Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 PS Vita'da hayatimda ilk kez bir surus simulasyonu oynadim, simdiye kadar hep arcade oyunlarla takilmistim. Gran Turismo iste, epey hosuma gitti ama. PC icin de onerilerinizi alayim dedim. Intel GPU kullanan bir Macbook Air var ama, yani ya eski ya da oyle son model ekran kartlari istemeyen bir oyun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 http://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/ en iyi yarış simulasyonu şu ama low spec setupta nasıl optimizasyon bi bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Grid leri sevmistim ben Ama bunlarda direksiyon olmadan pek zevkli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 asetto yu direksiyon varken alıp oynamıştım fazla pro işi :D bayaaa bilmek lazım araba-yarış-pist ayarı kavramlarını. sonra benim gibi sağdan sağdan 30km hızla gidersiniz. sdfkdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Gamepad ile oynaayim diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 midtown madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ama ikincisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 midtown madnessı mouse la oynardım ya resmen orda öğrendim araba kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Yarış değil de sürüş simulasyonu dersen euro truck simulator 2 var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 city car driving de var da gamepad ile olmaz tabi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 test drive unlimited 2 hem free-roam sürüş de var. 1er1 ibiza ve honolulu haritalarında sürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar