bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Crytop Currency'ı açıp da Ethereum açmamak ayıp olmuş, ben buradan start vereyim. Pazar boyutu olarak BTC'nin yarısı kadar ve çok hızlı bir şekilde büyüyor. BTC'nin tahtında gözü var. Eth ile BTC arasında netten alınmış basit kıyaslamalar: (işi olmayan varsa çeviriversin, admin editler postu) https://www.youtube.com/watch?v=j23HnORQXvs said: Ethereum differs from Bitcoin in 7 main ways: 1. In Ethereum the block time is set to 14 to 15 seconds compared to Bitcoins 10 minutes. This allows for faster transaction times. Ethereum does this by using the Ghost protocol. 2. Ethereum has a slightly different economic model than Bitcoin – Bitcoin block rewards halve every 4 years whilst Ethereum releases the same amount of Ether each year ad infinitum. 3. Ethereum has a different method for costing transactions depending on their computational complexity, bandwidth use and storage needs. Bitcoin transactions compete equally with each other. This is called Gas in Ethereum and is limited per block whilst in Bitcoin, it is limited by the block size. 4. Ethereum has its own Turing complete internal code... a Turing-complete code means that given enough computing power and enough time... anything can be calculated. With Bitcoin, there is not this form of flexibility. 5. Ethereum was crowd funded whilst Bitcoin was released and early miners own most of the coins that will ever be mined. With Ethereum 50% of the coins will be owned by miners in year five. 6. Ethereum discourages centralised pool mining through its Ghost protocol rewarding stale blocks. There is no advantage to being in a pool in terms of block propagation. 7. Ethereum uses a memory hard hashing algorithm called Ethash that mitigates against the use of ASICS and encourages decentralised mining by individuals using their GPU’s. Founder'ı bu çükübik, 23 yaşında kendileri. (Vikisi) https://i.ytimg.com/vi/TDGq4aeevgY/maxresdefault.jpg Neden ETH'e talep var? (yabancı kaynak, özetlemiş) https://www.quora.com/Why-is-Ethereum-skyrocketing-right-now Ethereum'a giriş (reddit): https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/61y5ix/welcome_to_rethereum_the_reddit_front_page_of_the/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Basit bir şekilde girişi yaptığımıza göre sormak istediğim soruya geliyorum: HANGİ WALLET? :) bunu da vizyoner arkadaşlara bırakayım : https://ens.domains değerlenecek bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bizim arkadaşın kardeşi 2 hafta önce 12 tane amd 470'le miningine başlamıştı bunu. akıyor maşallah dedi en son o kadarı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 o arkadas voleyi vurmus, altin yumurtlayan tavuk 470, bir tane olsa yeterdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Ocakta 10 dolarmış şimdi 260. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 benim için ocakta 100dolardı, şimdi.. arada dayanamayıp bu fırlamanın ardına çakılır dediğim zamanlarda al/sat yapmasaydım keşke diyorum, artık tutuyorum kendimi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 trade için gemini baya iyi gibi. wallet olarak da harmony çektim GUI için. kraken de iyiymiş ya alternatif olarak geminiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ya abiler bilale anlatır gibi anlatın altcoinlerden önereceğiniz birtanesini alsak 1000 dolar baylsam şöyle 3 sene unutsam nasıl olur sizce? birde nerden ne alınıyor nekadar komisyonla nerde saklanıyor bir e-wallet varmıdır nedir hiiiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ilk posta yazdık işte : Ethereum'a giriş (reddit): https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/61y5ix/welcome_to_rethereum_the_reddit_front_page_of_the/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Frostbite said: ya abiler bilale anlatır gibi anlatın altcoinlerden önereceğiniz birtanesini alsak 1000 dolar baylsam şöyle 3 sene unutsam nasıl olur sizce? birde nerden ne alınıyor nekadar komisyonla nerde saklanıyor bir e-wallet varmıdır nedir hiiiç bilmiyorum Kendine guzel bir araba alirsin, bitcoin almamak ayip ama. 50% bitcoin 50% ethereum 1000 dolari gitti diye kimse de acliktan olmez bu forumdaki, gelecegin parcasi olun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben 70% eth, 30% riskli litecoin yapıcam gibi gemini TR'den kabul etmiyor bu arada kraken'e register oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben ETH wallet icin myetherwallet.com kullaniyorum, sikintisiz ve guvenli sadece ETH degil butun ETH altcoinlerini yukleyebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 walletların patlama riski nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Her saklama yonteminin patlama riski var, ozellikle exchange hesaplarinizda uzun sure coin tutmanizi onermem cunku exchange'ler hic guvenilir degil. Web wallet'lara da cok guvenemiyorum acikcasi ETH icin bence myetherwllet en guvenli secenek cunku: said: What happens if your site goes down? MyEtherWallet is not a web wallet. You don't have a login and nothing ever gets saved to our servers. It is simply an interface that allows you interact with the blockchain. If MyEtherWallet.com goes down, you would have to find another way (like geth or Ethereum Wallet / Mist) to do what we are doing. But you wouldn't have to "get" your Ether out of MyEtherWallet because it's not in MyEtherWallet. It's in whatever wallet your generated via our site. You can import your unencrypted private key and your Geth/Mist Format (encrypted) files directly into geth / Ethereum Wallet / Mist very easily now. See question #12 below. In addition, the likelihood of us taking MyEtherWallet down is slim to none. It costs us almost nothing to maintain as we aren't storing any information. If we do take the domain down, it still is, and always will be, publicly available at https://github.com/kvhnuke/etherwallet. You can download the ZIP there and run it locally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 tam bir cahil gibi sorucam ama wallet coini hdd de saklamıyo mu yav. hdd bozulursa paralar gidiyo o zaman. biraz baktım tekrar wallet dediği bi dll dosyası gibi bişi zaten kopyası alınabiliyormuş. yine de kaybetme ihtimali var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 evet hdd giderse gider o yuzden ya private keyini biyere yazacaksin, ya ezberleyeceksin ya da usblere kopyalayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Bunun transferleri neden bu kadar yavaş ya. Cüzdana çektim 7 saat oldu hala gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 nerden nereye cektin tam? bikac sorun olabilir nereden bakiyorsun kendi clientindan mi yoksa blockchain info gibi biyerden mi yoksa exchange sitesinden mi? fee'sini az vermissindir? o zaman 8 ay da confirm etmeyebilir kendi clientindan bakiyorsan catch-up edememis olabilir guncel blockla? ethereum'u ethereum classic adresine atmis olabilirsin? yavas degil yoksa mantikli bir confirmation sayisiyla 10 dk-1 saat arasi tamamlanmasi lazim en gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Poloniex'ten jaxx'a çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Cüzdan adresini yanlış kopyalamışım pardon ssdfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 300 sınırını aştı an itibari ile 308$ Maliyetim 217$ Ama ufak almıştım regülasyon olmayınca insan tırsıyor :) yine de güzel gidiyor ETH Daha da yükselecek bu gazla sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 https://bitconnect.co//upload/image/bit_coin_new/1488259490_5197032295_tPeALqWKiJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 https://twitter.com/AIM_Buster/status/871448227773640705 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 simdi once btc almak gerekiyor dimi eth icin bu isi hic ogrenemiyecem galiba:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Abi farkli konularda 10 kere anlatildi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar