Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hatta mesaj gelmiyor. mesaj gelmeyince enparadan işlemleri halledemiyorum. gerizekalı enpara sms onay zımbırtısı getirmiş (daha önce yoktu)bana mı sordunuz diyorum size özel değil diyolar 2 ay önce kıbrıstayken geliyodu mesaj, fakat o zaman simkart farklıydı şimdi nano simkarta geçtim. onla bi alakası var mı acaba diye düşünüyorum. kaldım böyle sap gibi. hattı açtırmak da 16 lira falan diyolar günlük wattodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Bankaya sim kart değişikliği diye belirtip tekrar sisteme eklemeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 turkcelle mi söylicem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hayir bankayi arayip simkart degistrdm diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 mail attım bakim tüketmezler inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 maille olmaz abi, arayacan güvenlik sorularından falan geçecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Hatta bazı uyuz bankalar şubeye gidin veya faks çekin diye uğraştırıyordu geçen seneye kadar (akbank ve işbankası), neyse ki iptal etmişler telefonla halloluyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 kktc hattıyla arayacaz o zaman başka çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bankasına göre atm den bile yapılıyor sim güncelleme işlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 adam mail attım dedi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 yetersiz banka çözemedi bunu. sim kartınıza engel yok dyior. turkcelle de buradan ulaşamıyorum ilginç bi şekilde :D hattınızdan 532i arayın diyor. LAN HAT ÇALIŞMIYOR Kİ YURTDIŞINDA. kafayı yedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bu simkart değişikliği olunca hep oluyor sanırım ya, benim de başıma gelmişti. Birkaç gün sonra düzelmişti. Baya uyuz bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 kendiliğinden mi düzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bankayı arıyorsun simkartım değişti yenisine de mesaj gelsin diyorsun mesajlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 dedim. engel bulunmuyor simkartınızda diyor. hayır sorun bankada mı turkcellde mi anlamadım. başka bişey için sms isteği yapsam denesem olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Sim kart degisince bankadan karta onay cikmasi gerekiyo sanirim. Gecen sene geldi bu geyik 4.5g ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 e beyinsizler engel yok diyor ne diyim ben bunlara. numaramı silin tekrar tanımlayın mı diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bankaya tekrar tanimlatacaksin. Kart degisti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Atmye git numaranı değiştir, sonra geri eski numarana çevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 yazilmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 axedice said: Atmye git numaranı değiştir, sonra geri eski numarana çevir. kıbrısta finans atmsi yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Kart degisiminin tanimlanmasi 1 gunu bulmustu gecen sene bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 aradım tekrar. bu sefer biraz daha bilen bi kadın çıktı. evet öyle bi işlem var tarzı bişey dedi. dedim telefonumu sildirip tekrar eklemek istiyorum sisteme. dedi aynısını ekleyemeyiz. değiştiriyorum o zmaan dedim kıbrıs hattını verdim, şu an mesaj geliyo tabi. yarın da arayıp türk numarasını vericem geri. öyle kabağa böyle muz yani. sil ekle yapamıyomuş. eğer yine problem olursa arayıp tekrar kıbrıs numarasını vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar