razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 dolar fiyatıyla aynı o, hafta başından beri böyle. onu çok dert etme gel su çok güzel. ya da 9500-9200'e düşmesini bekle ama hiiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 razzRaziel said: ha bir de IOTA var tabii, kaçırmayın fena üzülürsünüz. Bitfinex hesabınızı hazır edin 13'ünde satışa çıkıyor, sadece orada. Riskli yeni coinlere böyle giris yalniz. Genelde yuksek fiyattan girer markete, yarim saatte 10 katina duser lol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 iota'yı biliyosun değil mi? crypto 3.0 lan, transfer ücreti falan yok. patlayacak bak yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 oha şu an sia başladı bile şu an pompalıyo birileri edit: tamam fail olacak heralde yetemediler, destek de çıkmadı henüz, bir dahaki sefere. nese 30$ profit, düşünce yine alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Abi biliyorum, ama altcoinlerde cok klasik ilk markete girisi herzaman riskli bu sekilde. Heleki bu tarz dönemlerde, önce hüplet sonra gümlet olayi direk sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 şimdi önce btc almamız gerekiyor di mi altcoinlere geçmek için.onu al öbürüne çevir derken komisyonlardan zarar edilmiyor mu? bu arada nerden alıyoruz btc yi (en kolayı koinim mi? çok uğraştırıyorlar mı),fiyatı da dolara göre 100tl ye yakın fazla bu arada tl->btc de bide komisyon alıyolarsa fark iyice açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 günde 10 kere armut piş ağzıma düş sorusu soruluyor ama kimse yanıtlamıyor fark ettiyseniz. azıcık araştırın abi kendiniz ilginiz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 digibyteı olanlar digibyte bayramınız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ne kadar aldigimi dogru hatirliyorsam sadece 2'ye katlanmis mehh bana soz verilen bu degildi :P - sanirim 0.086 btclik almisim 0.1 btc olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bingildak said: günde 10 kere armut piş ağzıma düş sorusu soruluyor ama kimse yanıtlamıyor fark ettiyseniz. azıcık araştırın abi kendiniz ilginiz varsa. En baştaki el rehberi başlığını okudum da zaten farkındaysan koinim çok uğraştıyor mu , kesintiler yüzünden zarar ediliyor mu veya daha hesaplı yolu var mı diye sormuşum sanki bitcoin ney demişim veya hangi coin zengin eder demişim gibi cevap vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Osuran_boğa said: şimdi önce btc almamız gerekiyor di mi altcoinlere geçmek için.onu al öbürüne çevir derken komisyonlardan zarar edilmiyor mu? bu arada nerden alıyoruz btc yi (en kolayı koinim mi? çok uğraştırıyorlar mı),fiyatı da dolara göre 100tl ye yakın fazla bu arada tl->btc de bide komisyon alıyolarsa fark iyice açılıyor evet btc'yi alıyosun bu senin default para birimin, sonra altlarda hoplayıp zıplıyosun ya da nadasa bırakıyosun. komisyonlardan şöyle zarar edilmiyor 1000tl'yi çeviriyosan 25tl kesiyor, ama çeviriyorsan mutlaka zaten onun 2-3 katını kazanacak şekilde çeviriyosun ya da uzun vade yapacaksan zaten pek önemi yok. koinim'de eskiden 1 aydı hesap verify etmek artık çok hızlanmış 1-2 günde yapıyosun. sitede talimatlar var. koinim biraz daha geriden geliyor o yüzden fark oluyor, aslında kendi pazarı var gibi düşünebilirsin, koinim btc'ye ve tl'ye ne kadar arz ve talep varsa ona göre şekilleniyor. kendi ekonomisi var yani. ki zaten tüm exchange sitelerde farklıdır, genelde çoğu polo'yu takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ok saol .ben koinime üyeliği yapayım da belki pazartesi filan izin verirler almama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Hepsinde verify olayı var. Yerli yabancı. Uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 genelde 2000$'a kadar btc yatırıp altlara exchange yapmana verify yapmıyolar ya da çok basit kısa süren ilk aşama yapıyosun (polo, bittrex, bitfinex gibi. kraken'de t1 verify bile uzun sürebiliyo 1 hafta falan). 2. aşamaya yani t2'ye geçeceksen de adres kimlik bilgileri ve foto vs veriyosun (burda limit 25000$'a falan çıkıyor genelde) koinim'de TL yatırabilmek için de buna benzer bi aşama geçerli. ayrıca tl yatırınca yine ilk paran 24 saat sonra geçiyor hesaba (sadece ilk defaya mahsus). sonrakilerde gün içerisinde eftyi kontrol edip geçiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 paribuda onaysız 5k olması lazım günlük. onayı da selfieyle falan değil sadece kimlikle yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Ben bu komisyonları çözemedim nedense çok fazla alınıyormuş gibi geldi btc dem eth e geçerken. Day trade yapmak istiyorum altcoinlerde de Ek olarak ciddi şekilde analiz yapan bloglar vs var mı? Bitcointalks dan mı talip ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 alt coinlerde day trade baya yalan gibi ya, tekniğe göre şekillenmiyor gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 DGB göctu :D Citi challenge'dan bisi cikmadi, kazanamadilar ödul falan. 1850-1920 arasi gidip geliyo suan, ama her an saglam bi dump daha gelebilir dikkat edin dgb varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 digiye noluyo ya kazanamadılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 yok kazanamadilar bisi sdf :D bide chatte diyoki lavuk 2-3 gune aciklanicak. Herifin biri citi twitter'indan buldu "winners of citi challenge" diye patladi ondan sonra eheueh neyse yine saglam direndi valla 1890 civarinda, ben daha da duser diye bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 en az 1-2 hafta önce aldıysanız 3e katladı nerdeyse ya gayet karlı oldu yani bu arada adamlar hala twitterdan kazandık falan yazıyolar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben 30 mayis 1 haziranda aldim ne aldiysam sdf 300 $ kadar kardayim suanda :P Haftasonu geliyo ne olacagi da belli olmaz, temkinli olmak lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 digibyttenda üçbeş kopardık başka coin bulmak lazım şimdi ona yatırıp satalım varmı lan beklencek haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 eth'in anonymity olan versiyonu çıkacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 haber dışı 2-3 sağlam tip atayım, yükselme zamanı gelenlerden. etc ~0.0061'e alın, dursun biraz yakında 0.0075'e gelince satın. 0.0059'a düşerse de daha çok zarar yapmasın diye çıkartın. ardr ~0.000050-0.000053 arası görürseniz kapın bcn ~0.0000013-0.0000014 arası alın, 0.0000019-21 arası satın. 11'e düşerse elder çıkarmayı düşünebilirsiniz. dcr ~0.0120-124 arası alın, 0.0148-0.0165 arası satın. 0.02'ye bile vurabilir. bi de sia vardı ama onun tren kalktı artık. 560 altına düşerse tekrar alım düşünülebilir. şu an 600-610 arası oynuyor, daha önce yazmıştım zaten. 730+'ya çıkar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar