Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 İyi ki geçen BTC'nin hepsiyle IOTA almamışım. Düşmüşken ethereum'a dönüp öyle bırakmıştım, bugünlük dört ayağımın üstüne düştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 ulan sattım 500 euroya vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 O işin sonu yok, sence yeterince kar ettiysen gerisine takılmayacaksın. Ben 90 dolardan girip 360ta çıkmıştım hiç üzülmedim o gün bugündür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Mortis said: 470 eurodan sattım 360 a buy order koydum. Benim de btcde 1900 dolarda buy orderim varmis selam yoldas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 alsan alinmaz satsan satilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Mortis said: ulan sattım 500 euroya vurdu Ama demedim mi? Ama demedim mi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 of bir de üzerine Ripple'larımı da satmıştım dün etherle beraber. O da baya sıçradı, bunca zaman durdum durdum hiç bişey yapmadan, en kritik yerde sattım neyse karımı alıp oturacağım yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 etherium şu zamanda satılır mı ya. 70b olmuş market cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 şu an görüp evet satılmaz diyorsun da dün satarken öyle bir bilgin olmuyor abi. Aynı şeyi bir önceki dalgada da yaşadım hayvan gibi kar edip satmadım düştü zarara kadar. O zaman dedim ki bir daha böyle sıcrayınca satacam. Dün de sıçradı sattım sonra daha da sıçradı :) Herhangi bir mantığı vs olmayan bir piyasadan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 daha 700'u kutlayamadan 800'u gorecek galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Erken çıkmışım bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Xenus said: Laorx said: sene sonuna 400 olur. :D . :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Facebook tutmaz diyenler vardı abi bizim forumda ilk açıldığında, çok vizyonerizdir pati olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 kürtcoin çıkarsak o bile 1 ayda 5x yapar abi şu zamanda. crypto iyi iken hepsi alayım nasıl olsa artacak moduna girdi. ltc'e abandıklarında sıra digerlerine de gelecegi belliydi. ethbtc'ye bakınca daha gideceği yol var bence. ama buradan biraz aşağı salabilir. @laorx 3 ay önce btc'e dönmüş olsan şimdi para kaça katlanmıştı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Ben alirken 2.5k’di bitcoin, pek dusunmek istemiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 ben 3 sene önce BTC 325$ bandındayken, dolar da 2.3 lira falanken almaya çalışıp banka bokuna alamamıştım. şimdi ev depoziti oluyordu o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Ripple düşmeye başladı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 HODL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 https://etherscan.io/address/0xfbe2538331f9f8fd522f7f5cdad931c39c82b30e#code dogumgunu hediyesi kontratlari cikmis :D https://etherscan.io/address/0x15d3122103c5c17ed791fd5a3dba847ecfd6037e#code bu da bir onceki insandan daha fazla para vererek mesajinizi kaydedebileceginiz bir smart contract, Read smart contract'e bakarsaniz Michelle yaziyor suanda, 8 wei verirseniz sizin isminiz yazabilir .. veya imam hatipler kapatilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 bu Ether düşmez mi ya tekrar haha abi kendimi otobüsteyken trafik sıkışınca kapıyı açar mısınız diyip inip sonra hemen ardından trafik açılınca otobüsün peşinden koşan adam gibi hissediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ben ether aldım, kesin düşer o yüzden rahadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 soyle bi 300 euroya gelse tekrar da alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mortis said: bu Ether düşmez mi ya tekrar haha dusmez, belki 50-60 euro Mortis said: abi kendimi otobüsteyken trafik sıkışınca kapıyı açar mısınız diyip inip sonra hemen ardından trafik açılınca otobüsün peşinden koşan adam gibi hissediorum dsfndsjfnadsasdasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 o zaman bir yerden gireyim ya günlük iniş çıkışların dibini yakalayıp 480 den sattığımı unutup :) yoksa hiç bir zaman atlayamıcam trene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mortis said: o zaman bir yerden gireyim ya günlük iniş çıkışların dibini yakalayıp 480 den sattığımı unutup :) yoksa hiç bir zaman atlayamıcam trene bence zorlamanın manası yok. herkes iyi olduğu işi yapsın abi, sen raid yönet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar