Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Kraken kullanan var mı bu arada? Türkiye'den kullanılabiliyor mu (bazıları kullanılmıyor coinbase falan), tavsiye eder misiniz var mı bilgi sahibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Stellar'ı olan var mı? 2018'in ilk çeyreğine kadar fena olmayan şeyler söylüyor reddit insanları. Siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Rewendor said: Kraken kullanan var mı bu arada? Türkiye'den kullanılabiliyor mu (bazıları kullanılmıyor coinbase falan), tavsiye eder misiniz var mı bilgi sahibi? ben kullanıyorum. Ama Irlanda'dan kullanıyorum. Hype dönemleri çok fazla çöküyor, yavaşlıyor 10 kere refresh etmen gerekiyor ama onun dışında bir sıkıntısı yok. Euro zonedaysan mantıklı çünkü Almanya'ya gönderiyorsun parayı. Öbür türlü Turkiye'den kullanmanın ne avantajı/dezavantajı olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 eurozone da degil ama euro kullanan ulkede isen??? SEPA degil hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 tronda durdum ripple trenini kaçırdım :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 dasaaa said: eurozone da degil ama euro kullanan ulkede isen??? SEPA degil hacit. ya SEPAdaysan işte güzel atiosun gidio herhangi bir gönderme sırasında para kaybetmeden. Aynı şekilde de hızlıca çekebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Varimi yogumu strat'e girdim. Fena seyler olcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 strat a kabardım bende. tron yükselip elimden çıkarabilsem strat a basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Event felanmı varmış neden herkesin beklentisi vsr stratisten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 tron mahvetti beni ya. 360'dan girdim 310larda geziyor. 400'e kabarsa bir satacağım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 yalnız üstteki coinler hep düşüşte. bitcoin 15k'ya düştü. altla uğraşırken asıl alım fırsatını kaçırmayalım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ahmedinejad said: tron mahvetti beni ya. 360'dan girdim 310larda geziyor. 400'e kabarsa bir satacağım direkt. dun 320den topladım 400 e satınca, gaza geldim 340 den tekrar aldım ağlıyorum şuan. yükselmesine dair umudum var gerçi tüm paramı gömdün rahatsızım, başka atlara basmak istiyorum yüksel artık lanet olası çinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Kesin yükselir o 1 günden kısa süre içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Herşeyin aynı anda düşüp aynı anda yükselmesinin mantığını anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 XVG takipte olun derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mal said: Herşeyin aynı anda düşüp aynı anda yükselmesinin mantığını anlayamadım bitcoin düşüyor çünkü. günün dip fiyatını görmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 bugun kac bin oyro kaybettim hesaplamak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ahmedinejad said: Mal said: Herşeyin aynı anda düşüp aynı anda yükselmesinin mantığını anlayamadım bitcoin düşüyor çünkü. günün dip fiyatını görmek üzere. İşte btc düşünce neden düşüyor diyorum. Bi bağlantı yok normalde aralarında. Acaba btc düşünce millet altlardn çıkıp btc mi alıyor nasılsa yükselcek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 vumazsanız birkaç starter seviyesinde sorularım olacak. 100 dolar atıp bi yerden girmek istiyorum olaya. sanırım bunun için en iyi yer altcoinler. bu miktar ile btc ilişirsem paranın kesintilerde eriyeceğini öğrendim. altcoinlerle münasebet halinde olacağımdan parayı direkt yabancı borsaya aktarmak istiyorum, bunun için izleyeceğim yol koineks üzerinden ltc alıp binanceye atmak. fark olur mu bu şekilde kesintiyi indirgeyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Her şekilde fark olacak. Her aktarımda zaten çok cüzi miktarda bi kesinti otomatik oluyor. Bunun dışında para çevrimi sırasında da her borsa (borsadan kasıt işte o bittrex, coinim falan) bi miktar komisyon alıyorlar. Yabancı sitelerdekiler iyi yatırımla çok kısa sürede çıkartabileceğin bir fark olur, türkler biraz daha yüksek tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 farktan kastım btc ile başlamayıp ltc ile geçişi yaparsam erimeyi az da olsa engellemiş olur muyum. zaten az para ile başladığımdan hiç işlem yapamayacağım duruma getirip hevesi kursakta bırakmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ltc yi yazan herif hepinizle kafa yaparak cash out yapip gotuyle gulerek hayatina devam ediyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 en düşük transfer fee btcturk ile eth göndermek sanırım ama denemedim binance da direkt eth ile alımda yapabiliyorsun zaten btcturk eth transfer için 0.0005 eth yazmış o da 50 cent falan yapıyo edit: gerçi tr borsalarında eth transferinde 1 2 gundur sorun var diye duydum tam emin değilim. bitcointalkta ağlıyordu bi kaç kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Esh said: ltc yi **bitcoinden kopyalan** herif hepinizle kafa yaparak cash out yapip gotuyle gulerek hayatina devam ediyo abi. fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Tron 250 dip yapmış. 280 den girdim ben de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar