Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 sölövörün nölöcök röfü 2 kuruş komisyon alacaz diye ekşi sözlük gibi yapmayın istedim şurayı. iyice momentum kazandı tr de crypto, sırf refli link koymak için orc istilası yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 o kadar kolay degil o is, sırf message for sake of ref gorurseniz, basin sikayete aliriz asagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 turk borsasina giren yok dimi lan, gg olmus deyolla adamlar kimlik bilgilerini araklayip bide ustune 2fa yi gecmek icin simkart fln cikarttirmislar wtf. https://bitcointalk.org/index.php?topic=2684045.0 surda ic hesaplasmadan dolayi if$a donmus; deli drama kopuyo lan asldkfj https://bitcointalk.org/index.php?topic=2684045.120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Yapan adamı bulmuşlar sanırım. Su eblek gibi dilekçeyle kimliğin fotoğrafını istemeleri falan zaten en baştan saçma. Patlatilanlarin hepsi Turkcell hatlı. Bir Turkcell bayisinden yapmış bunu yapan. Baya vurgun olmuş şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 yapan turkcell bayii de ibretlik bi ceza almalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Feci patlatmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Kaç BTC patlattılar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 sirf tek adamdan 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 thirdworldscams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 bu arn neymiş ya. bir günde %210 artmış hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ss'ler ses kayitlari feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ahmedinejad said: bu arn neymiş ya. bir günde %210 artmış hayvan. abi sabah %400 falandı o. ben ilk çıktığı zaman havacılığa da ilgili biri olarak çok ilgilenip almıştım. sakin gidiyordu elden çıkardıydım. 20-30 cent idi fiyyatı. :( amacı havacılık ile ilgili veritabanı tutmak, riskleri en aza indirgemek ve pilotların sisteme veri girişi yapabileceği alanları sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 bu coinlerin amaçları mevzusu baya kolpa değil mi ya? reel faydası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 blockchain teknolojisi baya giderli bir şey ama her coin yararlı diye bişeyde yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ahmedinejad said: bu coinlerin amaçları mevzusu baya kolpa değil mi ya? reel faydası var mı? alayi kolpa tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 biri penis buyuten coin diye whitepaper cikarsa ona bile para basilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 5-10 tane iş yapacak şey var gerisi kolpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 lan 36'dan aldığım pot düştü 21'e. hodl hodl eritiyoruz parayı :/ btc'nin götü başı ayrı oynuyo zaten sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 hodl onto your altcoins comrades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 KIN hakkinda ne dusunuyorsunuz? Mercatox da yeni yeni hareketlenmeye basliyor, early bird olarak girilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 dün kısa süreli düşüşte 1001 de tron kaptım 1999 da satıp az düşünce alsam mı yoksa gene fırlar mı karar veremiyorum. 2000 de 600 BTC satış var çünkü orayı indirir geçer mi bilemedim anlayan arkadaşların yorumu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 2000de yarısını çık çok kararsız isen. Kesin bilmek zor.. O duvarlar bir anda kaybolabiliyor , psikolojik etkisi var genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 yarın justin livestream yapacak. güzel bi ortaklık falan çıakrsa 20k'yı yıkıp geçer rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Luriel said: dün kısa süreli düşüşte 1001 de tron kaptım 1999 da satıp az düşünce alsam mı yoksa gene fırlar mı karar veremiyorum. 2000 de 600 BTC satış var çünkü orayı indirir geçer mi bilemedim anlayan arkadaşların yorumu var mı? Rotweiler said: Trx - tron Long run Coini borsalara ekleyecekler ay sonunda Bayaa bi artar. 1000-1200 satoshi arasi alim bandi. Mart ayında da coin yakiyorlar. Alin aldirin bence. Mart ayı 3x 4x bekliyorum şuanlki pozisyonuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Su havacı coini tüm altları vurdu. 10 dolar oldu hayvan oğlu hayvan. Eger ona yüksekten girmek istemiyorsanız tron icin falan muazzam alım fırsatı var. Bugün ne fırsat kaçtı be arkadaş. Gece saat kurup kalkasım var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar