Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ethereum (ETH)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İyi ki geçen BTC'nin hepsiyle IOTA almamışım. Düşmüşken ethereum'a dönüp öyle bırakmıştım, bugünlük dört ayağımın üstüne düştüm :D
Mesaj tarihi:
of bir de üzerine Ripple'larımı da satmıştım dün etherle beraber. O da baya sıçradı, bunca zaman durdum durdum hiç bişey yapmadan, en kritik yerde sattım neyse karımı alıp oturacağım yapacak bişey yok.
Mesaj tarihi:
şu an görüp evet satılmaz diyorsun da dün satarken öyle bir bilgin olmuyor abi. Aynı şeyi bir önceki dalgada da yaşadım hayvan gibi kar edip satmadım düştü zarara kadar. O zaman dedim ki bir daha böyle sıcrayınca satacam. Dün de sıçradı sattım sonra daha da sıçradı :) Herhangi bir mantığı vs olmayan bir piyasadan bahsediyoruz.
Mesaj tarihi:
kürtcoin çıkarsak o bile 1 ayda 5x yapar abi şu zamanda. crypto iyi iken hepsi alayım nasıl olsa artacak moduna girdi. ltc'e abandıklarında sıra digerlerine de gelecegi belliydi. ethbtc'ye bakınca daha gideceği yol var bence. ama buradan biraz aşağı salabilir.

@laorx 3 ay önce btc'e dönmüş olsan şimdi para kaça katlanmıştı peki?
Mesaj tarihi:
https://etherscan.io/address/0xfbe2538331f9f8fd522f7f5cdad931c39c82b30e#code

dogumgunu hediyesi kontratlari cikmis :D

https://etherscan.io/address/0x15d3122103c5c17ed791fd5a3dba847ecfd6037e#code

bu da bir onceki insandan daha fazla para vererek mesajinizi kaydedebileceginiz bir smart contract, Read smart contract'e bakarsaniz Michelle yaziyor suanda, 8 wei verirseniz sizin isminiz yazabilir .. veya imam hatipler kapatilsin
Mesaj tarihi:
bu Ether düşmez mi ya tekrar haha

abi kendimi otobüsteyken trafik sıkışınca kapıyı açar mısınız diyip inip sonra hemen ardından trafik açılınca otobüsün peşinden koşan adam gibi hissediorum
Mesaj tarihi:
Mortis said:

bu Ether düşmez mi ya tekrar haha

dusmez, belki 50-60 euro

Mortis said:

abi kendimi otobüsteyken trafik sıkışınca kapıyı açar mısınız diyip inip sonra hemen ardından trafik açılınca otobüsün peşinden koşan adam gibi hissediorum

dsfndsjfnadsasdasfds
Mesaj tarihi:
Mortis said:

o zaman bir yerden gireyim ya günlük iniş çıkışların dibini yakalayıp 480 den sattığımı unutup :) yoksa hiç bir zaman atlayamıcam trene

bence zorlamanın manası yok. herkes iyi olduğu işi yapsın abi, sen raid yönet :)
  • Yeni Oluştur...