Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Kisa vadede besiktasin avrupada iyi gitmesi , milli takimin orta vadede basarili olmasindan daha onemli. Avrupaya takim gonderemicez seneye bu yil elimize alirsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 vatan haini Beşiktaş TT oldu. ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 ya yemin ediyorum bu sene şampiyon olmasakta olur ya yemişin daha çok zevk alıyorum bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Pis aggro çekecek takım bu sene. Fiko yapsın artık transferleri, işimiz zor bu sene. O kadar kal diyorsan Şenol'a güzel takım kuracaksın ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 adamları kardeş yaptık, ana bacı küfrettikleri gs'ye falan yanlıyor 12numara hesabı sadsafa fair play ödülü alsak yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 abi sizden daha kötü taraftar görmediği için galatasaray ve fenerbahçe, ne güzel rakipmişsiniz siz dedirttiniz iki takıma da. ayrıca sezon öncesi hakem ağlamaları başlamış dsfdsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 iyi taraftar olmak için üst geçitte falan adam öldürmek gerekiyorsa baya kötü taraftarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Genel taraftar profilini buraya tasiyip bunun uzerinden tartismak cok sacma ya su forumda. Kimsenin kudurdugu filan yok apple sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 rte'nin bi telefonuna bakar bence ya. MT'da kötü durumda şuan, adamların en büyük reklam markası arda'nın secdelere yatması falan. iyi bi isim getirmeleri gerek. tüpçü ben halledemedim efenim diye aramıştır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Sotto said: Genel taraftar profilini buraya tasiyip bunun uzerinden tartismak cok sacma ya su forumda. Kimsenin kudurdugu filan yok apple sakin. o buradaki tüm fenerlileri aziz maskeli falan sanıyor, bırak öyle mutlu oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 bolu-ertuğrul olayında gördük kimin ne maskesi taktığını ya, rahat olun :) siz tinerci diyip duruyorsunuz, biz aziz maskeliler demişiz çok mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Buradaki tum fenerliler aziz maskeli de simdi. Fazla cosmaya gerek yok elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Şenol hoca Beşiktaş'ı bırakıp milli takıma gitse, buna üzülecek gs'li fb'li mi var forumda ? buna inanan yoktur aramızda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Besiktas ile ilgili herhangi birsey icin niye uzulsun/sevinsin Fb-gs taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Şenol gitse ne olur ya ahahah sanki Şenol şampiyon yaptı. Bir cimhirbiskinimiz iki kulluallahu yeter yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 applev0dka said: iyi taraftar olmak için üst geçitte falan adam öldürmek gerekiyorsa baya kötü taraftarız işte bak kötü taraftar dediğim bu. cevaba bak ya ahahahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Sotto said: Besiktas ile ilgili herhangi birsey icin niye uzulsun/sevinsin Fb-gs taraftari.. bu dediğine kendin inandın mı abi ? yarın GG'yi satıp sabriyi alsak sağ beke atiba-ozzy-talisca'yı bırakıp, barış-ayhan-mustafa tier bir orta sahaya geçsek sevinmeyecek misin , ohh bir engel gitti aradan diye.. rakibin upgrade/downgrade yapması seni etkilemez olur mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Fetonun eteğini öpen takımın taraftarı kulhuvallah diyor hala ya sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Oturup uzulmem sevinmem tabii. Besiktas GS'yi yenerse uzulurum. Ne biliyim TD'si gitti diye tura mi cikicaz napicaz:) Benim icin Fener'in Besiktas'in zayiflamasi sevindirici birsey degil, kendi takimimin guclenmesini isterim. Bilmiyorum oyle dusunuyorum. @wispy, Feto'nun etegini open derken? Aynisini devlet buyukleri icin de yazabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Çok meraklıysa Fener milli mesele için Aykut'u yollasın milli takıma. Tam turnuva takımı olur işte. Konya'yı iki senedir getirdiği yerler ortada. Fener'e UEFA yarı finali oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 @sotto ordaki sevinme üzülme tabi o anlamda değil de anlıyorsun işte demek istediğimi :D en az Beşiktaş taraftarının takip ettiği kadar, gs/fb taraftarı da süreci takip ediyordur. ben mesela tudor gitsin istemem, yerine kimin geleceğinden bağımsız böyle vasıfsız bir adamın GS'nin başında olması benim işime gelir, kalırsa sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Yani FB-GS bu tarz oyunlara girecekse zaten futbolun mantelitesi ortada demek oluyor. Taraftar istedigini dusunebilir de, boyle lobi yapilmasi tabii hos degil - dedim zaten terbiyesizlik olur boyle hocayi ayartmaya calismak ama konusulmus reddedilmis nokta konmus. Aynisini FT yapmadi mesela. Yoksa milli gorev filan hikaye. Milli takim hocasi gamsiz Hiddink'in bile olabildigi/milyonlar aldigi bir yerde hangi seref onur vs geciceksin o isleri. Milli takimda klup takimi da soz konusu futbol oldugunda bir sektor/ekonomi. Isin duygusal boyutu cok azaldi, dunya degisti. Eskisi gibi de hissedemiyorsun milli takim hakkinda cunku ulkenin hali ortada - insanlardan uzaklastikca milli takimlardan da uzaklasiyorsun. Yabanci sinirlamasinin kalkmasi ondan cok iyi oldu. Yabancilarla kurulu bir takimda gereksiz yerli islerine girmiyorsun. Cidden yillardir tum taraftarlarin eksiksiz sevdigi, komplekssiz filan bir yerli oyuncu olmadi. Hani oyuncu grubunu gectim. Eskiden Rustu olsun, Ergun, Suat, Tugay olsun, keza bi nebze Tuncay, Nihat olsun (ve daha cok vardir) herkesin genelde sevdigi/saygi duydugu/en azindan nefret etmedigi adamlardi - haliyle milli takim daha cok seviliyordu. Bana mi oyle geliyor bilmiyorumda ulkedeki yozlasmadan fazlasiyla payini da aliyor milli takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 applev0dka said: vatan haini Beşiktaş TT oldu. ahahahahahaha memleketti insan müsveddeliğinin haddi hesabı yok gerçekten. aklım almıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Sotto said: Yani FB-GS bu tarz oyunlara girecekse zaten futbolun mantelitesi ortada demek oluyor. Taraftar istedigini dusunebilir de, boyle lobi yapilmasi tabii hos degil - dedim zaten terbiyesizlik olur boyle hocayi ayartmaya calismak ama konusulmus reddedilmis nokta konmus. Aynisini FT yapmadi mesela. Yoksa milli gorev filan hikaye. Milli takim hocasi gamsiz Hiddink'in bile olabildigi/milyonlar aldigi bir yerde hangi seref onur vs geciceksin o isleri. Milli takimda klup takimi da soz konusu futbol oldugunda bir sektor/ekonomi. Isin duygusal boyutu cok azaldi, dunya degisti. Eskisi gibi de hissedemiyorsun milli takim hakkinda cunku ulkenin hali ortada - insanlardan uzaklastikca milli takimlardan da uzaklasiyorsun. Yabanci sinirlamasinin kalkmasi ondan cok iyi oldu. Yabancilarla kurulu bir takimda gereksiz yerli islerine girmiyorsun. Cidden yillardir tum taraftarlarin eksiksiz sevdigi, komplekssiz filan bir yerli oyuncu olmadi. Hani oyuncu grubunu gectim. Eskiden Rustu olsun, Ergun, Suat, Tugay olsun, keza bi nebze Tuncay, Nihat olsun (ve daha cok vardir) herkesin genelde sevdigi/saygi duydugu/en azindan nefret etmedigi adamlardi - haliyle milli takim daha cok seviliyordu. Bana mi oyle geliyor bilmiyorumda ulkedeki yozlasmadan fazlasiyla payini da aliyor milli takim. offf çok derin konu açtın asdsafa AKP'nin planlı insanları kutuplaştırmasının bir ayağı bu da. İnsanları uyutmak için futbol zaten büyük bir nimet, üstüne tüm medya ellerinde, istedikleri gibi yazıp çiziyorlar futbolcular,hocalar, takımlar hakkında her türlü çatışmaı körüklüyorlar. e insanlar da 10-15 yıl öncesine göre çok daha kötü bir hayat sürüyor, daha mutsuz, daha agresif.. bunların hepsi üst üste binince, futbol konusunda da nefret sürekli körükleniyor. mehmet topal'ı sayabiliriz belki. ama eskiden cidden hangi takım olduğuna bakılmadan özellikle milli takım futbolcuları falan sevilirdi çok. şimdi sevilmeyi bırak nefret edilmeyeni bulmak şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Bu arada terimi goturen kebapci kavgasindan ziyade 15 temmuzda tv karsisinda takiliyor olmasi. Kebapci tuzu biberi olayin. Zaten olay sonrasinda "Bizimla degilsin" diye telefon gelmis. Altayli da bugun citlatti o mevzuyu. Demioreni falan asar terime aiktir cekmek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar