Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Güzel bilmeyenlere açıklamışsın. Şimdi tekrar soruyorum. Benim sayfa başına düşen kısımda bu fikirle ters düşen neyim vardı? Halen onu göremedim :D Ben diyorum ki, daha çık bir ifade ile: Coinlere yatırım yapan ya da destek sağlayan herkes, o coinin hangi networkü kullandığını, roadmapini, whitepaperındaki detayları ve neyi amaçladığını neye çözüm üreteceğini iyi incelesin. Sadece twitter facebook gruplarındaki okuduğu manüpülatif sinyallerle hareket edip, "centralized" bi coine tüm parasını yatırdığında yarın o coinin kontrolündekiler elindeki varlığı silip atarsa, göt olmasın diyorum. Hatta geçmiş sayfalarda şöyle bir ifadem vardı: Rotweiler said: Baska bi kriptonun btcnin yerini almasi cooooook uzakta bence. Her seyden ote sentimental bir durumu var traderlarda. Btc dusukken böyle çadırı dikmeleri normal. Çünkü ripppleci ipnelerin yaptigi bu, xrpyi manipule edip uc bes tane gerizekalidan btcyi ucuza satin aliyorlar. Balonu patlattiklarinda o uc bes malin elinde on kuruşluk xrp varken, bankalar ucuzdan aldıkları btcler ile domine edecek. Benim teorim bu. said: ripple'ın centeralized olmasının onemsiz oldugunu savunuyorsun. demişsin çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Rewendor said: Decentralized'larda da sürülebiliyor. Kilitli tutulan milyarlarca coinleri oluyor, bunları ellemicez deyip el altından sürebiliyorlar piyasaya. Mesela Tron scam. Ripple tam tersine piyasadan coin toplayıp kilitledi. tekrar quote edeyim abi o zaman, ayrıstıgımız nokta decentralized coinler icin ornek olarak TRON'u alman. Evet TRON scam bu biliniyor zaten. Ama TRON'un scam olması, Ripple'ı validate etmiyor. Bitcoin varyantları ile scam yapılır yapılmaz onu tartışmıyoruz bence abi (kendi acımdan en azından), bizim burada aciklamayaca calistigimiz sey ripple'ın neden gerçekte bir cryptocurrency olmadıgı. Rotweiler said: Coinlere yatırım yapan ya da destek sağlayan herkes, o coinin hangi networkü kullandığını, roadmapini, whitepaperındaki detayları ve neyi amaçladığını neye çözüm üreteceğini iyi incelesin. Sadece twitter facebook gruplarındaki okuduğu manüpülatif sinyallerle hareket edip, "centralized" bi coine tüm parasını yatırdığında yarın o coinin kontrolündekiler elindeki varlığı silip atarsa, göt olmasın diyorum. şurada ayrıştığımız bi yer yok aynı şeyi söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Abi sen nickleri karıştırıyorsun bence :DYukarıda alıntıladığın Rewendor evet, aşağıda alıntıladığın benim =)))) İyi misin? Bi git uyu bence ahhahahaha Lan ne güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Adam daha niki dogru goremiyo kalkip piyasa yorumu yapiyo ya TAM TURK ISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Simdi tayyipvari bi sekilde kizim sana soyluyorum gelinim sen anla diye uste cikacak Bak gor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ahah oyle olmus :) senle fikir ayrıgılına dusmuyormusuz demekki. şurada: https://forum.paticik.com/read.php?103,8687412,page=72#msg-8811966 su mesajı alıntıyacagıma; https://forum.paticik.com/read.php?103,8687412,page=71#msg-8811945 seninkini alıntılamısım; https://forum.paticik.com/read.php?103,8687412,page=72#msg-8811958 olay orada karısmıs. kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Rewendora yazdığın için o cevap versin. Ben de diyorum niye benimle aynı şeyi söyleyip, bana itiraz ediyor. Bireylere yazacan abi tabii, ben zaten biliyoken beni alıntılayıp bana cevap vermicen tabii :D Estağfurullah. Ama biraz uyu bence. Coinlerle kafayı bozmuşun euhas lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 dsdsf :D evet uyumam lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Rewendor said: Tim said: Rewendor said: Decentralized'larda da sürülebiliyor. Kilitli tutulan milyarlarca coinleri oluyor, bunları ellemicez deyip el altından sürebiliyorlar piyasaya. Mesela Tron scam. Ripple tam tersine piyasadan coin toplayıp kilitledi. Tron'un whitepaper'i bile c/p cikti ama adamlarin sahtekar olmasi, ripple'in kendi marketini kontrol edebilecegi, birden dump'layabilecegi gercegini degistirmiyor abi. Ponzi scheme vs centralised ile decentralised arasindaki farki kiyasliyosun Tron'u isin icine katarak. Bitcoin/Litecoin/ETC vs Ripple diye bak olaya. Market cap'leri yakin coin'ler ustunden git. Whitepaper c/p çıkmadı bildiğim kadarıyla, öyle diyen eleman da sonra özür diledi "bu zaten genel mantığı anlatan bi bölümmüş, her coinde ortakmış" diyerekten. Haberi gordum de sonrasini kacirdim abi. Ama sonuc degismiyo, ponzi coin ile ripple'i kiyaslamamak lazim. Daha oturmus olanlarla kiyaslamak lazim boyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 O degil de Esh'i bolumden atsak mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 he ya, cok dogru konusuyo sinir ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Valla ben de cozemedim niye böyle davraniyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Esh said: he ya, cok dogru konusuyo sinir ediyo. Dogruluk yanlisliktan ziyade yazdigin hicbisey hicbiseye derman olmuyo abi bolumde. Yani forex'desin, bilgin deneyimin var anliyorum da, crypto konusunda yok. Forex kafasiyla crypto degerlendirip 24/7 bok atiyosun. Hani sorsan, millet anlatsa, baskalarina da vesile olsa senin merakin eyvallah da, konu sen olunca olay solo bitcoin mining'e donuyo, kolay kolay bisey cikmiyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 forexle hic isim yok ama goygoyu guzel bu konunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 bi de scam oldugunu bile bile gidip coin aliyonuz o cok ilgincime gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 jet fadıl 5. turu dönmeye başladı ülkede nesi şaşırtıcı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Esh said: bi de scam oldugunu bile bile gidip coin aliyonuz o cok ilgincime gidiyo. abi kenan seranoglu'na gidip 'neden ponziyle ugrasiyorsun scam degil mi bu' demek gibi olmus seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 JPMorgan/Dimon: Bitcoin'e dolandırıcılık dediğim için pişmanım http://www.bloomberght.com/haberler/haber/2085018-jpmorgandimon-bitcoin-e-dolandiricilik-dedigim-icin-pismanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Esh said: bi de scam oldugunu bile bile gidip coin aliyonuz o cok ilgincime gidiyo.Valla 3'e alıp 5'e satabildiğim sürece scam olması veya o bile olmaması bir şey değiştirmiyor. Hamamböceği de alıp satsam gün sonunda elime geçen paraya bakıyorum. Bunun zaten risklerini bilerek yapıyor burda herkes bu işi. Bir sabah uyandığımızda oynadığımız exchange kapanabilir, hacklenebilir, sadece bizim hesabımız hacklenebilir, tüm paramız gidebilir vs. bu riskler bilinerek oynanıyor bu oyun. Ama cidden her mesajında "ahahaha bunla mı uğraşıyorsunuz olm scam bunlar, para kazanılmaz bu işten" diyorsun, şu 3 kuruşluk cüzdanı fırlatasım geliyor yüzüne ama canını yakmaz diye fırlatmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 JPMorgan o açıklamanın yapıldığı gün en çok Bitcoin alan üçüncü firmaydı. Tekrar hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 hahaha jp morgan.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Okuyorum sizi sağ olun. Gerçekten bilmediğim çok şeyi öğreniyorum. Bende bir forex bir borsa mantığı ile bakıyorum. Sanırım bunu değiştirmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Holy said: Esh said: bi de scam oldugunu bile bile gidip coin aliyonuz o cok ilgincime gidiyo. "ahahaha bunla mı uğraşıyorsunuz olm scam bunlar, para kazanılmaz bu işten" diyorsun, NEREDE OKUDUN cidden ne zaman demisim oyle bisi? toz sat dunyanin parasini kazan abi sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 bizde hayal satıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Jp morgana ne küfretseler yetersiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar