Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 nintendo basliyor 10dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ok onu izlim bari hiçbirisini izleyemedim. en kötüsüne denk geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 klei'nin yeni oyunu da nefismiş adamlar indie blizzard gibi bişey oldu ne çıkarırlarsa eşşek gibi atmosferle ost ile çıkıyor, üstüne hayvan gibi polishlenmiş halde çıkarıyorlar senelerce polishlemeye devam ediyorlar 5 yıl içinde tutmuş indielerin klonlarını kendi grafik stilleri ve IPleriyle dayamaya başlayabilirler, şimdilik çıkarabildiğimiz kadar tadını çıkaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 melez moralez'i de gönderse keşke trump. peter başrolde değilse de olmaz olsun öyle oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ei-Cr2pW4zg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Drew Karpyshyn anthem üzerinde çalışıyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ei-Cr2pW4zg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Xenus said: Drew Karpyshyn anthem üzerinde çalışıyormuş bu arada. yeni kotor yapiyorlar, bu adamda basinda diye tahmin ediyorduk tuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ea kotor falan yapmasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=puJxvCgwiD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 mass effectin ayrilan butceden kesip, corn mazee akitmislar paralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 İlk önce tarihe baktım 1 Nisan mı diye, değilmiş. Sonra stüdyodaki eleman elindeki koçana bakıp Shakespeare quote'layacak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 hmmm ,corny, yillardir diyorum ben bunlarin ofis havalandirmasina yada suyuna birsey karisiyor kesin, artik radyasyonmudur, weaponized autism midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 mahvettiler canim mısır tarlasını,bişeylere tecavüz etme deyince bioware stüdyolarına gelecen yılların tecrübesi var adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bir EA veya bethesda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar