Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 mokoko said: https://www.youtube.com/watch?v=1D4Xggs47UI şunu şuraya bırakayım baride bir daha kimse öyle beşiktaş maçında küfür olmaz çok efendi taraftarız biz falan diye bıkbıklamasın. ama kesin bu tezahuratı 1453 beşiktaşlılar yapmıştır di mi? Buna çok güldüm, küfür olmaz vs değil olay. Bu kadının demeci var tolga fener maçında niye tribün ile ikileme giriyor, taraftar oraya deşarj olmaya geliyor istediği gibi küfür eder sanane diye bir konuşması var. Eh madem öyle bizde deşarj olduk, sorun yok yani.
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 haha geçen hafta küfür için ağzını açmayanlar bu hafta %20si edilince terbiye timsali kesilmiş lul
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 mokoko said: https://www.youtube.com/watch?v=1D4Xggs47UI şunu şuraya bırakayım baride bir daha kimse öyle beşiktaş maçında küfür olmaz çok efendi taraftarız biz falan diye bıkbıklamasın. ama kesin bu tezahuratı 1453 beşiktaşlılar yapmıştır di mi? geçen haftaki küfürleri de koysaydın, bu mesajının bi değeri olabilirdi
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 tosic bu arada zaten sarı kart cezalısı diye haftaya yoktu, kırmızı aldı yine yok , pek bir şey farketmiyor yani haha.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 normalde küfüre ben de her şekilde karşıyım, yazdıklarım vs.. belli de müge anlı'yı da çok sevmeme, saymama rağmen şu tezahurat fazlasıyla yerinde, güzel ve kimse bir şey diyemez sadfkjh kendi dedi sonuçta kendi tuttuğu takımın taraftarınım hayvanlarını korumak, aklamak için canlı yayında, üstte denildi. taraftar deşarj oluyor, para veriyor bunun için hakkı var ona göre? https://www.youtube.com/watch?v=h3M_QlicVyE yaptığı boşun karşılığı, ağzını açıp tek bir şey demeye hakkı bile yok hem kendisinin hem savunmaya çalışacakların. taraftarı olduğu kulübü korumaya çalışmak beyinsizlik, suç vs. değil; bunu yaparken yaptığı ve söylediği şu şeyler tam ekstra beyinsizlik.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Darksun said: tosic bu arada zaten sarı kart cezalısı diye haftaya yoktu, kırmızı aldı yine yok , pek bir şey farketmiyor yani haha. Adamlar grandmaster ceza bükücü ya, yine uydurmuşlar kitabına... :)
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Efendi beşiktaşlılar, küfür etmez! Günün en kısa fıkrası :D.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 valla bu maç sağlam küfür oldu bir şey diyemiyorum :D gırgır olanlarda vardı yukarıda ki gibi.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 listede kim varsa teker teker küfür etmişler zaten staddakiler, tarihte ilk defa bi bankaya sövülmüştür falan diyorlar asfsd (finansbank) neyse son maç kapalı olur işte, deşarj olmuşturlar. umarım yine uzunca küfür vs. olmaz. genelde en az küfür edilen stad zaten vodafone oluyor açıldığından beri, bu konuda hep en az ceza ödeyen kulüp vs. beşiktaş da işte böyle zamanlarda kimse durduramıyor lel
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sezonu temmuzda açarsınız artık 4. lük garanti
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 siz alışıksınız o duruma biraz anlatsanıza nasıl oluyor temmuz'da sezon açmak?
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 mokoko said: https://www.youtube.com/watch?v=1D4Xggs47UI şunu şuraya bırakayım baride bir daha kimse öyle beşiktaş maçında küfür olmaz çok efendi taraftarız biz falan diye bıkbıklamasın. ama kesin bu tezahuratı 1453 beşiktaşlılar yapmıştır di mi? açıp açıp dinliyorum ya dün geceden beri
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ben de diyorum angarayı neden sel goturdu renkliler ne aglamis be vamasallah
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 anlamadığınız şey biz geçen hafta neyi savunuyosak aynı şeyi savunuyoruz. benim kişisel olarak dediğim şey her tribünde küfür oluyor ve futbolcuların hepsi bunlara alışık olmak zorunda. yoksa maçların hiçbiri bitmez. siz ise geçen hafta olmaz öyle şey derken şimdi kendi ettiğiniz küfrü savunuyorsunuz. yoksa kimse küfür ediyorsunuz diye sizi ayıplamıyor. 1 hafta içinde savunduklarınızdan döne döne bir hal olduğunuz için laf ediyorum.
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 temmuz'da sezon açmak değil de kapamak sıkıntı bayağı lel bu arada küfür konusunda saçma sapan muhabbetlere girilmiş yine, kimse küfürü savunmuyor ya da vodafone'da hiç küfür olmuyor demiyor zaten ama fb'nin paralı basın köpeklerinin, aykut şekip ve aziz çifkeflerinin iki haftalık propagandasından sonra gelen rezalet bir tff kararının ardından statta edilen 20 saniyelik küfürle fb taraftarlarının asla ceza almaması nedeniyle kanıksanmış, gelenekselleşmiş ve camiaya baştan sona işlemiş sahaya yabancı madde atmaları ve küfür etmeleri çok farklı şeyler o yüzden saçma sapan normalleştirmeye çalışmayın kendi camianızın gelenekselleşmiş rezilliklerini, bu iki şeyin aynı olmadığı siz de çok iyi biliyorsunuz o yüzden antu'da felan yapın şu muhabbetinizi allah aşkına
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 mokoko haklı. bu beşiktaşlıların cılkı çıktı artık :D ben de aynı şeyi dedim. neymiş tolga'ya küfür edilmiş. ulan... her maç her futbolcu küfür yiyor, kimse tribüne gidip kavga ediyor mu? bu küfürün doğru olduğunu göstermiyor tabi ki, keşke hiç edilmese ama yani futbolun gerçekleri bunlar maalesef. buradaki maça gidenler de gayet rahat önündeki futbolcuya küfür eder eğer sahaya yakınlarsa eminim yani. o yüzden geçeceksin futbolcumuza küfür edilmiş bilmemneyi. ayrıca müge anlı gibi ne olduğu belirsiz birine küfür edince haklıyken haksız duruma bile düşüyorsunuz. veya finansbank'ın müdür yardımcısı fenerli diye finansbanka küfür edince falan. olaylara bak ya :D :D bir de arka sayfada harika kafalı biri renkliler ağlıyor falan yazmış. canımcım, şampiyonluk yarışında renkliler var siz yoksunuz gibi duruyor şu an. ağlayacak bi durum yok. gayet normal şekilde küfür olayı tartışılıyor.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Biz kötüyüz diye siz yarıştasınız , bu sene takılın :D
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Aykut Valbuena inadını kırsa, BJK CL'de yıpranmasa, GS sezon başı Terim ile başlasa, Başakşehir Arda'ya gömeceği para ile daha yararlı takviyeler yapsa vs. uzar abi. Lig tarihinde her şampiyon ligi domine ederek şampiyon olmuyor bu sene de baya kırılgan, biz muhtemel şampiyonlukta 7 mağlubiyet ile olacağız mesela. Fakat genel anlamda bu sene şampiyonluğa en çok camia olarak yine Galatasaray inandı içerde dışarda taraftar desteği gösteriyor bunu. Gerçi son 2 hafta herşey olabilir, Fenerbahçe Karabük ve Konya maçlarında en az +10 averajını koyar. Eşit puan durumunda sıkıntı olur bize. Malatya amaçsız olduğundan puan alamayacak duruma gelse bile maçta, otobüs çekip fark atılmasını önlemeye çalışır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 tunch said: mokoko said: https://www.youtube.com/watch?v=1D4Xggs47UI şunu şuraya bırakayım baride bir daha kimse öyle beşiktaş maçında küfür olmaz çok efendi taraftarız biz falan diye bıkbıklamasın. ama kesin bu tezahuratı 1453 beşiktaşlılar yapmıştır di mi? geçen haftaki küfürleri de koysaydın, bu mesajının bi değeri olabilirdi Bütün sap danışmanları gibi mokoko da tam bir troll, hiç sallama. Sanki "bizim maçta küfür olmaz" diyormuşuz gibi yazmış gelip. Tolga olayında da tek söyledigim (herkes de öyle söyledi) "ortamı tolga gerdi" algısına karşın, ortam zaten gerginken Tolga edilen küfürlere cevap verdi dedik. Tolga nın yaptıgı izahı olmayan bir köylülük zaten kimse savunmadı. Sadece "ortamı hep tolgayla quaresma gerdi" diye aglayan algıcılara cevap verdik.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 troll falan değilim sana özel olarak yazmadım. sen üzerine alındıysan bilemem. genel olarak beşiktaş taraftarı (buradaki sizlerde dahil olmak üzere) kendi taraftarını inanılmaz yükseklerde görmesine rağmen şöyle bir şey yapınca gayet yerinde bir şekilde paylaştım. ayrıca ben kimsenin tolga'nın yaptığına burada köylülük dediğini görmedim. belki benim gözümden kaçmıştır tabi bilemicem.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 İtiraz "tolga olayları başlattı" argümanınaydı. Yoksa nerede hangi furbolcu tribüne cevap verse yanlış aptallık zaten. Ben de hiçbi Beşiktaşlının "biz asla küfür etmeyiz" dedigini duymadım. Müge Anlı gibi bi salaga az bile küfür edildi.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 mokoko said: buradaki sizlerde dahil olmak üzere) kendi taraftarını inanılmaz yükseklerde görmesine rağmen şöyle bir şey yapınca gayet yerinde bir şekilde paylaştım. lütfen buradan birinin mesajını koyar mısın, bjk tribününde küfür edilmez konulu. Bu şekildeki sorularıma hiç yanıt alamadım şimdiye kadar ama yine de sorayım ben.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 tolga olayları başlatmadı ama alevlendirdiği kesin. zaten oğuzhan'ın hadi hadi hareketinden sonra gidip taraftarların yanına ağız dalaşına girmiş olması kanıtlıyor olayı. yine kişisel cevap vericem, (troll dediğin için bu da) maçtan sonra yazdıklarımda hiç bi zaman olayları beşiktaş başlattı demedim. olaylar tabikide sahaya atılan şeylerle başlıyor ama olayın büyümesinin sebeplerinden en büyüğü tolga'nın hiçbir zaman yapmadığı şekilde taraftarların yanına gidip ağız dalaşına girmesi. neyseki sonrada şu oğuzhan'ın hadi hadi hareketinin videosu çıktıda net bi şekilde gördük amacın ne olduğunu. edit: @drae ben buradaki troll olmayan kimsenin bunu savunduğunu hatırlamıyorum. genel beşiktaş taraftar profilinden bahsediyorum. altına yazdığım şeye bakarsan zaten küfür odaklı değil genel beşiktaş taraftarının kendisini çok farklı, diğerlerinden daha üstün görmesine laf ettiğimi görebilirsin. videodaki olay küfür olduğu için altına "küfür olmaz" gibi bir ifade yazdım. zaten burada düzgün tartışmıyor olsaydık bu kadar yazmaya uğraşmazdım da.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 O sizin bahaneniz, daha evvelde söyledim Volkan her maç kaç mislini yapıyor, fernandao geçirdik hareketi yapıyor bu kadar olay olmadı. Yok efendim tolga ağız dalaşına girdiği için çileden çıktık falan geçin bunları. Seneye illaki bir maçta kafanızı yaracaklar o zaman neler diyeceğinizi düşünmeye başlayın bence.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 tosiç nasıl oynayabildi yahu dün akşam? 35dklık ceza mı almıştı bu adam?
Öne çıkan mesajlar