Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Kraken kullanan var mı bu arada? Türkiye'den kullanılabiliyor mu (bazıları kullanılmıyor coinbase falan), tavsiye eder misiniz var mı bilgi sahibi?

ben kullanıyorum. Ama Irlanda'dan kullanıyorum. Hype dönemleri çok fazla çöküyor, yavaşlıyor 10 kere refresh etmen gerekiyor ama onun dışında bir sıkıntısı yok. Euro zonedaysan mantıklı çünkü Almanya'ya gönderiyorsun parayı. Öbür türlü Turkiye'den kullanmanın ne avantajı/dezavantajı olur bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

tron mahvetti beni ya. 360'dan girdim 310larda geziyor. 400'e kabarsa bir satacağım direkt.

dun 320den topladım 400 e satınca, gaza geldim 340 den tekrar aldım
ağlıyorum şuan. yükselmesine dair umudum var gerçi tüm paramı gömdün rahatsızım, başka atlara basmak istiyorum

yüksel artık lanet olası çinli
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Mal said:

Herşeyin aynı anda düşüp aynı anda yükselmesinin mantığını anlayamadım

bitcoin düşüyor çünkü. günün dip fiyatını görmek üzere.

İşte btc düşünce neden düşüyor diyorum. Bi bağlantı yok normalde aralarında. Acaba btc düşünce millet altlardn çıkıp btc mi alıyor nasılsa yükselcek diye.
Sosyal ağlarda paylaş

vumazsanız birkaç starter seviyesinde sorularım olacak. 100 dolar atıp bi yerden girmek istiyorum olaya. sanırım bunun için en iyi yer altcoinler. bu miktar ile btc ilişirsem paranın kesintilerde eriyeceğini öğrendim. altcoinlerle münasebet halinde olacağımdan parayı direkt yabancı borsaya aktarmak istiyorum, bunun için izleyeceğim yol koineks üzerinden ltc alıp binanceye atmak. fark olur mu bu şekilde kesintiyi indirgeyebilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Her şekilde fark olacak. Her aktarımda zaten çok cüzi miktarda bi kesinti otomatik oluyor. Bunun dışında para çevrimi sırasında da her borsa (borsadan kasıt işte o bittrex, coinim falan) bi miktar komisyon alıyorlar. Yabancı sitelerdekiler iyi yatırımla çok kısa sürede çıkartabileceğin bir fark olur, türkler biraz daha yüksek tutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

en düşük transfer fee btcturk ile eth göndermek sanırım
ama denemedim

binance da direkt eth ile alımda yapabiliyorsun zaten

btcturk eth transfer için 0.0005 eth yazmış o da 50 cent falan yapıyo

edit: gerçi tr borsalarında eth transferinde 1 2 gundur sorun var diye duydum tam emin değilim. bitcointalkta ağlıyordu bi kaç kişi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...