yaşındaki yine istikrarsız versiyonunu bulup ondan beklentiye girmekte keza daha mantıklı. yaşlı elemana sana çok çok net şeyler vaat etmiyorsa o kadar para bağlamak saçmalık. Kusura bakmayın ama o zaman da Carole, Linnes vs gibi adamlar geliyor aynı Günto çıkıp bu kalibrede adamların ne işi var GS'de diyiveriyor. Medya bu konuda tam ikiyüzlü yvşak tabiri caizse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 medyanın iki yüzlü olduğuna ben de katılıyorum ama işte yine de az da olsa takılacak adamlardan güntekin. %80 doğru konuşur, mantıklı konuşur. geri kalanlara da eh dersin. çok adam var böyle genelde çok doğru, arada bir büyük sıçan. zaman zaman taraftarlıkları sıçtırtıyor, zaman zaman bilgi eksikliğine rağmen konuşmaları vs... herkes %100 haklı değil sonuçta yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 pattisliborek said: DarKRideR said: yani teoride doğru çünkü 3 adam olayı çünkü belhanda son 3-4 yıldır psikolojik olarak tamamen bitik. hani istikrar yok, bi çıkıyor esiyor bi oturuyor 10 maç falan yok. bu kadar istikrarsız bir adama riske girip, harcama limitin varken 8 bağlayacağına atıyorum garry gibi 3-4 adama 8'i bölüştürüp, bir tanesinin tutmasını, 1 tanesinin de parasını çıkarmasını beklesen her şekilde kar edersin. ha tabii para var diye random saçmayacaksın vs... hani illa büyük parçalar halinde para harcayacağım dersen de orta avrupada falan çok net adamlar bulabiliyorsun ya da risk alıp biraz iskandinavya'ya falan çıkabilirsin vs... son dönemlerde mesela portekiz'in ve fransa'nın orta sıra takımlarından çok iyi adamlar çıkıyor ucuza kapatabiliyorsun. hatta monchi'nin mesela önceliği hep fransa ligidir bu yüzden. hem avrupadaki her ligde fiziken adapte olma sorunu yaşamazlar hem de mental olarak iyi eğitim almışlardır; her konuda adaptasyonda sıkıntı yaşamazsınız tarzı bir şey demişti. misal sevilla'ya kirçovyak ( bunu bakmadan yazana dürüm )'ı fransa'dan 4'e kapatmışlardı. kolodziejak mı ne o da keza fransadan 4-5 bandında gelmişlerdi. mariano'yu yine fransadan 3 milyona aldılar, geçen sene ligin en iyilerindendi. bulursun yani. güntekin o konuda kısmen haklı. ha belhanda'ya 8 bağlayacağına 21-22 yaşındaki yine istikrarsız versiyonunu bulup ondan beklentiye girmekte keza daha mantıklı. yaşlı elemana sana çok çok net şeyler vaat etmiyorsa o kadar para bağlamak saçmalık. Kusura bakmayın ama o zaman da Carole, Linnes vs gibi adamlar geliyor aynı Günto çıkıp bu kalibrede adamların ne işi var GS'de diyiveriyor. Medya bu konuda tam ikiyüzlü yvşak tabiri caizse. Valla o medyanın yavşaklığı değil sizin yönetimin esekligi sorry. 8 milyona biz 2 senelik transfer kapatıyoruz ondan demiştir Güntekin ki haklı bence de. Sneijder gitti mi? Hayır min 5 m avro yıllığı var mı? Evet. Takımda o kadar eksik yer varken bence de o pozisyona 8 milyon verip yıllık 3 milyona oynayan adam almak saçmalık. Sneijder gitmedi, ki bence büyük ihtimal gitmeyecek, o zaman ne yapacaksın? Üst üste bindirip oynatırsın artık 8 milyon euro yıllığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Belhanda Sneijder beraber ne oynar bee. bi ona bi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Belhander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Ortayi dolu tutan her anadolu takimiyla berabere kalirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Sneijhenda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 dursun geldiginden beri takimin ihtiyaci olan bolgeyle alakali adam alinmiyor zaten. hangi menajerle ne kadar para cukkalariz kafasinda yapiliyor tum transferler. medyada dolasan tum isimler de menajerlerin reklami acik secik. sirkete ofis alirken neresi daha mantikli lojistik acidan mantikli olur yerine hangi emlakciyla yasadisi para bindirimi yapip anonim sirketin parasini hortumlar, vergiden keseriz kafasi. kucuk esnaf iste dursun ve kayinbiraderleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 şu başlığın sonunda '' ... Sezonu Genel Tartışma'' yazıverin allah aşkına her gördüğümde ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 totemic said: şu başlığın sonunda '' ... Sezonu Genel Tartışma'' yazıverin allah aşkına her gördüğümde ayar oluyorum. +1 kaç sayfa önce dedim fenerin de başlığı düzenlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 noluyo genel tartışma yazmayınca onu anlamadım ben de gayet açık başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 20 yıldır başlık aynı idi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 olm nolcak boşverin ya duygusal mısın nesin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 DoruK said: dursun geldiginden beri takimin ihtiyaci olan bolgeyle alakali adam alinmiyor zaten. hangi menajerle ne kadar para cukkalariz kafasinda yapiliyor tum transferler. medyada dolasan tum isimler de menajerlerin reklami acik secik. sirkete ofis alirken neresi daha mantikli lojistik acidan mantikli olur yerine hangi emlakciyla yasadisi para bindirimi yapip anonim sirketin parasini hortumlar, vergiden keseriz kafasi. kucuk esnaf iste dursun ve kayinbiraderleri. Açıkçası kendi düşüncem Dursun'nun cukkalamakla zerre alakası olmadığı. Yani GS'de cukka olmuyor değil, hatta kralı oluyor ama Dursun'un hiiiiç umrunda olmadığına inanıyorum. Dursun Riva-Florya'yı satar, Göcek benzeri bir yerde kendine yer kapar, GS üzerinden cukkalayacağı parayı, başkanlığı bittikten sonra yeni otel/tatil köyleriyle günlük olarak basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 yani sadece gözü olan her insan belhanda'nın ne kadar boş beleş bir transfer olduğunu görür. sneijder varken ne alaka belhanda yani. herhalde sneijder'i son saniyede çin'e kitlemeyi planlıyor gs. gomis çok iyi ama yani türkiye'de estirir ya her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Yazzzz. Dahasi geliyor. Bitmedi henüz. Bu sene hedef uefa kupasıni 2. Kez almak. Ligde sampiyonluk kolay iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Maicon açıklanır bi iki güne. Clichy bitti aslında ama sure istiyor klasik başka teklifleri değerlendirmek, menajer parası filan. Asamoah için somut bi bilgim yok sosyal medyada haberler var ama sanmıyorum. Imbula olacak gibi talipleri fazla su an popüler bi hedef ama bizden iyi teklif yok. Yazarım devamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Sneijder giderse Ben Arfa olabilir, yoksa lüks kaçar. Samp. Ligi olsa güzel olurdu da uefa ve lig için fazla bi kadro olacak zaten. Ama görüşmeleri doğruladım Ben Arfa için, is ciddi sayilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 hangi fazla kadro vale? geçen seneki kadro üstüne 3 tane adam geldi/gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Acerbi Vainquer corchia hep doğru isimler, saldırıyoruz her koldan. Dursun basgan tepkilerden dolayı çok keyiflendi, iki senedir kabus yaşıyor, bu gazla İbrahimoviç gelirse şaşırmasın kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 ya şaşırmasın da, hangi parayla alıyosunuz onu da yazsana bi? 12 bruma'dan geldi 2.5 poldi'den geldi. hadi bruma 14 de toplam 16.5 falan bütçe var. belhanda 8m deniyor, maicon 8 milyon deniyor. ee kalanı neyle alacak dursun, salam sosis mi verecek şarküteriden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar